Şimdi Ara

Lenovo Legion Y540 | 2019 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
10
Favori
27.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısınız hocam bende dediğiniz gibi yapacam siparişi iptal ettim para iadesi alınca GPU'lu modeli alacam.
  • Arkadaşlar selamlar,

Kulaklık takılıyken bilgisayardan çatırdama ve cızırdama şeklinde gelen sesler var malumunuz. Coil whine olarak da adlandırılıyor bu problem. Problem için bir tane çözüm bulduğum için sizinle de paylaşmak isterim:
    https://www.reddit.com/r/Lenovo/comments/cu5hew/lenovo_y540_crackling_sound_when_using_headphones/

Şuradaki gibi gidip wi-fi kartının güç çekme limiti ayarını biraz aşağı çektiğinizde cızırtı kayboluyor.

Başka bir tartışmada da başka bir çözüm bulunmuş:

Fakat bundaki çözüm genel anlamda bilgisayarın güç tüketim ve voltaj artırma/düşürme ayarlarına müdahaleyi gerektirdiğinden bilgisayarda stabillik problemlerine yol açabilir. İlk yöntemde de wi-fi indirme/yükleme performansında düşüşler olabilir belki. İki yöntemi de denemek lazım. Ben şimdilik wi-fi yöntemini denedim ve yeterli oldu. BIOS içerisinden ayarları değiştiren ve uzun süre kullanıp problem yaşamayanlar olursa buradan bizleri de bilgilendirebilirse harika olur.

• sierraechozulu S kullanıcısına yanıt
    hocam bulduğunuz çözüm tam olarak çıtırtıyı kaldırdı mı bilmiyorum ama latencymon programındaki testi açıp 10-15dk lık bir video da açıp test sonuçlarını atabilirseniz çıkan sonuca göre farklı bir çözüm önerebilirim çünkü bende çıtırtı problemi yaşıyordum ve şuanda tam olarak çözdüğümü düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mecnako M kullanıcısına yanıt
    hocam varsa bildiğiniz bir çözüm yazın da insanlar faydalansın, neden bu arkadaşın sorununun çözülmemesini bekliyorsunuz ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecnako

y540 audio crackling olarak aratırsanız bir çok konu görebilirsiniz.Lenovo forumlarında ses senkron kayması ve ses çıtırtısı patlaması yaşayan bir çok kullanıcı var lenovoda buna bir çözüm bulmadı ancak forumdaki insanlar bir çok çözüm sundular ben denedim hiçbiri işe yaramadı taa ki düne kadar sorun ssd driver yazılımından kaynaklı çözümü birazdan editlerim bütün sorunları çözüyor
    edit:
    bu çözümü lenovo forumlarında Phobius nickli kullanıcı buldu.
    Sorunun kaynağı farklı ise yanlış yönlendirme yapmak istemedim ve zaten öncesinde paylaştığım bir çözüm.Söyleyeceğim çözüm buydu.Buna ek olarak eski sürüm realtek sürücüsü kurunca sorunsuz oluyor.Benim şuan kullanıdığım sürüm 6.0.1.8573

• Fiyat nedir hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScbuLive94

Bu mesaj silindi.
    11 k ya bedava . Direk yapıştırın .
  • Fiyat uygun ama aceleniz yoksa AMD 4800h çıkacak aynı paralara bir ay sorma hazıranın ortalarında . Aynı fiyata daha güçlü daha az ısınan işlemci alabilme imkanınız olacak ,onu bekleyebilirsin yurtdışındaysan. Türkiye de isen ve aynı makinayı 11 k ya alacaksan bir dakika durma .

• Bekleme o zaman al .

• Şu an 9300h li model bulamiyorum. 9300hf li var. Kullananiniz var mi acaba. Batarya performansi com onemli degil lakin internette dolasirken ya da film izlerken 1650 fan açıyor mu acaba. Dahili grafik karti olmadigi icin. Yardimlariniz icin tesekkurler.

• Hocam benim kardeşim kullanıyor i5 9300h lı modeli. Şöyle söyleyim eğerki hibrit mod kapalı yani gtx 1650 hep açık olursa fan açmıyor chrome da felan açıyorsa da duyulmuyor ama şarj çok daha az gidiyor. Bulabilirseniz 9300h lı modeli alın bence.

• Cok sagolun

• i5 li modeli hepsiburadadan sipariş ettim bugün. Allah güle güle kullandırır inşallah bize :)

• Ben de teknosa'dan sipariş ettim bugün i5-9300h'li versiyonu. Şu an bütün elektronik marketlerde 7999 tl olarak gözüküyor. Umarım iyi bir alışveriş yapmışızdır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lukkaa

Ben de teknosa'dan sipariş ettim bugün i5-9300h'li versiyonu. Şu an bütün elektronik marketlerde 7999 tl olarak gözüküyor. Umarım iyi bir alışveriş yapmışızdır :)
    hayırlı olsun hocam. bendeki hf modeliimiş. inşallah üzmez 7700 e aldım hdd yi çıkarıp ssd koyacağım 1 tb. birde windows kurulu geliyor sizdeki modelde. tek başına ssd bile iyi olurdu. neyse sağlık olsun geçti benim için tren, aldık artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lukkaa

Ben de teknosa'dan sipariş ettim bugün i5-9300h'li versiyonu. Şu an bütün elektronik marketlerde 7999 tl olarak gözüküyor. Umarım iyi bir alışveriş yapmışızdır :)
    Hocam teknosadaki sizin aldığınız model 144hz ekrana sahip bir model mi?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.