|
Bildirim
S23e modeli de gelse keşke. E serisini salladı Samsung
|
Baslik ve baslik alti metinde typo var, UFS yerine USB yazilmis
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
S23 aslında e fonksiyonunu yerine getiriyor, bunun da daha ufağını yapmıyorlar artık. Belki ileride gene olur ama pil ömrü sağlamaları lazım. |
Hevesle bekliyordum ama her çıkan haberde hayal kırıklığı oluyor. S24'ü bekleyeceğim bu gidişle. Kamera sensörleri değişmedi. Çipi Samsung üretiyor. Tüm modeller 256GB ile başlayacak dendi şimdi 128GB deniyor. |
Türkiye'ye yine sadece 128GB'lık modeli getirirler. Bence UFS 4.0 kullanımda çok fark ettirir, güncel telefonu olanların buna yükseltmesi saçma olur. Hatta UFS 4.0 kullanan başka seçenekler çıkarsa bunu almak tamamen saçmalık olur. |
Millet Plus veya Ultra alsın diye değil. S23'ün sadece 128 GB versiyonu UFS 3.1 ile geliyor Samsung 128 GB UFS 4.0 hafıza birimi üretmediği için. 256 GB olanda yine UFS 4.0 var ve Samsung bir süreliğine 256 GB'ı 128 fiyatına satacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yanlış bilgi. Samsung, 128 GB'lık UFS 4.0 hafıza birimi üretmiyor. Japon Kioxia firması üretiyormuş ama Samsung dışarıdan almak istemiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung un dışardan almaması gayet normal fakat diğer firmaların hiçbirisi kendi üretmemesine rağmen yine de Samsung dışındaki firmaları tercih etmiyorlar ki bu gayet mantıklı. 128 GB Kioxia UFS4.0 almaktansa azcık daha verip 256 GB Samsung UFS4.0 almak daha mantıklı. Günün sonunda şu an 128 GB lık UFS4.0 bir telefon yok piyasada. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
pil kısmında size katılıyorum ama s23 ün bunu sağladığı kısım biraz sizin yorumunuz. benzer bir durum s10 da yoktu keza o da 6inç bir telefon :) |
Benden ziyade Samsung bu kafada ilerliyor. Pil ufalınca deneyim iyice zorlaşacağı için de girmek istemiyor olabilirler. Bu yılki gibi verimli mimarilerle böyle bir şey yapılabilirdi aslında. Galaxy Z Flip serisinde böyle ufak bataryalarla iş yapmaya çalışıyorlar. Açıkçası Z Flip 4 de benim takibimde. Açıldığında Ultra kadar, kapandığında ufak ama kalın. Kameraları da tam Galaxy S10e kamerası ayarında. :D Özlemişim S10e'mi. |