Şimdi Ara

Lenovo Marka Telefonlara İmei Atma İşlemi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
7
Favori
42.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Konuya çok hakim değilim ancak "yetkiniz yok" lafından anladığım telefonun rootlu olmadığı.
    Benim yaptığım telefonda SU ve Alegro rom yüklüydü.
    Mobileuncle MTK Tools ile (yukarıda anlattığım gibi) çok kolay.

Bence bu tür root'lanmış telefonda kalıcı IMEI diye bir şey olması bence mümkün değil. Sonuçta yazılımsal bir şey yapıyoruz. Makinenin donanımını değiştirmiyoruz.
    Dolayısıyla her sıfırlandığında/formatlandığında yüklediğimiz IMEI silinebilir.

Ama dediğim gibi her seferinde yeniden yükleyebiliriz.
    Tek dikkat edeceğimiz Yanlış IMEI varken simkart takılmayacak, telefon yanlış IMEI'de iken sinyal vermesin.

selamlar
  • Evet telefon MTK tools da rootla denildiğinde rootlamiyor. Bir dosya eksik hatasi (sanirim cmd dosyasi) veriyor.
    Bu dosyayi nasil yukleyebilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 kullanıcısına yanıt
    Evet.root sorunu var. telefon MTK tools da rootla denildiğinde rootlamiyor. Bir dosya eksik hatasi (sanirim cmd dosyasi) veriyor.
    Bu dosyayi nasil yukleyebilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul37 İ kullanıcısına yanıt
    Maalesef konu hakkında bir bilgim yok.
    Dediğim gibi: bana gelen telefonlar (yurtdışından) hep root'lu hazır geliyordu. Orada arkadaş alırken satıcıya "kırdırıyor"..
    Umarım halledersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s960 vibe x buna imei nasıl atılıyor bilgisi olan var mı?
  • şu p780i imei değiştirebilen varsa bi en detaylı haliyle anlatibilir mi arkadaşlar
  • Merhaba arkadaşlar ben pandawillden lenovo k3 note satın aldım gelecek. Rootlu mu geliyor lenovo telefonlar bilgisi olan var mı ? İlk mesajdaki talimatları yaparak uncle uygulamasıyla mı imei değiştirebilir miyiz? Kargo Almanyaya gidecek orda sim kart takılıp çalışıp çalışmadığının denenmesinde sıkıntı olur mu ? İmei değişimi için sim kart takılmasın denilmiş daha önceki mesajlarda türkiyede olması durumunda.
  • Lenovo K3 note (mt6752) 2gb/16gb

İmei atılır mı?
  • Merhabalar,
    Telefonum Lenovo s650 dual-sim. Kingroot ile rootladım. mobile uncle ile "AT" den sonra boşluk bırakarak da denedim boşluk bırakmadan ( AT+ ) da denedim. imei bir türlü olmuyor. işlemci MTK ama belki de 30 defa denemişimdir. boşluk bırakmazsam bu komut kullanılmıyor gibi bir hata veriyor. boşluk bırakıyorum "....... mSent" gibi olumlu bir mesaj veriyor. Kıracağım geldi teli... Yardımcı olursanız sevinirim. Mobile uncle açılırken sol üstte root olarak yazıyor. rootlamadan önce unroot yazıyordu. Programı root yetkisi ile açıyorum.
  • cem7110 kullanıcısına yanıt
    Lenovo p780 pasaport kaydı gerekiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s-mailcaner

Merhabalar,
    Telefonum Lenovo s650 dual-sim. Kingroot ile rootladım. mobile uncle ile "AT" den sonra boşluk bırakarak da denedim boşluk bırakmadan ( AT+ ) da denedim. imei bir türlü olmuyor. işlemci MTK ama belki de 30 defa denemişimdir. boşluk bırakmazsam bu komut kullanılmıyor gibi bir hata veriyor. boşluk bırakıyorum "....... mSent" gibi olumlu bir mesaj veriyor. Kıracağım geldi teli... Yardımcı olursanız sevinirim. Mobile uncle açılırken sol üstte root olarak yazıyor. rootlamadan önce unroot yazıyordu. Programı root yetkisi ile açıyorum.

Şunu da ekleyeyim. Lenovo s650 4.4.2 Kitkat sadece Kingroot ile root yapılabiliyor. Framaroot,...vb işlemiyor. MTK6582 olmasına rağmen işlemci üzerinde sınırlı yetkiye sahip olabiliyoruz. imei.exe nvRAM olayı bile etkisiz.

• a850+ telefonum var daha önce cmd ile değiştirmiştim.şimdi miui rom kurdum bi türlü değişmiyor.oluşan mp01 .. dosyasında özelliklerde md5 N A yazıyor ondanmı bilmiyorum yardım edecek varmıdır
  • lenovo k80 nasıl değiştiğini bilen varmı
  • Lenovo note 8 A936 modeline imei atma konusunda yardım.Yukarıda anlatılanları yaptım.Mobile MTK Tools Engineer Mode CDS information Radio İnformation Phone1 imei giriyorum mesaj uyarısı doğru şekilde geldiği halde telefonu aç kapa yaptıktan sonra ne yazık ki imei değişmiyor.Bu bilgi ve tecrübesi olan arakdaşların yardımına ihtiyacım var.
  • Lenovo note 8 A936 modeline imei atma konusunda yardım.Yukarıda anlatılanları yaptım.Mobile MTK Tools Engineer Mode CDS information Radio İnformation Phone1 imei giriyorum mesaj uyarısı doğru şekilde geldiği halde telefonu aç kapa yaptıktan sonra ne yazık ki imei değişmiyor.Konu ile ilgili bilgi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı isterim.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
  • Lenovo k53A48 imei nasıl atılır snapdragon işlemcili konu baya eskilere kalmış ama bir umut yazıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.