Merhabalar, malum sebeplerden geçen Cuma günü IMEI kaydı yaptığım telefonun ücretini ödediğim halde sistemde gözükmüyor. Sistem makbuz verdi ödemeye dair bilgi geldi, bankadan bakıyorum parada çekilmiş ama sistemde kayıtsız gözüküyor. Aynı gün yapılan başka bir telefonun kaydı olmuş. Sonradan başka bir forumda gördüm ödeme yaptıktan sonra onay vermek gerekiyormuş ama bana öyle bir onay ekranı gelmedi. BTK' yada ulaşmak imkansız, bu konuda bir bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. (20 bin ödemek zorunda kalmak beni biraz ürkütüyor.)
Merhabalar ben dijital versiyon Ps5 imi Türkiye'den aldım onunla birlikte aynı zamanda yurtdışından birisi ile gamepad getirttim oda amazondan almış. Şimdi gamepadlerden birinde dirft sorunu oluşmaya başladı fakat hangisi Türkiye hangisi Amazon ayırt edemiyorum. Garanti sorgulama falan yapayım dedim olmadı bir türlü, nasıl anlarız Amazondan alındığını Gamepadlerin birinin arkadasinda Anatel falan yazıyor diğerinde yazmıyor ama hangisi Amazon bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim garantiye gondericem ona göre cihazımı, teşekkür ediyorum şimdiden.
X360CE Gamepad Ayarlarım Değişti
|
Davetiye baskısı için yazıcı önerisi ?
|
CS 1.6 30+2 Zombie Server Ucuz
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 90
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 4.211 (Bu ay: 94)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 36 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook