Ekran değişimi de yapıyor mu bu telefoncu? Nerede? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (422. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
lineage os 18.1 (android 11) kurdum memnunum arkadaşlar bilginize. gapps yerine mindthegapps kurun. lineage bunu öneriyor.
https://download.lineageos.org/kuntao
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teamwork -- 7 Temmuz 2022; 12:15:47 > -
Dokunmatik klayve de e harfinin olduğu yer de sorun başladı niyeyse. W harfi net basıyor R harfi net basıyor ama E harfi çok zor. Şimdi yazarken bile kaç kere denedim. Başına böyle bir şey gelen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam ilk defa rom yükledim. lineage os 18.1 yükledim lakin mindthegapps kurulmuyor hata veriyor. sorun nedir acaba?
-
bu .zip dosyasını indir. rom kurduktan hemen sonra peşinden bunu flashlayacaksın sistemi açmadan.
androidfilehost
MindTheGapps-11.0.0-arm64-20220217_100228.zip | by Alessandro Astone for Generic Device/Otherhttps://androidfilehost.com/?fid=17825722713688288529 -
teşekkürler hocam. şimdi oldu.
-
kulaklık sesi asırı düşük var mı acaba bir çaresi?
-
hocam menun musunuz aweke os den? pil durumu vs nasıl? bir de kablolu kulaklık sesi nasıl? zira lineage os de çok düşük.
-
Merhaba arkadaşlar, P2 telefonuma android auto yukledim ama calismiyor. Android 7 yüklü. Yardimlarinizi rica ediyorum. Ne yapilabilir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yardimci olabilecek biri var mi?
Ah canım telefonum yokluğunu hissediyorum artık çok batarya lazımmış performansı göz önüne koydum OnePlus 7T kullanıyorum 3 yıldır ama şu telefon başkaydı ya. Kullanabiliyorsanız kıymetini bilin çünkü yeni cihazlar hiç Lenovo p2 gibi değil.
Android Auto ülkemizde kullanılamıyor araç olmadan diye biliyorum.
Android Auto destekleyen bir araç ile kullanıyor olmanız gerekli
-
Merhaba hocam, sorunum android auto versiyon 8.0 istediği ama telefonum 7.0 olduğu için çalışmıyor olması 😊 aracım var.
Radyo ve müzik çalar ekran kapanınca kapanıyor. Açınca bir bakıyorum uygulama da kapanmış. Pil optimize etme dedim uygulama için sonuç aynı.
Var mı bu işin çözümünü bilen?
Kullanan 1 kişi yok mu şunu ya.
Arka plan uygulama yönetiminden ilgili uygulamaların seçili olmadığından emin olun. Ayrıca google servisleri de güncel olsun.
Lineage os yüklemek veya başka rom için başta android sürümü 6 mı olmalı bende 7 yüklü de
öyle bir gereksinim yok
-
Lineage os 18 yukledim sms hata veriyor mesaj almada ve gondermede sorun nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X