Şimdi Ara

Lenovo P70 ROM ★ ROOT ★ Recovery ★ FM Radyo ★ Yedek Alma / Geri Yükleme ★ IMEI (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
20
Favori
28.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr. Beyin

quote:

Orijinalden alıntı: MikaHakkinen

Imei için kurduğum programlardan virüs içinde kaldım 😠 Buna rağmen inşallah yapabilirim...

Programlarda virüs yok bizzat Avast ile taradım problem görünmüyor, buna rağmen google chrome tarafından MAUI Meta zararlı olarak algılanabilir, dosya paylaşım sitesinin reklam amaçlı size indirttikleri ile asıl dosyayı karıştırmayın

Aynen dostum dediğin gibi hata yapmışım... Telefondan indirince virüssüz indi. Bilgisayardan yanlış dosyaları indirmişim... Sorun bende yani :) Telefonu tanıtamadım ben, sıkıntı nerede olabilir?
  • Driverları tanıttım fakat Maui Meta bir türlü tanımadı cihazı... Nerede sıkıntı var acaba?
  • Tamam hocam hallettim. Sağolasın verdiğin bilgiler için ;)
  • Telefona TWRP den rom yükleyeyim dedim....Yükleme yapmadı..Faild hata verdi.Reboot dedim.Telefon açık şekilde dondu kaldı.ne kapanıyor.Ne de ekran algılıyor.Anlamadım.Yardım edecek varmı?Lütfen.....telefon şimdi tvrp de açık vaziyette faıld yazısında duruyor...Ne yapmalıyım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKRKN

Telefona TWRP den rom yükleyeyim dedim....Yükleme yapmadı..Faild hata verdi.Reboot dedim.Telefon açık şekilde dondu kaldı.ne kapanıyor.Ne de ekran algılıyor.Anlamadım.Yardım edecek varmı?Lütfen.....telefon şimdi tvrp de açık vaziyette faıld yazısında duruyor...Ne yapmalıyım..

TWRP'den hangi ROM'u yüklemeye kalkıştınız hocam? Konuda TWRP ile yüklenebilecek bir ROM yok.

Eğer TWRP'den Wipe seçeneğini uyguladıysanız ve buna rağmen açılmıyorsa yapılacak şey belli stock yazılımı Flash Tools aracılığıyla telefona yüklemelisiniz, eğer önemli dosyalarınız varsa TWRP'de Mount bölümüne girin ve PC ye bağlayın dosyalarınızı alın ve Flash Tools ile stock yazılımı yükleyin
  • Çözdüm sorunu......https://mega.nz/#!WQ1GmDwJ!awuKCrIQscIKrxjJpEHEKimDHfjqG1WdU6PR5DPKmr0 buradan huawei romu indirmiştim. Sonra ses+güç butonlarına uzun süre bastım...Telefon twrp ile açıldı wipe format yaptım.Telefon huawei romla açıldı rom çok güzel ama Türkçe değil...romu çok beğendim.....İngilizce olarak bu akşam kullanayım.Yarın telefona normal romu yükleyeceğim....Bayağı korkuttu ama LenovoP70 tayland facebook sayfasından indirmiştim...Alakan için çok sağol Mr.beyin arkadaşım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 26 Ağustos 2015; 22:59:11 >
  • Bugün bende trwp yukledim hem de iki kez fakat oldu mu olmadi mi halen emin değilim. Neden çünkü linki verilen beta..zip dosyasını indirip telefona kopyalayıp recoveryden root etmeye çalıştım fakat hata verdi hep bende root geniş ile rootladim çok içime sinmesede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

Bugün bende trwp yukledim hem de iki kez fakat oldu mu olmadi mi halen emin değilim. Neden çünkü linki verilen beta..zip dosyasını indirip telefona kopyalayıp recoveryden root etmeye çalıştım fakat hata verdi hep bende root geniş ile rootladim çok içime sinmesede

TWRP den yükleme yapmadan önce mutlaka rootlu olmalı..yaptıkdan sonra telefonda wipe yapınca düzeliyor.
  • FKRKN kullanıcısına yanıt
    Nasıl yanı önce trwp sonra root yapmak gerekmiyor mu

• grimser G kullanıcısına yanıt
    Twrp nin sağlıklı yüklenmesi için spflastool un exe dosyasının üzerine sağ buton yapıp yönetici olarak çalıştır deyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunman233 G kullanıcısına yanıt
    twrp den s133 nasıl yükleniyor anlatırmısınız. Cihazım güncelleme sonrası softbrick oldu. sürekli recorvery giriyor. başka bir işlem yapmıyor. allah rızası için ne yi nasıl yapacağımı adım adım yazarsanız çok memnun olacağım.
  • twrp den s133 nasıl yükleniyor anlatırmısınız. Cihazım güncelleme sonrası softbrick oldu. sürekli recorvery giriyor. baÅŸk

yardımcı olabilcek kimse yok mu
  • ilk yüklemede yönetici ile yapmamıştım sonra şüphe ettiğim için ikinciyi yönetici olarak çalıştırarak yaptım arkadaşım

soft brick olayı şöyle çözülüyor, konunun başında verilen linklerde s132 romunun linki var bu romu indirip spflashtool ile yükleyin telefon ilk yazılımına dönüyor sonra yeniden güncelleme yaparsınız ben böyle yapmıştım yalnız şu önemli tüm driverlar yüklü olmalı bilgisayar telefonu mutlaka mtk 65xx preloader gibi bir isimle tanımalı yoksa olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_doktor

twrp den s133 nasıl yükleniyor anlatırmısınız. Cihazım güncelleme sonrası softbrick oldu. sürekli recorvery giriyor. başka bir işlem yapmıyor. allah rızası için ne yi nasıl yapacağımı adım adım yazarsanız çok memnun olacağım.

s133 zip dosyasını indirin telefona atın.
    Wipe menüsünden wipe işlemi yapın temiz olsun nolur nolmaz.
    install menüsünden s133 zip dosyasını gösterin kursun.
    yeniden başlatın bitti gitti bişey yok.. bilgisayara bağlamaktan çok daha zahmetsiz, bootloop sorununu da çözecektir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKRKN

quote:

Orijinalden alıntı: grimser

Bugün bende trwp yukledim hem de iki kez fakat oldu mu olmadi mi halen emin değilim. Neden çünkü linki verilen beta..zip dosyasını indirip telefona kopyalayıp recoveryden root etmeye çalıştım fakat hata verdi hep bende root geniş ile rootladim çok içime sinmesede

TWRP den yükleme yapmadan önce mutlaka rootlu olmalı..yaptıkdan sonra telefonda wipe yapınca düzeliyor.

twrp yapmak için root falan gerekmez yanlış bilgi vermeyelim.
    Twrp yükledikten sonra isteyen root yapar isteyen yapmaz. Root yapan da istediği zaman root kaldırıp sadece twrp de kullanabilir. Twrp kaldırmak için ise Stock recovery yüklemek gerekir o ayrı.
    Olur da garantiye göndermeden önce ikisini de kaldırmak veya direkt Stock rom yüklemek (sp flash tool ile) gerekir.

• kafayı sıyıracağım sptool hata veriyor rom atmıyor.önce yanıt vermiyor diyor kilitleniyor. sonra bir hata verip yüklemeyi durduruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopat_doktor -- 28 Ağustos 2015; 16:20:36 >
  • arkadaşlar sptool hangi sürümü kullandığınızı yazar mısınız. lütfen. acil
  • quote:

arkadaşlar sptool hangi sürümü kullandığınızı yazar mısınız. lütfen. acil

1504 sürümünü deneyin

• denedim ama program saçmalıyor. ne bir ilerleme ne bir kıpraşma hiçbirşey yok.
  • quote:

denedim ama program saçmalıyor. ne bir ilerleme ne bir kıpraşma hiçbirşey yok.

Farklı bir bilgisayarda deneyin

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.