Şimdi Ara

LENOVO'mun ekranındaki çizgi şeklide leke!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, böyle birşeyle karşılaşan varmı bilmiyorum ama..

Kapalıyken görünmeyen, açılırken Siyah (Füme) fonda windows logosu gelmeye başladığında beliren, parlak açık renkli fonlarda görünmeyen, ekranın ortasında yatay olarak 10-15 cm uzunluğunda düz şerit halinde ve kalınlığı da 1 parmak kalınlığında hemen hemen.

Ekran tozlu olduğundan gördüğümde önemsememiştim, çocuk şekerli pisli eliyle falan dokunmuştur dedim. Ekran temizliği yaptığımda hala ordaydı ve içerden olduğu beliydi.

Bilmem anlatabildim mi nasıl bir iz olduğunu. Sanki ıslak elinizle ekrana tutup sola doğru parmağınızı fırrt diye çekmişsiniz de izi kalmış gibi.

Nedir ne değildir? Özellikle Servislik birşey midir? Eğer öyleyse gidip de makine uzun süre gelmez diye endişeliyim. Çalışmayı engelliyor mu? Hayır ama sinir bozuyor işte niye orda olsun diyor insan. Herşeyi mükemmelken laptobun, onun çıkması üzücü oldu. Zaten 1 tane ölü pikselle almıştım makineyi. Bu da çıkınca ekranla ilgili tereddütlerim oluştu maalesef..

Yardımlarınızı bekliyorum..

• Hangi lenovo derseniz, nisan ayında migrostan 999 a aldığımız 1.66 olan.
  • servise bi göster bakalım ne diyecekler. eğer ekran değişimi filan derlerse çok beklemezsin. çünkü o seriden çok ürün satıldı. yedek parçası kesin vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KUZEY

servise bi göster bakalım ne diyecekler. eğer ekran değişimi filan derlerse çok beklemezsin. çünkü o seriden çok ürün satıldı. yedek parçası kesin vardır.

Bulunduğum ilde servis yok maalesef. Kargo vs. gecikmeleri olacak. Keşke olsaydı hemen giderdim baktırırdım. Sağol ilgin için.
  • Lenovo.com adresinden, size en yakın servise göstermenizde fayda var. İlerisi için bu çizgiler Kablo kaynaklı ise büyüme yapabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.