Şimdi Ara

Lenovo Marka Telefonlara İmei Atma İşlemi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
7
Favori
42.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sonuc ne oldu hocam
  • arkadaslar selamlar. s8 gold telefonumu sabah sarja taktim. ne olduysa simdi acilmiyor. pc ye takinca donanim bulundu uyarisi veriyor. muhtemelen batarya dolu. ama ne olduysa acilmiyor bu konu hakkinda yardimci olabilecek varmi ? ayrica ne download nede recorvery mod hicbirine girmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphone_bg -- 6 Ekim 2014; 19:20:57 >
  • Bende hiç böyle bir sorun olmadı,pili çıkarıp yeniden takmayla genelde çözülür...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba ,

bende de a300t var. mobileuncletools yükleyemiyorum. imei değiştirme işlemini nasıl yapabilirim. Lenovo A300T 4.0'' smartphone 1.0GHZ Android 2.3

cpu mtk olarak gözüküyor.

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slx -- 18 Ekim 2014; 20:10:27 >
  • lenovo a8 806 mtk9562 tel aldım..lenovonun yeni serisi..daha sim kart bile takmadım..simdi imei degıstırmek istiyorum..foruma baktım ama bu telın imesını degıstırenı gormedım..ne yapmam lazım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

lenovo a8 806 mtk9562 tel aldım..lenovonun yeni serisi..daha sim kart bile takmadım..simdi imei degıstırmek istiyorum..foruma baktım ama bu telın imesını degıstırenı gormedım..ne yapmam lazım ?

ben de aynı işle meşgulüm.
    Cihazın rootlu ise a850+ ile aynı şekilde imei atıldığını öğrendim. Sadece permission aşamasında 644 olacak.
    Ben de henüz yapamadım. Çünkü cihazı rootlamam gerekiyor. eski sürüm root programları yapamadı. şimdi vroot un 1.7.9 sürümünü indirip rootlamaya çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

lenovo a8 806 mtk9562 tel aldım..lenovonun yeni serisi..daha sim kart bile takmadım..simdi imei degıstırmek istiyorum..foruma baktım ama bu telın imesını degıstırenı gormedım..ne yapmam lazım ?

netde şöyle bir video buldum.
    http://www.youtube.com/watch?v=MD2RJ3p8NEc
    denendiniz mi.bende aynı cihazdan edinmek üzereyimde bilgi topluyorum gelince imei değiştirmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qklavye -- 1 Kasım 2014; 13:11:48 >
  • Ustadlar,Arkadaşlar, lenovo A806ya imei atmamiz gerekiyor. Bu işlemler icin bir video yada rehber yazisi paylassak da ben ve ayni durumda kalacaklar faydalansa güzel olur. A850+a gore farkliliklari var. Ayni yontemle cozemedik. Telefon Dos ta IMEI yaziyoruz. Teli "vroot 1.7.9" rootlamiyor. Atacagimiz klasorleri göremiyorum. Bir el atarsaniz memnun olurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul37

Ustadlar,Arkadaşlar, lenovo A806ya imei atmamiz gerekiyor. Bu işlemler icin bir video yada rehber yazisi paylassak da ben ve ayni durumda kalacaklar faydalansa güzel olur. A850+a gore farkliliklari var. Ayni yontemle cozemedik. Telefon Dos ta IMEI yaziyoruz. Teli "vroot 1.7.9" rootlamiyor. Atacagimiz klasorleri göremiyorum. Bir el atarsaniz memnun olurum.

Üstadlar sorunu henüz cozemedik.paylasimlarinizi bekliyorum

• Bende 3 gündir A806 ya imei atmaya çalışıyorum. Bir türlü başaramadım. Çözümünü bulabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartok

Bende 3 gündir A806 ya imei atmaya çalışıyorum. Bir türlü başaramadım. Çözümünü bulabilen var mı?

Benim A806 da aynı durumda. Ustadlardan yardim bekliyoruz. Videolu çekim olsa tüm forumdaslara kalici çözüm sağlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul37 -- 6 Kasım 2014; 19:56:13 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul37

quote:

Orijinalden alıntı: cartok

Bende 3 gündir A806 ya imei atmaya çalışıyorum. Bir türlü başaramadım. Çözümünü bulabilen var mı?

Benim A806 da aynı durumda. Ustadlardan yardim bekliyoruz. Videolu çekim olsa tüm forumdaslara kalici çözüm sağlar...

Güncel

• Arkadaşlar bir başka arkadaş için yazdığım açıklamayı aşağıya ekliyorum
    umarım yardımı olur.
    Eğer bütün bunları yaptıktan sonra (IMEI yazdıktan sonra) "at command is failed to send" uyarısı oluyorsa
    sebebi telefonun uçak modunda (veya öyle bir şey) kalmış olması olabilir.(bende oldu bu sorun). Tam olarak tarif edemem ama bir yerde "Radio status: OFF" yazıyorsa onu ON yapın düzelir..

Merhaba

Telefonun root edilmiş olması gerekiyor.
    Bana hazır geldi: root edilmiş ve SU yüklenmişti.
    bu yüzden root konusunda yardımcı olamıyacağım :(
    Daha önce de OPPO'ya ve bir dandik telefona daha yapmıştım o da öyle rootlu gelmişti.
    Moskova'da standart iş galiba: birader alırken Turkiye'ye gideceğini IMEI değiştirileceğini söyleyince direkt rootlayıp veriyorlar. (en azından biraderin aldığı yer öyle yapıyor)

telefona Mobileuncle MTK Tools yükledim googleplay'dan.

UncleTools ----> EngineerMode -------> CDS information -------> radio information
    buradan yeni numaraları gireceğiz.

.... bir video buldum ekteki video:http://www.youtube.com/watch?v=w9POQK3kf6U
    buraya dikkat: 2.05'ten sonra siz yazmaya başlayınca o size soruyor. siz bir hat seçin ve
    yeni IMEI yi girin.

iş bitince kontrol edin (* kare filan)..

bütün iş bitmeden sim kart takıp denemeyin.!!

umarım yardımcı olmuştur..
    selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2020 -- 10 Kasım 2014; 23:34:42 >

• Teşekkürler hocam

• 2020 kullanıcısına yanıt
    Bu yöntemi a806 için denedim. Ancak yetkiniz yok dedi. Tel rootlu görünmüyor. Halbuki a806larin zaten romu rootluymus. Gerçi ben rootlamaya calisirken belkide bozuldu. Fabrika ayarlarina doneyim bakalim. Yinede "bu yöntemin kalici olmadigi yaziyor videoda. Yani ROM yükleme yada fabrika ayarina donerseniz, eski IMEI geri geliyormuş.

• merhaba arkadaşlar. ben lenovo s898t gold telefonuma bir türlü imei atamadım sizler nasıl attınız bir yol gösterir misiniz.
  • THL T6 Pro ime atılıyor mu ? Atılıyorsa Hangi yontem ile denemeliyim ?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilgrimage

THL T6 Pro ime atılıyor mu ? Atılıyorsa Hangi yontem ile denemeliyim ?

Teşekkürler.

maui meta hocam
  • Teşekkürler Hocam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.