Şimdi Ara

Lenovo P70 ROM ★ ROOT ★ Recovery ★ FM Radyo ★ Yedek Alma / Geri Yükleme ★ IMEI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
20
Favori
28.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok güzel bilgiler veriyorsunuz sağolun.

Ben size LENOVO P70 telefonuma sürümü 2.8.6.0. TWRP recovery yükledim ardından radyo yüklemek için root attım sürümüm de 4.4.4 de kaldı .

Şimdi lolipopa geçmek için

1- Önce rootu kaldırıp sonra recovery i orijinal haline getirip daha sonra mı OTA güncelleme yapmalıyım ?
    2- Rootu kaldırmadan sadece recovery i orjinale çevirip mi OTA ile (wifiden) güncellemeliyim ?
    3- SP flash tool ile hiç rootu kaldırmadan ve recoveryi orjinale çevirmeksizin mi PC üzerinden güncelleme yapmalıyım ? buradakihttp://firmwarefile.com/lenovo-p70-a Lenovo_P70-A_S134_150729_ROW_(by_xdafirmware.com).zip bu dosya ile herhalde ..

Yardımlarınızı rica ediyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mart -- 16 Şubat 2016; 16:17:20 >

• Telefonum P70-A kutudan ilk çıkardığımda sorunsuz çalışıyordu ama telefonu orjinal sistem güncellemesi ile güncelledim ondan sonra telefon kapalı hiçbir ortamda çekmemeye başladı evde , iş yerinde bazen yolda bile hat sürekli kopuyor ve mobil veri ne 2g ne de 3g de açılmıyor ekranda geçersiz imei diyor ne yapmayalım telefon 2 kere garantiye gitti düzelmedi yardım edin lütfen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...XSeSSiZX... -- 23 Şubat 2016; 19:09:42 >
  • imei değişmişmi..
  • ne yaptımsa aldığım yedeği geri yüklemeyi başaramadım acab-a nerede hata yapıyorum, geri yükleme yapıp cihazı açınca simsiyah bir ekran geliyor recovery falan açılmıyor.
  • selamınaleyküm hocam ben bu işlerde yeniyim ve sizin tarifinize göre recovery yüklemeye kadar geldim fakat telefon açılmıyor acil yardım lazım nasıl kurtarırım telefonu
  • Arkadaşlar kingroot ile root yapmayı planlıyorum ama telefondan tekrar root kaldırmak zor bir iş midir ?
  • Konuda kimse var mı? Telefonu brick mi ettim ne yaptım, boot da reset atıyor sürekli recovery moda da giremiyorum. Bilgisi olan var mı?

+++takipteyim

Edit: Orjinal romu SP ile kurdum sorun kalmadı fakat kararlıyım MIUI Rom kurucam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemTnTn -- 25 Mart 2016; 18:56:27 >
  • Arkadaslar bende vibe p1m var. Rootladim ama radyoyu aktif edemedim. Root browserde radyonun bulundugu klasorun isimlerini ve permision izinlerini soyleyebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu ROOT yaptım sonra Titanium Backup kurdum ancak yedekleme/geri yükleme bölümünde radyoyu bulamadım yandex programları falanda var ama radyo yok.  Lenovo P70 ROM ★ ROOT ★ Recovery ★ FM Radyo ★ Yedek Alma / Geri Yükleme ★ IMEI

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonu root yaptım sonra Titanium Backup ile radyoyu aktif etmeye çalıştım ama yedkeleme/geri yükleme bölümünde radyo yok.  Lenovo P70 ROM ★ ROOT ★ Recovery ★ FM Radyo ★ Yedek Alma / Geri Yükleme ★ IMEI

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dvrm155 kullanıcısına yanıt
    slm ülke saat dilimi ne işe yarıyor apksı varmı.
  • Arkadaşlar dün akşam ilk sayfadaki lolipop s141 sürümünden orjinal room indirdim ve akıllı.be sitesindeki talimatlar doğrultusunda flash tool aracılığı ile telefona sıkıntısız kurdum ve hoşuma gitmedi.
    Bu sabah gene ilk sayfadaki linkten orjinal kitkat s134 sürümünü indirdim flashtool aracılığı ile telefona kurarken %48 de kaldı ve hata verdi tamam tıkladım ve şuan telefon ne açılıyor ne tepki veriyor. Flash tool tekrar yükleme yapmayı deniyorum o da tepki vermiyor. Allah rızası için aynısı başına gelen arkadaşlar yardımcı olsun telefonu bilgisayara takınca bir ses geliyor ama flashtool calışmıyor.
  • Arkadaşlar bende yeni rom yükleyecem iki tane pc de demedim driveri gormuyor yanlış yerden mi yukluyorum su hatyi veriyor.Driver i tanitamadim bir türlü pc win7 32 ve 64
    Bu mesaja eklenen görseller:

Lenovo P70 ROM ★ ROOT ★ Recovery ★ FM Radyo ★ Yedek Alma / Geri Yükleme ★ IMEI Lenovo P70 ROM ★ ROOT ★ Recovery ★ FM Radyo ★ Yedek Alma / Geri Yükleme ★ IMEI

• MTK driver'larin hicbiri yuklenmiyor.. Aygıt yöneticisinde soru işareti çıkıyor, güncellenmiyor MTK driver.. Flash tooldayken de hiçbir ilerleme olmuyor.. Rom yükleyemiyorum.. Yardım edebilir misiniz?
  • Arkadaşlar çocuk telefonu attı ve ekranda şu an bu yazı var ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum acil yardıma ihtiyacım var.
    Ekranın en altında fastboot mode yazıyor.
     Lenovo P70 ROM ★ ROOT ★ Recovery ★ FM Radyo ★ Yedek Alma / Geri Yükleme ★ IMEI
  • SoNKaLe kullanıcısına yanıt
    Ses arttırma tuşuyla en alttakini seç normal modu yani. Sonra ses kısmaya bas. Normal açılır.

• Root yapan arkadaşlar xposed modüllerini yüklemenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SayMyNick

Root yapan arkadaşlar xposed modüllerini yüklemenizi tavsiye ederim.

Hangi modülleri tavsiye ediyorsunuz?

• ZordHashnet kullanıcısına yanıt
    Adaway(reklam engelleme) , bootmanager(acilirken calismasini istemedigin programlar), gravitybox(telefonu özelleştirme) , greenify(uygulamalari uyutma, bataryaya etkisi büyük), Uninstal, WhatsAppx(kisiye ozel sifre koyma gibi cok özellik var) , wifi key recovery, zoom for Instagram(cift tiklayinca begenme yerine yakinlasma ve foto kaydetme) , flat style colered bar(kitkat icin lp daki bar rengi özelliği) , perappfonts(her uygulama için yazi tipi) , youtube background back...

• Millet telefon öldü.
    Sp flash tools ile 4.4.4 e donus yapalım dedik. görüntüde hersey yolundaydı sarjda yuzde 70 civarı idi.
    ama şimdi telefondan tepki alamıyorum ne tus kombinasyonları ile acılıyor ne de sarja takınca tepki veriyor.
    sevis yolu gorundu mu?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.