Şimdi Ara

Lenovo P70 ROM ★ ROOT ★ Recovery ★ FM Radyo ★ Yedek Alma / Geri Yükleme ★ IMEI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
20
Favori
28.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

s134ü flashlarken download + format yaptığım için telefon avea hattımı görüyor ama vodafone hattımı naparsam yapayım görmüyordu ve mobil internete de bağlanmıyordu. dün akşamdan beri artık çözemediğim bu durum meğerse download + format yaptığımızda imeiler de silindiği içinmiş. neyseki düzelttim.
  • Merak ettim yeni ve yayginlasan kingo root ile tek apk (pc gerek kalmadan) tek dokunusla root deneyen oldumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Merak ettim yeni ve yayginlasan kingo root ile tek apk (pc gerek kalmadan) tek dokunusla root deneyen oldumu?

Birkaç ay önce denemislerdi başarısız olmuştu şuan bilmiyorum durum nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    Ben denedim oldu.

Lenovo P70 ROM ★ ROOT ★ Recovery ★ FM Radyo ★ Yedek Alma / Geri Yükleme ★ IMEI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netmonster -- 8 Kasım 2015; 13:18:31 >
  • Root amaciniz radyo mu yoksa gereksiz google uygulamalari mi?

• Cihaz yeni sarj mikrofon da sorun olma ihtimali icin en az 1 ay beklicem

• ibo83 kullanıcısına yanıt
    Radyo ve root gerektiren uygulamaları kurmak için rootladım.Yaklaşık 3 gündür cihazım rootlu.Rootladıktan sonra herhangi bir sorun yaşamadım telde.Zaten kingo root programında tek tuşla root ya da unroot yapabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netmonster -- 8 Kasım 2015; 19:42:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Beyin

quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Merak ettim yeni ve yayginlasan kingo root ile tek apk (pc gerek kalmadan) tek dokunusla root deneyen oldumu?

Birkaç ay önce denemislerdi başarısız olmuştu şuan bilmiyorum durum nedir

Telefonu geçen hafta aldım. Kingroot ile sorunsuzca rootlandı. Ama internete bağlı olması gerekiyor. Cihaza özel verileri indirmek için.

Rootladıktan sonra, kingroot'un çalışma şeklini beğenmedim ve "SuperSu Me" isimli apk yi indirdim. Bu program xda tarafından yapılmış ve kingroot ile ilgili bütün bilgileri silip, cihaza SuperSu kuruyor.SuperSu kullanmak isteyen arkadaşlar bu şekilde deneyebilirler.

• şöyle bir hata verdi acaba bunun ne anlama geldiğini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Beyin

quote:

Orijinalden alıntı: grimser

halen cevap yazmadığına göre bence şuan denemeleri yapıyor :)

Windows 10 kullanıyorum herhangi bir sorun yok hatta Windows 8'e göre daha düzgün çalışıyor, Windows 8'de sürücü problemleri vardı

windows 10 da driverleri nasıl kuracağım.
  • Arkadaşlar ben bu root olayından hiç anlamam tek bi sorum var Android 5.1den eski sürüme geri dönebilir miyiz. Garanti dışı kalmadan mümkün müdür?

• quote:

Orijinalden alıntı: zaladin

Arkadaşlar ben bu root olayından hiç anlamam tek bi sorum var Android 5.1den eski sürüme geri dönebilir miyiz. Garanti dışı kalmadan mümkün müdür?

Flash tools kullanmanız gerekiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın upgrade yapmadı telefon defalarca denedim ayrıca kamera driveri ucmus camera drıveri nasıl yukleriz dıger konuda sordum sade camera driver bulunmadığını söyledi arkadaşlar sızinde fıkfınızı alsam.
  • Buraya da koyayım yazımı, faydalanan olur;

Buyrun kitkat s133'den s134'e geçiş için Update.zip dosyası;
    http://www42.zippyshare.com/v/LlSzJNUc/file.html

Bunu telefonun hafızasına atın kök dizine yani herhangi bir klasörün içine değil. Twrp Recovery gerekmez muhtemelen, telefonun kendi orj Recovery'si de olur. Install deyince otomatik olarak zip dosyasını görmesi gerek. Eğer görmezse googleota adında bir klasör açıp içine atın görür. Twrp Recovery kullananlar da bu zip dosyasını kullanabilir her şekilde zaten. Kendi orjinal zip dosyası olduğu için twrp gerektirmez normalde dediğim gibi. Adı da Update.zip olmalı belli bir yerde durmalı özellikle. Twrp varsa böyle şartlar yok tabi kendisine gösterip kurulur her türlü. Kurulumdan sonra fabrika ayarlarına dönmenizi tavsiye ederim her ihtimale karşı iyi çalışmasını garanti etmek için. Bunun için telefon menüsü kullanılabilir veya Recovery den Wipe işlemleri yapılabilir. (Wipe; data, cache, dalvik )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 12 Kasım 2015; 23:02:23 >

• kolay gelsin
    4.4.4 kitkat son çıkan s134 sürüm yükleme dosyası şu linkte (SP Flash Tool için). İlk mesaja eklenebilir.

P70-A_S134_150729_ROW.7z
    https://cloud.mail.ru/public/NJ2Z/SRUBCE7rx

Kaynak;
    http://lenovo-forums.ru...B0-usr-s134-150729-row/

android 5.1 geldi telefona yükledim ama menun kalmadım yukarıda paylaşmış oldugunuz andorid sürümü yüklemek istiyorum ama hata veriyor hep. flash tool ile yüklüyorum ama olmuyor bir türlü nasıl 4.4.4 de dönebilirim.

• aragorn1608 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba ,bende aynı sorunu yaşıyorum dediğin gibi deneyecektim ama hata verdi deyince yapmadım. Attığın resimde net gözükmüyor sana zahmet hatayı yazabilirmisin bende nedenini araştırırım yaparsam sana da söylerim.
  • lollipop a geçtikten sonra programlar sapıttı bende factory reset ve wipe işlemölerini yaptım ssonrasında telefon hafızası görünmedi sp flash tool la kitkata döneyim dedim 10dk dır bekliyorum telefonda nede flash roolda bir değişiklik yok tlefon sadece şarz oluyor gibi
  • anlattığın durumu bende yaşamıştım ilk kez spflash kullandığımda sanirim pc kaynaklı bi durum. İşyerindeki pc de denemiştim ilk i5 8gb ram gibi iyi donanımlı ama win xp kuruluydu kaç kez denedim ama olmadi ama evdeki win10 yüklü ortalama donanımdaki pc de çat diye oldu halen de kullanıyorum ara ara. Varsa imkân başka pc dene

• Teşekkür ediyorum cesc ve gunman233... Flash Tools ile başarılı bir şekilde kitkat 4.4.4 - s134 sürümüne dönüş yaptım. Sp Flash Tool ilk başta telefonu algılamadı, bilgisayara bağlarken ses kısma tuşuna basılı tutup aygıt sürücüsü yüklendi yazısını görünce tuşu bıraktım. Bir kaç dakika bekledikten sonra Flash tools yüklemeye başladı, bitirince telefon ilk günkü gibi oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaladin -- 14 Kasım 2015; 1:37:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramzeyu

lollipop a geçtikten sonra programlar sapıttı bende factory reset ve wipe işlemölerini yaptım ssonrasında telefon hafızası görünmedi sp flash tool la kitkata döneyim dedim 10dk dır bekliyorum telefonda nede flash roolda bir değişiklik yok tlefon sadece şarz oluyor gibi

Driver ları tekrar kurunca sp flash tool la yükleme yapabildim kitkata döndüm sonra tkrar lollipop a güncelledim tel hafızasını görüyor sıkıntı yok. Kitkattaki bazı özellikler kırpılmış olasda şimdilik lollipopu lenovo launcher v7 ile kullanmaya devam edeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.