Şimdi Ara

Lenovo P70 ROM ★ ROOT ★ Recovery ★ FM Radyo ★ Yedek Alma / Geri Yükleme ★ IMEI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
20
Favori
28.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yanlışlıkla backup ı install zip kısmından yükledim telefon lenovo yazısında kalıyo sürekli açıp kapatıyo kendini recoveyede geçemiyorum sp flash dan rom atayim dedim internet cafedeyim image system checksum failed veriyo yardım edebilirmisiniz
  • Stock ROM üstüne stock ROM kursam sıkıntı olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu yavaşlamış sanki custom romları nerede bulabiliriz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 5.1 sürümüne kolay root atma yöntemi bilen yokmu ya? Twrp yüklemeye üşeniyorum :d

• IMEI Tamiri

Bu anlatıma ne gerek var diyebilirsiniz ancak bazı arkadaşlar ROM yüklerken Format All + Download seçerek cihazın IMEI numaralarını geçersiz (null) durumuna düşürebilirler eğer öyle birşey olursa bu anlatım sayesinde sorunu çözebilirsiniz ayrıca anlatımdaki yöntem ile yüklenen IMEI, ROM yüklemesiyle silinmez yani kalıcıdır.

Bu linkten MAUI Meta programını indirin

Bu linkten BLPG dosyasını indirin

- Telefonu kapatın.
    - MAUI Meta 3G programını açın.
    - Ayarlar sekmesinde Connect Smart Phone Into A Meta Mode bölümüne tıklayın. (Bazen Smart Phone Legacy USB Auto Detection bölümüne de tıklamak gerekebilir olmazsa o şekilde deneyin)
    - Reconnect butonuna tıklayın.
    - Kapalı haldeki telefonu bilgisayara bağlayın.
    - Yaklaşık 1 dk kadar sonra program telefonunuzu algılayacak (İlk seferde driverin yeni olmasından dolayı algılamayabilir birkaç kez deneyin)
    - Get Version yazan ufak bir pencere açılacak onu kapatın
    - Alttaki resimde 1 ile işaretli yerde Get Version yazıyor olacak oraya tıklayıp IMEI Download'ı seçelim karşımıza resimdeki gibi ufak bir pencere çıkacak

- Yukarıdaki resimde 2 ile işaretli yere tıklayın ve size verdiğim Modem dosyasını yani BLPG ile başlayan dosyayı gösterin.
    - Gelen uyarıya tamam deyin
    - SIM_1 kısmına ilk IMEI numaranızın 14 hanesini yazın 15. haneyi kendisi atayacaktır
    - SIM_2 kısmına ikinci IMEI numaranızın 14 hanesini yazın 15. haneyi kendisi atayacaktır, eğer tek hat kullanacaksanız burayı boş bırakın veya her iki bölüme de aynı IMEI numarasını yazın.
    - Download to flash butonuna tıklayın ve işlem bitmiştir.Bu işlemleri yaptıktan sonra tekrar Reconnect butonu na basıyoruz telefon yeniden başlıyor o zaman Kabloyu çıkartı yoruz ve imeil ler kalıcı hale geliyor. Wipe ve fabrika ayarlarına döndügümüzde imeil ler silinmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sempati06 -- 20 Aralık 2015; 14:37:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sempati06

IMEI Tamiri

Bu anlatıma ne gerek var diyebilirsiniz ancak bazı arkadaşlar ROM yüklerken Format All + Download seçerek cihazın IMEI numaralarını geçersiz (null) durumuna düşürebilirler eğer öyle birşey olursa bu anlatım sayesinde sorunu çözebilirsiniz ayrıca anlatımdaki yöntem ile yüklenen IMEI, ROM yüklemesiyle silinmez yani kalıcıdır.

Bu linkten MAUI Meta programını indirin

Bu linkten BLPG dosyasını indirin

- Telefonu kapatın.
    - MAUI Meta 3G programını açın.
    - Ayarlar sekmesinde Connect Smart Phone Into A Meta Mode bölümüne tıklayın. (Bazen Smart Phone Legacy USB Auto Detection bölümüne de tıklamak gerekebilir olmazsa o şekilde deneyin)
    - Reconnect butonuna tıklayın.
    - Kapalı haldeki telefonu bilgisayara bağlayın.
    - Yaklaşık 1 dk kadar sonra program telefonunuzu algılayacak (İlk seferde driverin yeni olmasından dolayı algılamayabilir birkaç kez deneyin)
    - Get Version yazan ufak bir pencere açılacak onu kapatın
    - Alttaki resimde 1 ile işaretli yerde Get Version yazıyor olacak oraya tıklayıp IMEI Download'ı seçelim karşımıza resimdeki gibi ufak bir pencere çıkacak

- Yukarıdaki resimde 2 ile işaretli yere tıklayın ve size verdiğim Modem dosyasını yani BLPG ile başlayan dosyayı gösterin.
    - Gelen uyarıya tamam deyin
    - SIM_1 kısmına ilk IMEI numaranızın 14 hanesini yazın 15. haneyi kendisi atayacaktır
    - SIM_2 kısmına ikinci IMEI numaranızın 14 hanesini yazın 15. haneyi kendisi atayacaktır, eğer tek hat kullanacaksanız burayı boş bırakın veya her iki bölüme de aynı IMEI numarasını yazın.
    - Download to flash butonuna tıklayın ve işlem bitmiştir.Bu işlemleri yaptıktan sonra tekrar Reconnect butonu na basıyoruz telefon yeniden başlıyor o zaman Kabloyu çıkartı yoruz ve imeil ler kalıcı hale geliyor. Wipe ve fabrika ayarlarına döndügümüzde imeil ler silinmiyor

telefonu pc ye bağladığım anda şarj göstergesi çalışlmaya başlıyor ve bağlantı kopuyor, bazen de meta mode yazıyor ekranda... kapalı olarak pc ye takarken herhangi bir düğmeye basmamız falan mı gerekiyor ?
    imei uçtu yükleyemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 21 Aralık 2015; 20:53:44 >

• Lolipop da isen direk şarj e geçiyor onu önlemek için recovery den wipe yapıp telefonu kurmadan takmak gerekiyor.

• sempati06 S kullanıcısına yanıt
    lollipop sorunluymuş zaten kitkata döndüm imei kendiliğinden geri geldi, nasıl oldu ben de anlamadım.

• SP flash download bölümündeki tıkları koymamış olabilirsiniz ikisine de tik koyun

• quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

Başlıkta verilen root için gerekli dosyaları bir araya toplayıp upload ettim. Kendi kullandığım sorunsuz sürümlerdir, anlatıma uyumlu spflash da içerir. Rar içeriği şöyle;

All In One MTK Driver
    Lenovo_P70_TWRP-2.8.6.0
    SP FlashTool_v5.1428.05.000
    BETA-SuperSU-v2.49
    Yükeleme işlemleri.txt (Burdaki anlatım kadar olmasa da güzelce anlattım sanıyrum)

Link;
    http://www1.zippyshare.com/v/ekWmqQNE/file.html

İlk mesajdaki driver için verilen sayfa açılmıyor, çok sağol yüklemişsin burdan indiriyorum.

• S.a arkadaşlar telefona aida64 ile teknik özelliklerine ayrıntılı bakayım dedim işlemci 32 bit gözüküyor. (Rom S134 _150729) program yanlışmı gösteriyor doğrumu bilmiyorum eğer doğruysa hangi sürüme dönmem gerekli yardımcı olurmusunuz
  • mesut4.bahtiyar kullanıcısına yanıt
    merhabalar paylaşımlarınız için teşekürler.
    TWRP ile rootsuz olarak backup yaptım fakat restore yaptığımda sistem açılmayıp twrp ye atıyor sebebi ne olabilir. orginal yedeğimdi içinde seri no ve imei gibi bilgiler içinde olabilirmi acaba
  • Lollipop için root ne zaman çıkar acaba ya da var mı, takip eden var mı yabancı forumları?
  • Lollipop da TWRP ile yapılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Achina

Lollipop da TWRP ile yapılıyor.

Peki bu konudaki supersu 2.9u twrp den install desek lollipopta yine root olur mu, yoksa başka bi dosya mi lazim?

• Merhabalar. Telefonu lolipopa guncellemistim, butun forumlardaki yorumlara ragmen. Bu konu ile de tekrar kitkata geri donus yaptim s134 versiyonuyla. Ama yuklemeyi yaparken seri numarasinida silmisim. Bunu nasil geri yukleyebilirim?

• Arkadaşlar bende lolipop yükleyip downgrade ile 4.4.4 kitkata düşürdüm cihazı yalnız pttcelli kabul eden cihaz vodafoneyi kabul etmiyor.neden acaba?
  • derkin D kullanıcısına yanıt
    selam

vodafone ve pttcell kullanıyorum bende, yeni yazılım yükledikten sonra aynı durum bende de olmuştu sonra fark ettim ki imeileri uçurmuşum yeniden yükleyerek durumu düzeltmiştim.

vodafone iki slotta da çalışmıyordu pttcell çalışıyor ama 3g yada 2g internete girmiyordu
  • Rom değişimi, flashlaması yapan arkadaşlar işlem sonrasında ülke kodunu seçtiler mi acaba? Eğer bu seçilmediyse telefonun arama ekranından ####6020# tuşlarına basıp Turkey seçeneğine dokunsun. Telefon kendini yeniden başlatabilir, normaldir. Sonrasında hattın çalışıp çalışmadığını belirtirseniz sevinirim.
    Ayrıca çok kısa süre sonra Custom Rom (Özel Rom) seçenekleriyle karşınızda olacağım.
  • Evet olur.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.