Şimdi Ara

Lenovo Legion Y540 | 2019 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
10
Favori
27.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaz iki gun once elime gecti genel olarak bahsedilen kronik sorunlarin hicbiri yok. Yalniz bende youtubedan falan video açtığımda goruntu akıcı değil gibi geliyor. Boyle bir sorun olan var mi. Oyunlarda bu problem yok gayet akici oynaniyor ama videolarda bir problem var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• www.teknosa.com
    Lenovo Legion Y540 Intel Core 81SY001WTX i5-9300H 16GB 512GB SSD 4GB GeForce GTX1650 15.6
    https://www.teknosa.com/lenovo-legion-y540-intel-core-81sy001wtx-i59300h-16gb-512gb-ssd-4gb-geforce-gtx1650-156-full-hd-oyun-bilgisayari-p-125033968

Arkadaşlar ne düşünüyorsunuz? Sıcak fırsat olarak değerlendirilebilir mi bu?

144 Hz olması çok cazip geldi bana, monster alacağıma bunu alırım ama sıkıntıları nelerdir acaba?

• Lenovo Legion Y540-15IRH Intel Core i5 9300H 16GB 512GB SSD GTX1650 Windows 10 Home 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 81SY001WTX

Fiyat 8000 bandında şu anda. ne düşünürsünüz hem günlük kullanım hem oyun işi görsün istiyorum
    7,2-7,5 bandına inerse alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozgurel -- 20 Mayıs 2020; 21:39:52 >
  • Arkadaşlar 2 hafta kadar öncee Lenovo y540 aldım kurulumunu yapıp kullanmaya başladım. Makinanın performansından memnunum. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. Ancak bataryası çok hızlı bitiyor. Sadece internet kullanımındaa bile en fazla 1-1,5 saat içinde tükeniyor. daha öncede levnovo, asus, hp ve dell kullandım ilk kez bu kadar hızlı şarz tüketen bir leptop kullanıyorum. Bu maakina için bu tüketim normalmi yoksa benim makinada bir sorun mu var ?
  • Hocam lenovo nun programı var ordan cihazı hibrit moda alın. Yani Chrome kullanırken Nvdia ekran kartını kullanmasın. Sadece oyunlara girerken devreye giriyor bu şekilde yaparsanız.
  • Chosen312 kullanıcısına yanıt
    Hocam kast ettiğiniz Lenovo vantage programı mı ? Onu kurcaladım öyle bir seçim görememedim.
  • Aynen hocam o uygulama. Olması lazım kardeşimin pc de o şekilde çözmüştük biz pil işini.
    Hocam Lenovo Vantageyi kaldırıp yeniden kurdum fakat ekranda ve menü içerisinde mode seçeneklerini bulamadım. Sadece ısı kipi diye bir bölüm var o kısımı sessize alınca düşük cpu kullanımı ve düşük fan sesi yazıyor. Onun dışında mode seçimi için bir menü bulamadım.
  • Lenovo Legion Y540-15IRH Intel Core i5 9300H 16GB 512GB SSD GTX1650 versiyonu turuncu sitede 8000 şu an arkdaşlar Dell G315 Intel Core i7 9750H 8GB 1TB + 256GB SSD GTX1660Ti arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir ?
  • hellar kullanıcısına yanıt
    Y540 olan model teknosada 7.600 şu an 🙄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam lenovo vantage açınca hemen ilk sayfada sağda çıkıyor hibrit modu diye. Alta fotoğrafı atıyorum. Sizin cihazının işlemcisi neydi bazı işlemcilerde dahili ekran kartı yok galiba.

Lenovo Legion Y540 | 2019
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozgurel

Y540 olan model teknosada 7.600 şu an 🙄
    oha 7.217 ye düştü birde maksimum eticaret kampanyasından 100 tl puan kampanyası var
    7.100 tl ye alınır mı bu alet arkadaşlar
    Hocam benim ekranda görünmüyor. Aşağıda foto paylaştım. Bu durum normalmidir. ?Lenovo Legion Y540 | 2019
  • Hocam sizin modelin işlemci neydi tam olarak yazabilirmisiniz.
  • Teknosadaki cihazi aldim. Kimisi 144hz diyo kimisi 60hz diyo. Satin aldigim sayfada bilgiside yok. Kac hz acaba ekrani cihazin.İ5 9300 olanı aldım

Sorun işlemcideymiş hocam. 9750 HF varmış ama ürünü alırken ilan bilgileri 9750H idi. Hepsi buradayı aradım iade kodu aldım. Yarın gönderiyorum. Değişim talep ettim. Bir daha 10.300 TL ye alamam bu makinayı. Yanına 6 aylık İngilizce kursuda hediye edilmişti.

• Bende onu soruyordum üstat bu sonu F ile biten işlemcilere intel dahili ekran kartı koymamış. Bencede iyi yapmışsınız iade etmek ile. Tamam bilgisayar bence 10 numara ama F işlemci olan kullanılmaz.

@MadMen hocam bende i5 9300H gtx 1650 li model var ve ekran 144 hz.

Hocam işin garip yanı haricen almaya kalksan ikisininde fiyatı aynı. Hangi amaç için intel böyle bir strateji belirlemiş anlayamadım. Ayrıca cevaplarınız için tşk ederim. İyi forumlar

İns benimkide 144hz olarak gelir. Varmi yapmam gereken bise geldiginde. Sunu yapin bunu yapin dediginiz hocam

• Arkadaşlar merhaba
    Bugun teknosadan indirimle Y540 aldım ama lenovo nun stesıne kayıt olduğumda orada ürünün kalan garantisinin 18 ay olduğu yazıyor. Garantinin Aralık 2019 da başladığını söylüyor.
    İade mi etmeliyim sizce ne yapmalı neden böyledir.
    Lenovo Legion Y540 | 2019

Bu arada ekran 144 hz arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.