Şimdi Ara

Davetiye baskısı için yazıcı önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Davetiye baskısı için yazıcı arıyorum, önceliğim Epson marka fakat alternatiflerede açığım.

- Fiyat üst limiti 3bin.
    - 300gr'a kadar baskı yapan,
    - Tanklı ink,
    - En büyük ebat olarak A4'e baskı yapan (A3 istemiyorum),
    - Çekmeceli değilde kağıdı arkadan alan(Çünkü çekmece kısmı belirli sayıda kağıdı alıyor, çekmece kısmını aç/kapa yapmak zaman kaybettiriyor. Yani düşüncem öyle yinede öneriye açığım.)
    - Tarayıcı/Fax özelliklerine ihtiyacım yok onlar olmadanda olur,
    - Baskı çözünürlüğü iyi olmalı (4800x1200 ideal)
    - Ayrıca Türkiye'de kolay bulunabilir olursa güzel olur.

Birkaç haftadır araştırıyorum fakat hala net birşey bulamadım.

Aklıma az-biraz yatanlar Epson L655, L805 ve WF 5690, L1300'e baktım fakat A3 baskısı yaptığı için bana gereksiz geliyor, yoksa hoşuma gitti dokunmatik ekran wifi gibi gereksiz ıvır zıvırı yok(Benim için gereksiz).

WF-5690 çok fazla yerde yok bulunması zor o yüzden pek kafama yattığı söylenemez, fakat özellik olarak iyi.

L805 Fotograf baskısı için diye okudum ama emin değilim o yüzden oda pek aklıma yatmadı.

Geriye birtek L655 kalıyor onunda çekmeceli olması kötü benim için, arkadan alan olsa daha iyi olur.

Bu tarz veya buna yakın yazıcı önerisi olan birisi bana yardımcı olursa çok sevinirim.

• 5690 bulabilirsen kullan yoksa Canon G1400 de işini görür. L655 almana gerek yok.https://www.inkjet.com.tr/u572/yazicilar/bitmeyen-kartuslu-yazicilar/canon-g1400-orjinal-bitmeyen-kartuslu-yazici-inkjet-murekkepli.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsikartus -- 5 Mart 2018; 10:41:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hepsikartus

5690 bulabilirsen kullan yoksa Canon G1400 de işini görür. L655 almana gerek yok.https://www.inkjet.com.tr/u572/yazicilar/bitmeyen-kartuslu-yazicilar/canon-g1400-orjinal-bitmeyen-kartuslu-yazici-inkjet-murekkepli.html

Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim fakat bildiğiniz üzre 5690 sadece internet üzerinde mevcut oda pek güven vermiyor. G1400 serisininde baskı hızı baya yavaş geldi bana, 80 gr kağıda 1 dakika 5 Baskı yapabiliyorsa 250-300 civarı kağıtlara baskı hızı dahada düşecek. O yüzden düşündürdü beni.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.