Şimdi Ara

Lenovo P70 ROM ★ ROOT ★ Recovery ★ FM Radyo ★ Yedek Alma / Geri Yükleme ★ IMEI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
20
Favori
28.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Twrp den update etmeye çalışınca nerede hata verdiğini yazıyor. Evet bende benim için önemli bir güncelleme gelmediği sürece uğraşmayacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zar zor rootladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekmez -- 19 Ağustos 2015; 4:28:29 >
  • s134 geldikten sonra telefon açılmadı recovery menüsü geldi, kısacası softbrick oldu

s132 stock roma döndüm konunun başında anlatılan 1. madde ile (driverları kurmayı unutmayın) , sonra güncellendi ve şu an sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 19 Ağustos 2015; 15:20:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyae

s134 geldikten sonra telefon açılmadı recovery menüsü geldi, kısacası softbrick oldu

s132 stock roma döndüm konunun başında anlatılan 1. madde ile (driverları kurmayı unutmayın) , sonra güncellendi ve şu an sorunsuz

S113'ten S114'e geçişi sağlayan update.zip dosyasını buldum ancak TWRP'den kurulum yapılıyor mu birinin denemesi gerekli

http://www100.zippyshare.com/v/sFg314bl/file.html
  • Mr. Beyin kullanıcısına yanıt
    Yükleniyordur. Bugün s133 sürümü yükledim trwp den. Sonra güncelleme yaptım oldu. Telefonun kendisi de Update zip dosyasını indirip hala duran twrp'den yükledi zaten. Ana konuya yazdığım yorumu buraya aktarayım hatta iyi olur tam yeri.. Sorun recovery kesintisiz değil.. Root'lu olması da sorun değil (olsa bile kaldırmaktır basit supersu menüsünden), sorun olan Root yapıp System bölümündeki bazı (herhangi) uygulamaları silmemiz. Neyse ayrıntılı anlatmıştım şöyle;

Root ve recovery yüklediğim için güncelleme yapamıyordum (Daha doğrusu öyle sanıyordum), an itibariyle hallettim.
    S133 twrp recovery uyumlu zip dosyasını yükledim oldu. Yüklemeden önce ve sonra wipe yaptım temiz oldu. Twrp Recovery hala duruyordu. Telefon açıldı sorunsuz güncelleme yaptım fabrika ayarlarına döndüm, yoksa güncelleme sonrası sorun yaşanma ihtimali var bilginize, her telefon için geçerlidir.
    Güncelleme yapmamasının nedeni recovery değil o kesinleşmiş oldu. Hatta Root olması da güncelleme yapmaya engel değil başka biri sorunsuz yapmıştı. Sorunun sebebi Root'lu olup da system bölümündeki gereksiz uygulamaları kaldıranlarda olsa gerek. (benim gibi). Kaldırmaya gerek yok hiç aslında. System bölümünde yer açmak bize bir fayda sağlamaz esasında. Programın aktif çalışmaması için devredışı yapmak yeterli. (veya Titanium backup ile dondurmak aynı şey) Bundan sonra böyle silmek yerine.
    Güncelleme yaparken system bölümünü tarıyor tamamen, eksik dosya varsa güncelleme yapmıyor anlayacağınız, benimle gibi gereksiz yere silmeyin devredışı yapmak & dondurmak varken..

Not: s134 güncellemesi ile kamera kalitesi ve odaklanma performansı artmış farkedilir derecede. Birkaç küçük fix daha yapılmış sanırım hayırlı olsun oldukça iyi bir kitkat sürümüne ulaştık. Eylül'de 5.1.1 Lollipop güncellemesi ile daha iyi olacaktır. Whatsapp gibi harici uygulamalarla led bildirim ışığı çalışma özelliği de gelirse çok iyi olacak.

Xda linkinde verilen custom romlardan ikisini denedim bu arada.
    FlymeOs oldukça sorunsuz çalıştı kamera, wifi sorunsuz performans ve arayüzü de çok hoş. İngilizce seçmek lazım. morelocale ile kısmen türkçe yapılabilir ama uğraşmadım lenovo romu yükledim. .

ColorOs 2.1 de denedim ama açılışta dil seçiminde kaldım ayarlar cevap vermiyor (ingilizce) dedi ileriye geçemedi.
    Denemek isteyenler için birçok port edilen rom bulunan link;
    http://forum.xda-develo...ral/lenovo-p70-t3057750

Twrp recovery yüklü olanlar deneyebilir. Mega programı da yüklü ise telefondan çok hızlı bir şekilde indiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip etmeliyim
  • Çok faydalı bir konu olmuş elinize sağlık 😉 Imei tamir deneyebilirim di mi sizin anlattıklarınıza göre?

• quote:

Orijinalden alıntı: MikaHakkinen

Çok faydalı bir konu olmuş elinize sağlık 😉 Imei tamir deneyebilirim di mi sizin anlattıklarınıza göre?

Deneyebilirsiniz problem yok ama ne gerek var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Beyin

quote:

Çok faydalı bir konu olmuş elinize sağlık 😉 Imei tamir deneyebilirim di mi sizin anlattıklarınıza göre?

Yurtdışı cihaz ondan 😀

• quote:

quote:

quote:

Yurtdışı cihaz ondan 😀

P70-A mı P70-T mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yurtdışı cihaz ondan 😀

P70-A mı P70-T mi?

A sanırım. A ile T arasındaki en bariz fark ne hocam?

• MikaHakkinen kullanıcısına yanıt
    Herşeyden öte T modeli Türkiye'de çalışmaz :) Çin mobil ağlarına göredir. Türkiye'de satılmıyor bu yüzden.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yurtdışı cihaz ondan 😀

P70-A mı P70-T mi?

A sanırım. A ile T arasındaki en bariz fark ne hocam?

3G bağlantı kuramazsınız, sürekli olarak EDGE (2G) ile bağlı kalırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

Herşeyden öte T modeli Türkiye'de çalışmaz :) Çin mobil ağlarına göredir. Türkiye'de satılmıyor bu yüzden.

Sağolasın hocam. Yok T değil alacağım. Daha önce aldık 2 adet, çalışıyor ikisi de Türkiye'de 😉

• windows10 yükleyince bu spflashtool kullanımında sıkıntı oluyor mu arkadaşlar? var mı hiç tecrübe eden?
  • İçimden bir ses bunu mr beyin kesin denemiştir diyor :)

• gunman233 G kullanıcısına yanıt
    halen cevap yazmadığına göre bence şuan denemeleri yapıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

halen cevap yazmadığına göre bence şuan denemeleri yapıyor :)

Windows 10 kullanıyorum herhangi bir sorun yok hatta Windows 8'e göre daha düzgün çalışıyor, Windows 8'de sürücü problemleri vardı

• Imei için kurduğum programlardan virüs içinde kaldım 😠 Buna rağmen inşallah yapabilirim...

• quote:

Imei için kurduğum programlardan virüs içinde kaldım 😠 Buna rağmen inşallah yapabilirim...

Programlarda virüs yok bizzat Avast ile taradım problem görünmüyor, buna rağmen google chrome tarafından MAUI Meta zararlı olarak algılanabilir, dosya paylaşım sitesinin reklam amaçlı size indirttikleri ile asıl dosyayı karıştırmayın

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.