Şimdi Ara

Lenovo Legion Y520 Kullanıcı Platformu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.646
Cevap
39
Favori
189.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• sağol kardeşim lenovoda karar kıldım asusun kasayı beğenmedim aliminyum çakması plastik kasa yapmışlar menteşeler plastik hoşuma gitmedi vazgeçtim vatandada 4900 kadar indi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkanamill V kullanıcısına yanıt
    Asus çöküşte,oyun pclerinde ısınma ve kalitesizlik akıyor.
  • SıfırSıkıntı kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarım sağ tıklayıp aygıt yöneticisi görüntü aygıtları intel'e sağ tıklayıp yazılım güncelleme yap de olur.
    Yeni laptopların çoğunda batarya sabit artık çıkmıyor
  • Yıl oldu 2017 adamlar daha bataryanın çıkıp çıkmadığına kafayı takmış,
    Dikkat etde 3 kuruşluk batarya için laptoptan olma.
    Batarya performansı neden azalır pille kullandığın için değil,bataryanın dandik olduğu içindir.
    4 senedir gömülü bataryalı vaio kullanıyorum,şu an bataryanın halen %80 e yakın kapasitesi var,aynı şekilde diğer markalardan kullanan arkadaşlarımın bataryaları hepsinin öldü.
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam bunu geçtim batarya takılı kalsa bile 6-7 senelik laptoplarda bataryayı şarj etmiyor çok boşalmadığı sürece
  • Arkadaşlar makinenin ekranı hakkında biraz karanlık, renkler çok canlı değil tarzı yorumlar gördüm yabancı inceleme sitelerinde laptop sahipleri biraz yorum yapabilir mi bu konu hakkında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dhiozy

Arkadaşlar makinenin ekranı hakkında biraz karanlık, renkler çok canlı değil tarzı yorumlar gördüm yabancı inceleme sitelerinde laptop sahipleri biraz yorum yapabilir mi bu konu hakkında ?

Mat ips ekranın öyle olması gayet normal bir şey.
  • Merhaba arkadaşlar, bilgisayar şuan media marktta 4800 civarı, ben bilgisayarı bilgisayar mühendisliği bölümüyle alakalı programlar ve oyunlar için almayı tasarlıyorum, sizce bilgisayar, günümüz programları için yeterince hızlı mı(örn: visual studio 2017)? Ayrıca bilgisayarın başında uzun süreler oturduğum oluyor(3-4 saat gibi), göz yoracak bir ekrana sahip mi(gözlük de takıyorum bu yüzden bu konuya ehemmiyet veriyorum biraz)? Oyunlarda yeterli fps ye sahip mi, bigisayar çok ısınıyor mu? Ve en önemlisi bunun yerine alınabilecek aynı ya da daha ucuz fiyatta daha iyi bilgisayarlar var mı? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dhiozy kullanıcısına yanıt
    Mat ips olduğu için normal telefonlardaki ips ile kıyaslarsan biraz karanlık kalıyor ama renk doygunluğu falan yerinde beni rahatsız etmiyor.
  • imammmm İ kullanıcısına yanıt
    Grafik işleme programlarında render alıyorum gayet hızlı ssdye yüklediğin sürece programı i7 işlemci ve ddr4 ram ile birleşince iyi performans alıyorsun.Ben saatlerce oyunda oynadım çizimde yapıyorum gözüm yorulmuyor gözlük falanda takmıyorum.Oyunlarda yeterli fps alıyorsun ısınma sorunu yok çift fan maksimum güçte bile çalışmıyor.Tam güçte çalışmadığında sadece klavyenin numpad sayıların olduğu kısımda hafif bir sıcaklık oluşuyor oda hiç rahatsız etmiyor bile.
  • imammmm İ kullanıcısına yanıt
    Bilgiçlik taslamak gibi olmasın ama cizim yapar iken monitöre takarak monitörden çalışmanız hem gözleriniz için iyi hemde keyifli çalışmanızı sağlayacaktır. Örnegin linkteki gibi bir monitör alabilirsiniz.
    https://www.amazon.co.uk/Dell-P2717H-27-Inch-Screen-Monitor/dp/B01F80EIDQ
  • kardeşim çizim yapıcak arkadaş ve karanlık diyen arkadaş hayatımda gördüğüm en kaliteli ekranlardan biri bu bilgisayara kusura bakmayın ama terdüt etmeyi bırakın şuan fiyat performans ta en iyisi ben lol oyuncusuyum sırf bu yüzden aldım yurt ışına falan gidiyorum antreman yapmam gerekiyor bilgisayar olmayınca olmıyor ful ayrlarda en fuldde 150 fps tflerde 120 falan oluyor ama ekran kartı güncelemelerini açman gerek tabikş o devamlı güncelliycek adamlar herşeyi düşünmüş teeretüd etmeyn alın
  • Lol cs go için mükemmel bir cihaz. Fan dan çok az bi cızırtı gelmektedir. Problem olur mu. Bazende nadir olarak lol de anlık takilmalar oluyor.

Bende fanda cızırtı sesi gelmiyor senin bilgisayarda bir problem olabilir.Lol de anlık takılma yapmasının sebebi oyunda fps kilidi açık değilse 60fps değilde limit olmadan 150fpsde oynuyorsan takılma olur çünkü laptopun ekranı 60hz yani 60 fpsye kadar yenileme yapabiliyor daha fazlasında yetişemediği için donma yaşarsın.

• Kanka bende fps limitsiz oynuyorum ama bende öyle bir sorun yok sen laptopu bir servise gotur cizirti falan yok normal fan sesi var bende ayrica 4200diyen kardesim ssdsi dusujk onun ondan ucuz ssd degset fark ediyor benden soylemesi oyunlarda falan daha hizli gecis sagliyor

• Ya fan sesi fakat biraz surtuyor gibi. Bir de ssd almayo düşünüyorum lenovoma. Kaç ssd alsam. Aldıktan sonra nasıl takarım. Hangi marka alsam iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıfırSıkıntı -- 14 Haziran 2017; 13:12:32 >
    Hocam alabildiğin kadar fazla ssd hafızası almanı tavsiye ederim.Marka olarakta samsung,kingston veya ocz tercih edebilirsin.Takma konusuna gelince laptopun alt kapağında vidaları çıkardın mı direk çıkıyor orda ssd yuvalarını göreceksin kendine güveniyorsan takabilirsin yada ssdyi aldıktan sonra garanti servisine gönderip onlarada taktırabilirsin.Nasıl takılacağına dair fikir vermesi için bu videoya bakabilirsinhttps://www.youtube.com/watch?v=FGMSFM41KZ4
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.