|
Bildirim
Bana zaten en başta "oyuncu telefonu" konsepti anlamsız geliyor. Kaldı ki Android telefona ssd takmaya değecek herhangi bir oyun da bilmiyorum. Bildiğim bir tane AAA oyun olmadığı gibi tüm oyunlar pay-to-win olarak kurgulanıyor; konsol/PC kalitesinden çok uzaklar.
Tercih meselesi tabi ama şahsen Steam Deck, Nintendo Switch ya da GPD gibi oyun için özelleşmiş cihazlar bana daha doğru geliyor. Hem oyunları daha kaliteli, hem üzerlerinde fiziksel tuşları var. Ha nolur, telefonda emulatörle eski konsol oyunları oynanır belki, o da ne derece emule edilebildiğine bakar. Eski oyunlar için ssd hızları gerekmediği gibi gamepad taşımadan o oyunları oynamaya çalışmak da zulüm. Kısaca neresinden tutsam elimde kalıyor bu "oyuncu telefonu" konsepti. Ssd desteği olması da bana anlamsız geliyor. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 19 Şubat 2022; 12:36:05 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 19 Şubat 2022; 12:41:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |