Şimdi Ara

Lenovo P70 ROM ★ ROOT ★ Recovery ★ FM Radyo ★ Yedek Alma / Geri Yükleme ★ IMEI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
20
Favori
28.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim ben telefonu aldığım günden beri güncellemelerden sonra fabrika ayarlarına donmedim. Şimdi anlatılan şekilde recovery yapsam ve beckup alsam fabrika ayarlarına döndükten sonra recovery yapıp kaldığım gibi devam etsem ise yarar mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DRIVER ları yükledim sptoolu açıp download a basıp telefonu baglıyorum sadece öyle bekliyor hiç bir işlem yapmıyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arjenrobbenn -- 17 Kasım 2015; 12:29:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smelez

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Beyin

quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Merak ettim yeni ve yayginlasan kingo root ile tek apk (pc gerek kalmadan) tek dokunusla root deneyen oldumu?

Birkaç ay önce denemislerdi başarısız olmuştu şuan bilmiyorum durum nedir

Telefonu geçen hafta aldım. Kingroot ile sorunsuzca rootlandı. Ama internete bağlı olması gerekiyor. Cihaza özel verileri indirmek için.

Rootladıktan sonra, kingroot'un çalışma şeklini beğenmedim ve "SuperSu Me" isimli apk yi indirdim. Bu program xda tarafından yapılmış ve kingroot ile ilgili bütün bilgileri silip, cihaza SuperSu kuruyor.SuperSu kullanmak isteyen arkadaşlar bu şekilde deneyebilirler.

Sağol hocam. Kingroot tan kurtardın beni

• Achina A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Kingroot bana baya süpheli geldi. Normalde tek tıkla root işlemi olan bütün programlar, ücretli olur. ama kingroot ücretsiz. Benim şahsi düşüncem de, cihazdaki verileri toplayarak para kazanıyor olduğudur. O yuzden baya araştırmıştım kigroottan kurtulmak için. Aryıca çok gereksiz olan "greenify" tarzı bir programda yüklüyor.

Bütün arkadaşlara önerim, kingroot yaptıktan sonra, "supersu me" apk sini yüklemeleridir.
  • Arkadaşlar orjinal rom yüklenirken bilgisayarın internete bağlı olması gerekirmi? benim bulunduğum yerde internet yok. Bilgisayarım xp. Bütün gerekli dosyaları başka yerden indirdim bilgisayara attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora1956 -- 18 Kasım 2015; 20:26:13 >
  • https://yadi.sk/d/8xFwX2VRkbc7Q
     Lenovo P70 ROM ★ ROOT ★ Recovery ★ FM Radyo ★ Yedek Alma / Geri Yükleme ★ IMEI

Herkese Selamlar..
    Yukardaki link içindekiler benimdir.
    Reklam sız beklemesiz sifresiz
    Fm radyo
    Root programı telefondan
    Titanyum backup
    Sistem program silici
    Vb...Allah Razi olsun demeniz yeterli
    Niyetim reklam degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2-3 haftadır Lenovo p70 de Android 5.1 lolipopu kullanamıyorum. Lolipop için (kingroot hariç) nasıl basitçe root atabilirim?

• Telefona root atmadan yedek alıyım dedim recoveryi kurmaya çalışıyorum flash tool programı öylece bekliyor.Önceden samsung telefon kullanıyordum onda download moduna alıp öyle yüklüyorduk.Bunda da öyle bir şey var mı?Şuan telefon pcye bağlı öylece hiç bir şey olmadan bekliyor.Ne yapmam lazım?
  • Up
  • Tamamdır.Pcyi kapatıp açınca oldu.
  • Hiç cevap yok mu ya? Android 5.1 için Root atma yöntemi mevcut mu acaba?

• Brick oldu lenovo yazısında kalıyor Recoverye nasıl dönebilriim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes26260909 -- 22 Kasım 2015; 12:48:26 >
  • merhabalar. telefonumun rootsuz yedeğini almaya çalışırken galiba telefon mahvoldu. şöyleki önce twrpyükledim sonra belirtilen adımları uygulayarak (ses açma + power, recovery mod, backup, swipe toback up ) işlem tamamlandığında rebbot systeme tıkladım telefon dondu kaldı. şidi sadece siyah ekran var dokununca ekran açılıyor. swipe right to unlock yazısı geliyor. sağa kadırınca tekrar donuyor. ve hiçbir tuş çalışmıyor tel sürekli böyle kapatamıyorun mmda. yardımcı olusanız sevinirim. yoksa tel galiba düzelmeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbzkrt

merhabalar. telefonumun rootsuz yedeğini almaya çalışırken galiba telefon mahvoldu. şöyleki önce twrpyükledim sonra belirtilen adımları uygulayarak (ses açma + power, recovery mod, backup, swipe toback up ) işlem tamamlandığında rebbot systeme tıkladım telefon dondu kaldı. şidi sadece siyah ekran var dokununca ekran açılıyor. swipe right to unlock yazısı geliyor. sağa kadırınca tekrar donuyor. ve hiçbir tuş çalışmıyor tel sürekli böyle kapatamıyorun mmda. yardımcı olusanız sevinirim. yoksa tel galiba düzelmeyecek.

Hocam yandaki üç tuşa aynı anda bas
    Ses açma ses kısma açma kapama tuşuna basın.
    Telefon kapansın. Sonra tekrar açın.
    Olmadı baştan Rom yüklerseniz.

• Achina A kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim kardeşim.dediğini yaptım tel yeniden başladı. yeniden rom yüklemeyi düşünüyorum her şey sıfırlansın diye . Allah razı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbzkrt

çok teşekkür ederim kardeşim.dediğini yaptım tel yeniden başladı. yeniden rom yüklemeyi düşünüyorum her şey sıfırlansın diye . Allah razı olsun...

Hepimizden hocam

• Super Su Me 9 versiyonu reklamsiz indiremiyorim lanet olsun

• Android 5.1 i root atacagim. Kingo root u denemek istiyorum (kingroot değil!) burda ki linkten indirdim fakat kitkat ta kingroot ile root atmaya çalışınca brick olmuştu. Aynı şey şuradaki linkten indirdigim programla root atarsam brick olabilir mi acaba?http://kingo-root.en.uptodown.com/android cevaplarınızı bekliyorum.
     Lenovo P70 ROM ★ ROOT ★ Recovery ★ FM Radyo ★ Yedek Alma / Geri Yükleme ★ IMEI Lenovo P70 ROM ★ ROOT ★ Recovery ★ FM Radyo ★ Yedek Alma / Geri Yükleme ★ IMEI

• Arkadaşlar sizin rom ları flasliyorum ama tel açılmıyor lenovo yazısında kalıyor başlarken ne lolipop yukleyebildim nede kitkata donebildim tel öyle kaldı ayrıca ımeil de gitti nasıl yapabilirim

• Arkadaşlar sizin verdiğiniz rom larla falsladim fakat açılmıyor tel lenovo yazısı geliyor orda kalıyor ımeil de gitti eskiden flaslarket preloder seçeneği işaretli olmuyordu şimdi işaretli yapıyoruz ondan olabilirmi acil olarak yardıma ihtiyacım var

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.