Şimdi Ara

Lenovo P70 ROM ★ ROOT ★ Recovery ★ FM Radyo ★ Yedek Alma / Geri Yükleme ★ IMEI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
20
Favori
28.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deneme1

konu yavaşlamış sanki custom romları nerede bulabiliriz...

Yakın zamanda ona yakın rom sunacağım. Şu an iş yerinde olduğumdan yükleme yapamıyorum ama hafta sonuna hazır etmiş olurum.
  • fenersay kullanıcısına yanıt
    Mobil veri sorunum vardı, bunu deneyeyim belki çözülür dedim, çözülmedi.

Üstüne, telefon fabrika ayarlarına döndü, internete de bağlanamadığımdan kişi listesi vs de gitti :) Hatta kurduğum versiyonda radyo vardı, yandex uygulamaları vardı, onlar da gitti. Elzem bir şey değilse yapmayınız.
  • hakank kullanıcısına yanıt
    Tekrar ülke seçimi yapıp rusya seçtim, yandexler ve radyo geldi. Her ülke seçiminde verileri kişileri vs tümden siliyor
  • İmeileri bilgisayardan uğraşmadan, telefona app indirerek değiştirmek mümkün.

İmeileri tekrar yüklemek için mtk engineering app ini indirip MTK settings>Connectivity>CDS Information>Radio Information>Phone 1 deyip AT+ ile başlayan yere tıklayıp klavyeden e ye basın, AT+EGMR=1,7,"" ı seçin. AT ile + arasına boşluk koyun, tırnaklar arasına da imeinizi yazın. Send at command a tıklayın.

İmei 2 için aynı işlemleri uygulayıp EGMR=1,10,"" olanı seçiyoruz.
  • Merhaba lolipop 5.1 yüklü p70 im var hic sorun cıkarmazdı ama 2 gün önce 60°C yi gectikten sonra hissedilebilir sekilde ısınma sorunu cıkardı video izlerken 45°C yi falan görüyor mc5 te 5 dk sonra falan 60 ı geçiyor önceden böyle birşey yoktu birde buraya sorayım dedim acaba 4.4 e dönsem mi? Çözülebilir mi acaba dönsem :/ birde mtk ya rom atmadim ne yapabilirim de garanti gitmeden stock rom atarim foruma baktim sp flash demis biri ama nasil yapilacagi falan yok galiba yardimci olabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @hakank derdini halletmene sevindim bu arada paylaştığın bilgi de çok yararlı sağolasın

@qsdc35 spflashtool çok basit bir program bu konuda ilk yorumlarda adım adım nasıl yapman gerektiği anlatılıyor hiç gözünde büyütecek birşey yok ben 10 kez flaşlamışımdır aldığımdan bu güne. 4.4ü öneririm bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

@hakank derdini halletmene sevindim bu arada paylaştığın bilgi de çok yararlı sağolasın

@qsdc35 spflashtool çok basit bir program bu konuda ilk yorumlarda adım adım nasıl yapman gerektiği anlatılıyor hiç gözünde büyütecek birşey yok ben 10 kez flaşlamışımdır aldığımdan bu güne. 4.4ü öneririm bu arada

Sagolun hocam yaptim ama garantiden cikarmaz degil mi servise vercem ve 4.4 e dondugumu kasmalarin arttigini yazacagim

• qsdc35 kullanıcısına yanıt
    Yok yok garanti dışı kalmaz katiyen rahat ol kardeşim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yok yok garanti dışı kalmaz katiyen rahat ol kardeşim

Sağolun hocam gönderirken mesajınizı okudum kargoya gönlüm rahat bir sekilde verdim simdi firsat bulabildim yazmaya :D isinma sorunumu da giderirlerse daha da mutlu olacagim

• TWRP kullanmaksızın ve flashing işlemleriyle uğraşmadan root erişimi sağlamak istiyorsanız, KingRoot uygulamasını deneyebilirsiniz. Tabletim Lenovo A3500 F, telefonumsa Lenovo P70 ve her ikisini de bu uygulama yardımıyla root ettim. Uygulamaya arama yaparak ulaşabilirsiniz. Sonrasında yönergelerini takip etmeniz yeterli olacaktır.
  • hakank kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız olay için gerçekten üzgünüm ama neyse ki halletmişsiniz. Benim verdiğim kod zaten yerelleştirme için sunulan koddu, bi hasarım dokunduysa özrümü mazur görün lütfen.
  • fenersay kullanıcısına yanıt
    Önemli değil ben de telefonla biraz daha içli dışlı olmuş oldum.

Aslında eğer ülke seçimi ROM atmadan yapılabiliyorsa, radyo için sadece ülke seçimi yapıp,örneğin test (US), yada rusya seçmek yetebilir. Çünkü ben bunları denedim, radyo ikisinde de çıkıyor.
  • Mr. Beyin kullanıcısına yanıt
    Merhabalar rootsuz yedekleme yaptım ve tekrar geri yükleme yaptığında telefon açılmadan recovery moda atıyor yanı twrp bu yedegimi başka bir yöntemle veya varsa bir yolu nasıl yukleyebilirim.cevaplar icin Tesekkur ederim

• Yedeği yükledikten sonra wipe kısmından fabrika ayarlarına dönün

• quote:

Orijinalden alıntı: fenersay

quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

konu yavaşlamış sanki custom romları nerede bulabiliriz...

Yakın zamanda ona yakın rom sunacağım. Şu an iş yerinde olduğumdan yükleme yapamıyorum ama hafta sonuna hazır etmiş olurum.

Hocam yeni romlari ne zaman konuya ekleyeceksiniz bizim gibi hangi romu yukleyecegini bilmeyenler için iyi olur

• Mrb arkadaşlar,
    P70 cihazimin maç adresi surekli değişiyor bununla alakalı ne yapabiliriz.
    Cihaza s134_150729_16G_ROW romunu SP flash tool ile attım.imeiler uçtu,onu da MTK engineering ile geri yukledim.
    Cihaz tr cihazı.
    Ne yapmamı onerirsiniz.

• Mr. Beyin kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekürler fakat dediginizi yapmış olmama rağmen durum böyle zaten tarifi de öyleydi başka ne olabilir yada o yedeği başka turlu nasıl geri yukleyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurum87

Merhabalar. Telefonu lolipopa guncellemistim, butun forumlardaki yorumlara ragmen. Bu konu ile de tekrar kitkata geri donus yaptim s134 versiyonuyla. Ama yuklemeyi yaparken seri numarasinida silmisim. Bunu nasil geri yukleyebilirim?

Bunu bende merak ediyorum.yardımcı olabilecek varmi

• quote:

selam

vodafone ve pttcell kullanıyorum bende, yeni yazılım yükledikten sonra aynı durum bende de olmuştu sonra fark ettim ki imeileri uçurmuşum yeniden yükleyerek durumu düzeltmiştim.

vodafone iki slotta da çalışmıyordu pttcell çalışıyor ama 3g yada 2g internete girmiyordu

Aynen imei çökmüş öyle çözdüm olayı teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • derkin D kullanıcısına yanıt
    sağol arkadaşım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.