Şimdi Ara

Lenovo Legion Y520 Kullanıcı Platformu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.646
Cevap
39
Favori
189.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garantisi lenovo garantili olmadığı için problem çıkar mı acaba diye düşünüyorum. Bende takipteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu cihazi çoğunlukla oyun oynamak arada ofis isleri icin aldim. Bu sebeple alacak arkadaslara kesinlikle amazonda ki 1050ti li modeli öneririm. Garanti konusunda lenovonun verdiği garanti harici amazon 1 aylik iade sureci ve 2 yil elektronik ürün garantisi veriyor. Bunu yazmamin sebebi olasi iade durumunda tr deki firmalarin ne kadar zorluk cikardigini biliyor olmam. Normalde ne kadar kanuni olarak hakli da olsak adam sattigi mali geri almamak icin elli takla atiyor.

Tr den alacak arkadaslar muhakkak iade sürecini saticiya sorsun. Satici profilini iyi incelesin; sikayetvar vb sayfalarina baksin. Cihazlar yüksek oranda sorunsuz geliyor fakat isik sizmasi vb durum olabilir yinede. 4bin tl verdikten sonra en ufak bir kusur olsa insanin gözünde cok büyüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: rmdy

Ben bu cihazi çoğunlukla oyun oynamak arada ofis isleri icin aldim. Bu sebeple alacak arkadaslara kesinlikle amazonda ki 1050ti li modeli öneririm. Garanti konusunda lenovonun verdiği garanti harici amazon 1 aylik iade sureci ve 2 yil elektronik ürün garantisi veriyor. Bunu yazmamin sebebi olasi iade durumunda tr deki firmalarin ne kadar zorluk cikardigini biliyor olmam. Normalde ne kadar kanuni olarak hakli da olsak adam sattigi mali geri almamak icin elli takla atiyor.

Tr den alacak arkadaslar muhakkak iade sürecini saticiya sorsun. Satici profilini iyi incelesin; sikayetvar vb sayfalarina baksin. Cihazlar yüksek oranda sorunsuz geliyor fakat isik sizmasi vb durum olabilir yinede. 4bin tl verdikten sonra en ufak bir kusur olsa insanin gözünde cok büyüyor.

Trdeki çakal esnafa güvenip amazona güvenemiyorlar.

• Kredi kartına yurtdışı alisverislerinde taksit yasağı çıktı. Çıkmasa alırdım. Peşin alicak paramız yok ne yazık ki. Olsa amazondan şaşmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıfırSıkıntı -- 5 Haziran 2017; 10:59:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıfırSıkıntı

Garantisi lenovo garantili olmadığı için problem çıkar mı acaba diye düşünüyorum. Bende takipteyim

24 ay lenovo resmi garantili yazıyo ilanda?

• Lenovo garantili mi oluyor o zaman?

• quote:

Lenovo garantili mi oluyor o zaman?

Yani 24 ay lenovo resmi türkiye garantili yazıyo ürün açıklamasında. Garantisiz olduğunu nerden çıkardınız ki

• Ben öyle bir şey çıkarmadım da siz garantisiz dediğimi nereden cikarttiniz? Şaşkınlık içerisindeyim

• quote:

Ben öyle bir şey çıkarmadım da siz garantisiz dediğimi nereden cikarttiniz? Şaşkınlık içerisindeyim

Lenovo garantili değil demişsiniz ya o yüzden öyle dedim

• Bu bilgisayar mı daha iyi yoksa bu mu?

Sanırım Asus'un malzeme kalitesi daha iyi, donanım özlliği bakımıdan Lenovo azıcık daha önde.

• SıfırSıkıntı kullanıcısına yanıt
    o kadar para verdikten sonra lenovo garantilisini almaya çalış hocam ekranda ölü piksel çıkar bir arıza çıkar uğraşırsın.Ben yurtdışından 1070-1060 ekran kartlı bir asus alacaktım ama abimin seyehatı ertelenince bide benim laptopum bozulmaya başlayınca burdan aldım abimde boşver Türkiyeden al bir alt modeli olsun garantisi olsun dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalker06 -- 5 Haziran 2017; 23:49:13 >
  • Closer kullanıcısına yanıt
    Hocam memnunum her konuda beni tatmin etti markadan dolayı çekincem vardı yıllarca Asus kullandım ama Lenovo alınca iyiki almışım dedim.
  • amazon.de üzerinden alıcam 1050 ti versiyonu hem 7300hq hemde 8 gb en azından 16gb ram versiyonu yokmu bu modelin ?
  • amazondan sırf 1000 tl için Garantisiz bir ürün almak akıllıca mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuhuku -- 6 Haziran 2017; 21:0:48 >
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    amazonda 2 yıl garanti var hocam arayıp konuştum
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Güzel bunu öğrendiğim iyi oldu . Lenovo gönül rahatlığı ile alınır kronik sorunları yok gibi
  • vatan 256gb ssdli modelini 4800 yapmış
  • Şuanda vatanda KDV indirimi var y520 1tb hdd w 10 kurulumlu.

Acer

Hp

Acil yardım. Hangisini alsam...

• quote:

Şuanda vatanda KDV indirimi var y520 1tb hdd w 10 kurulumlu.

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y520-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-1tb-15-6-gtx1050-4gb-w10.html

Acer

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-vx5-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-1tb-128ssd-15-6-gtx1050m-4gb-w10.html

Hp

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion17-ab200nt-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-1tb-256ssd-17-3-gtx1050-4gb-w10.html

Acil yardım. Hangisini alsam...

17.3" istiyorsanız zaten kafadan HP, fakat 15.6" derseniz ben olsam Lenovo'yu tercih ederdim. Asus ile Lenovo arasında ikilemde kalıyorsanız eğer kullanıcı yorumlarına başvurun derim.

• Lenovo y 520 almış bulunmaktayım. Bugün teslim alicam. Hangi testleri yapmamı oneriyorsunuz.

Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.