Şimdi Ara

Lenovo Legion Y540

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • . Bilgisayar bu, önerir misiniz? Kullanan var mı ve memnun mu? Bu fiyata daha iyisi alınır mı? Bu arada bilgisayar 144Hz sanırım . Fiyat 9k en kısa zamanda almayı düşünüyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ricoking22 -- 9 Mayıs 2020; 14:48:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bataryasina oyun oynandiginda 80 dk götürüyor dediler . Cok kisa değil mi yahu?

• İşlemci falan bataryadan güç alacağı için yüksek frekansa falan cıkamıyacak zaten devamlılıkta olamaz aynı şekilde gpu da. Bu aletler pille oyun oynansın diye tasarlanmıyor zaten 30fps kilitli oluyor çoğu grafik düşürerek falan. 80dk standart oyun laptopları için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan95 -- 9 Mayıs 2020; 16:59:38 >
  • Hem oyun oynayacağım cihazla hem de BM okuyacağım yazılım için ihtiyaç olacak. Önerir misiniz hocam ya da önerebileceğiniz başka laptop var mı 7.000-9.000 bandında

• fiyatlar inanılmaz pahalı düşmez gibi de duruyor bence daha da artıcak. 3-4 ay önce 1660ti fiyatları bu kadardı. Zaten laptoplarda orta seviye ekran kartı olan 1650 koyuyorlar. Fiyat artıcak bence bence bu süreçten sonra ekstra vergi geleceğini düşünüyorum. İmkan varsa alın.
  • orhan95 O kullanıcısına yanıt
    Aldik hocam siz kullaniyordunuz değil mi?

• aynı özellikler var araştırmam sonunda monster aldım. Msı dışında benim için marka fark etmiyor. 512ssd m2 ssd var sadece 2tb hdd yok aynı özellikler 5.4k ya almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan95

aynı özellikler var araştırmam sonunda monster aldım. Msı dışında benim için marka fark etmiyor. 512ssd m2 ssd var sadece 2tb hdd yok aynı özellikler 5.4k ya almıştım
    Hocam siz hangi Monster modelini aldınız ve memnun musunuz? Ben de 7-8 bin arası modellere bakıyorum. Monster da Abra 1650 10300h 6700 TL 8 GB daha RAM ekleyince 7 bini geçiyor 8 binde de muadili y540 var arada kaldım iki model arasında. Y540 fiyat farkı olarak 300nit 144hz güzel bir ekranı var sizin öneriniz ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S A M C R O kullanıcısına yanıt
    abra a5 v12 var işte 1650 9. nesil işlemci 16gb ram 512 ssd olan. Şu an için problem yok. Coğu laptopta yaşanılan ani fps drop kesinlikle yemiyorum işlemci frekansı düşmüyor çünkü aynı şekilde gpu da güzel bir soğutucum da var cok yük altında 75 üstüne çıkmıyor undervolt yaptım tabii. Sesi sevmedim. Oyun performansı olarak orta zaten 1650. 144hz competitive oyun oynamadığım için gerek duymuyorum zaten güncel oyunlarda shadow of tomb raider oynadım en yakın birde metro exodus. 50-60 fps alıyor vsync acık tabii benim için gereksiz. Alırsanız termal macun değiştirin. Ömür boyu bakım hizmeti verdikleri için macun kaliteli değil kendim daha iyisini sürdüm. Lenovo da iyidir ama yazdığım gibi hepsini kullandım msi dışında bana bir fark yok gibi geliyor. 5. ayda laptoptan şu an gayet memnunum.

Edit: Pilden de bahsedeyim. Çok kaliteli bir şey beklemek zaten saçma ama güç tasarruf modunda youtube video izleyerek geçirdim 4.5-5 saat arası gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan95 -- 10 Mayıs 2020; 0:44:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.