Şimdi Ara

Lenovo P70 ROM ★ ROOT ★ Recovery ★ FM Radyo ★ Yedek Alma / Geri Yükleme ★ IMEI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
20
Favori
28.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz muhtemelen twrp yi yüklemeden, telefonun kendi recovery si ile işlem yapmaya çalışıyorsunuz. Önce twrp yi yüklemeniz gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an telefonu fabrika ayarlarına dönderdim ve yine yaptım olmadı.

ilk önce twrp'yi yapıyorum sonrada root başlığındakileri yapıyorum.

A - Team Win Project (TWRP) Recovery Yükleme

- Bu linkteki dosyaları indirin ve bir klasöre çıkartın
    - Bu linkten SP Flash Tools'un en güncel halini indirin

a - SP Flash Tools'u açın
    b - Options>Option>Download bölümüne girin ve alttaki resimde gösterilen yeri işaretleyin

c - "Download" sekmesi var oraya gelin "Scatter-loading" seçeneğine tıklayın.
    d - Recovery dosyalarını çıkardığınız klasöre gidin "MT65XX_Android_scatter" dosyasını seçin ardından Flash Tools'da solda Download butonu var ona tıklayın.
    e - Kapalı haldeki telefonunuzu bilgisayara bağlayın programda yeşil tik işareti gördüğünüzde recovery yükleme işlemi tamamlanmıştır.

İlk bunu yapıyorum ve aynen olumlu sonuç aıyorum fakat dediğim gibi zip dosyasını telefon görmüyor.

edit:

Framaroot olmuyor.

Kingroot olmuyor.

Root Genius olmuyor.

yaklaşık 3 saattir her şeyi denedim 2 kere fabrika ayarlarına döndüm. Tüm yabancı forumları baktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmudaKalkanTospa -- 15 Ağustos 2015; 15:08:25 >

• AmudaKalkanTospa kullanıcısına yanıt
    Sp flash toolu yönetici olarak çalıştırmazsanız işe yaramaz. Twrp recovery ekranının girişinde tavus kuşu gibi birşey var.

• Konuda baya eksik anlatım var bende xda'dan bakarak en sonunda yapabildim fakat ilk kez root işine giren biri için konudakileri aynen uygulamak baya zarar verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Sp flash toolu yönetici olarak çalıştırmazsanız işe yaramaz. Twrp recovery ekranının girişinde tavus kuşu gibi birşey var.

Yüzlerce kez MTK cihazlara yazılım yükledim, ilk defa böyle bişey duyuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmudaKalkanTospa

Konuda baya eksik anlatım var bende xda'dan bakarak en sonunda yapabildim fakat ilk kez root işine giren biri için konudakileri aynen uygulamak baya zarar verecektir.

Eksik dediğiniz yerler nereleri? Onlarca kişi bu anlatımdan sorun yaşamadan faydalandı.

• Mr. Beyin kullanıcısına yanıt
    Kendi cihazımda yaptığım denemelerde yönetici olarak çalıştırmazsam twrp kurulmuş gibi işlemler tamamlanıyor fakat hala orjinal recoveryi ekranı geliyor. Yönetici olarak çalıştırırsam twrp sorunsuz yükleniyor.

• Ya arkadaşlar ben çok korkuyorum biri tam olarak açıklayabilir mi root ve unroot konusunu bide YouTube da video çekip koysa daha önce moto g cihazım bu yüzden çöp oldu bu da öyle olsun istemiyorum :(

• Anlatım gayet güzel. Daha iyisini bulamazsınız herhalde. Bir risk de yok zaten gerekirse stock rom veya sadece stock recovery yüklenir.
    Twrp recovery yükledikten sonra Root yapılacak.
    Korkacak bişey yok bişey olsa bile geri döndürmek kolay ama yüzbinde bir tuğla olma şansı da olabilir tabi..

Yönetici olarak çalıştırın ve twrp recovery ilk seferde olmazsa ikinci seferde oluyor. İlk seferde genelde usb Driver ları tam yüklenmediği için sorun çıkabiliyor. Veya yükleyip de bilgisayarı yeniden başlatmayanlar vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

quote:

Orijinalden alıntı: prof_smartmını875

Hocam framaroot programi bildigime gore tum mtk islemcileri destekliyo siz bu programi bi deneyebilirmisiniz lutfen
    Cunku bununla root atmasi 5sn filan suruyo

framaroot ile roottladım sorun yok.

aynı programdan birde unroot yapar mısınız rica etsem unroot oluyor mu acaba ?
  • root yaptım ancak titanium backupta fm radyo dosyasını bir türü bulamıyorum, ne yapmam lazım? sırf viper4android ve radyo için rootladım telefonu
  • bir soru da benden

iyi kötü telefonu rootladım geçen gün, dün güncelleme var dedi s133 sürümü. İndirdi kurulum ekranına geçti tam %98e gelince hata verdi sonra 4 5 defa daha denedim fakat hep %98de hata veriyor bunun sebebi nedir arkadaşlar
  • grimser G kullanıcısına yanıt
    Herkes güncelleme yaptıktan sonra Root yaptığı için bu soruna cevap bulmak zor.. Root olunca güncelleme hatası veriyor olabilir. Nasıl bir hata verdi telefon bilemiyoruz. Stock roma dönüp güncelleme yapıp öyle Root yapın olmuyorsa.
    Aslında Root olunca sorun olup olmadığını denemek için s133 öncesi bir sürümü kurup Root yaparsam ve ardından güncelleme kurmaya çalışırsam senin durumunu test edebilirim ama ne ben ne de telefon müsait bu iş için :) Siz yapın artık Stock rom yükleyip (veya aldığınız yedek varsa rootsuz haline dönün) güncelleme yapıp en son Root yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: end0plazmikretikulum

root yaptım ancak titanium backupta fm radyo dosyasını bir türü bulamıyorum, ne yapmam lazım? sırf viper4android ve radyo için rootladım telefonu

Bir yere kaçmadıysa orda olması lazım iyi bakın. Herkeste görünüp sizde görülmemiş olması pek muhtemel değil.

• uygulamanın tam adı nedir? yok bulamıyorum sırf fm radyo için root yaptım
  • end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt
    Radyo 3.0.300.... Şeklinde görülüyor Titanium backup listesinde dondurulmuş olarak. Tıklayıp çöz deyin tamamdır.

/system/app klasöründe LenovoFMRadio.apk adında dosya var zaten sadece basitçe devredışı dondurulmuş. Titanium backup çözüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 17 Ağustos 2015; 17:15:53 >
  • lenovo fm radio apk var ancak titanium backupta kesinlikle yok, saka gibi ya sadece beni bulur zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 17 Ağustos 2015; 18:38:33 >
  • TWRP yüklemeden önce telefonun Driver'ını bilgisayara kurmamız gerekiyor mu. Yoksa direk kapalı şekilde usb kablo ile bağlamak yeterli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandMasterTurks

TWRP yüklemeden önce telefonun Driver'ını bilgisayara kurmamız gerekiyor mu. Yoksa direk kapalı şekilde usb kablo ile bağlamak yeterli mi?

Konudaki tüm işlemler için driver şart.

• Rootu yaptık...Radyoyu aktif ettik...Titanium Baçkup u kaldırırsak bir sorun olur mu? Birde....sonradan rootu kaldırdığımızda radyo gider mi?Lütfen yardım edermisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.