Şimdi Ara

Lenovo Legion Y520 Kullanıcı Platformu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.646
Cevap
39
Favori
189.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maresal52

Gönderim yok yaziyordu ben alirkende ama geldi urun.

Bu arada gta 5 oynadim dun iki saat geforce experince otomatik ayarladi 2 saat kdr cihazin sesi yuzde 10 da iken bile turbo fan duyulmuyor nerdeyse. Turbo fanla ısınmıyor zaten cok hafif sag tarafda ılıklaşma oldu sol taraf bildigin soguyor eli üşütecek kadar :)

Fps 60 ile 45 arasi detayina gore degisti ama ayarlar cogu en yuksekde idi msa ile golge ayarlarinda sanirim biraz kısma vardı. Fakat goruntu kalitesi cok guzel. Işık sızması sorunu felan da yok.

Cs go da 130 ile 100 fps arasi full ayarlarda oynaniyor.

Laptopmedia sitesi , i7 7700 1050 ti li modeli test etmis.Eksi olarak asiri yukte islemcinin darbogaz yaptigini belirtmisler.Ben de bu olumsuzlugun adaptorun yetersiz olabilecegi yuzunden yasandigi kanisi uyandi ama bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La_Quica -- 31 Mayıs 2017; 15:4:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• La_Quica kullanıcısına yanıt
    Haklısınız adaptörden dolayı olabilir çünkü o işlemcinin o ekran kartına darboğaz yapma durumu olmaması lazım. i5 7300hq modeli olsa bazı işlemci gerektiren oyunlarda darboğaz yapıyor ama i7 7700hq yapmaması lazım.
  • La_Quica kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bunun lenovo ile alakasi yok bence. Islemci darbogazi olmaz bana gore 1060 da bile kullanilan islemci hatta i5 6300 ler bile kullaniliyor. Belki istisnai uygulamalarda olabilir bilemiyorum. 2 gundur gta cs fln oynadim sorunsuz geldi bana. Pes felan da attik baya da o kasmaz zaten. Pes de mesela hic ılık bile olmadi cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilende konuşuyor bilmeyende,i5 7300 hq dediğin işlemci bir önceki nesil i7 lere yetişen performansı var.Eski nesil i5ler gibi 2 sanal 2 gerçek çekirdekli değil ayrıca 4 gerçek çekirdek var.
  • Hocam laptobu aldın ama bol bol resim bekliyorum senden

unutma bizi
  • Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    Hocam leptobu aldim 2 gun ise felanda goturdum baya hor kullandim. Sorunsuz cihaz.

Qwertz klavye bu arada o kdr isletim sistemi turkce yaptim ama bazen ufak tefek onemsiz yerlerde almanca olabiliyor sorun olacak birsey yok.

Su an resim atamicam malesef sehirdisina cikiyorum 3 4 gunlugune gelince olabilir ama dell 7567 ile ekran arasindaki farki anlaman icin dun vatan computerden mause alirken cektigin resmi ekleyim.
    Bu arada klavyesi pes oynarken felan gayet iyi ben bi cok klavye ile pes oynadim bu konuda seciciyim zaten klavyesi eski z570 serileri gibi iyi geldi bana. Anti ghost ozelligi de var istedigin kdr tusa basabiliyorsun. Dell i bu yuzden alamamistim.

Lenovo Legion Y520 Kullanıcı Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maresal52 -- 1 Haziran 2017; 16:12:37 >

• Merhaba

Arkadaşlar ben de 999 euroya bu pc yi almayı düşünüyorum. Ortalama kaç günde geliyor. Bir de kredi kartı ile taksitli alınabiliyor mu?

• maresal52 kullanıcısına yanıt
    Dell'in ekranı bu kadar mı kötü olur ips panel koy 50 dolar pahalıya sat.
  • rmdy kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı aslında

• dragonborn95 D kullanıcısına yanıt
    Qwertz

• SıfırSıkıntı kullanıcısına yanıt
    9. Yada 10. Gunde eline ulasir. Zaten hafta sonu giriyor araya 2 gun bos bekliyor. Taksit yok ama kendi bankanizi arayip yaptirabilirsiniz.

• Taksit yasağı geldi. O yüzden yapılmıyor diye biliyorum

• bugün vatanda 5 dakika inceleyebildim , çalışan gelip rahatsız etti yardım ediyim mi vb vb

Kasası pek kaliteli gelmedi dayanıksız gibi , özellikle ekran kısmı ve arkası. Detaylı inceleyebilen birisi bilgi verebilir mi
  • iade alabildiniz mi

• Up

• Closer kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ben güvenemedim almadım muhtemelen monster alacam ben
  • bluejacket111 kullanıcısına yanıt
    fiyatına göre çok iyi kaçırma derim 256gb ssdlisini ben 4800e aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

fiyatına göre çok iyi kaçırma derim 256gb ssdlisini ben 4800e aldım.

Memnun musunuz cihazdan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Closer -- 5 Haziran 2017; 7:52:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.