Şimdi Ara

LENOVO P780 CUSTOM RECOVERY/LIFE/MIUI/MUSE/SLXROM/VIBE KURULUM REHBERİ-KITKAT GELİYOR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
14
Favori
26.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir konu şarttı emeğinize sağlık gerçekten güzel toparlanmış bir rehber olmuş.
    Yalnız Life 0.5'in linkinde sorun var.
  • YasinCC kullanıcısına yanıt
  • Ben SLXrom'dan gayet memnunum şuan..
    Daha önce Life 5.0 yüklüydü ve imei silinmesi,,
    cihazın uçuş modundan çıkamaması.. çıksa da pin kodunu istemediğinden dolayı şebekenin gelmemesi problemleri vardı..
    Ayrıca %100 Türkçe menülü değildi..
    SLXRM'da şuan için sorun sayabileceğim bir tek yüklenmiş bir uygulamayı tekrar yüklemeye çalıştığınızda
    "uygulama zaten yüklü,,değiştirmek istiyor musunuz?" uyarısı vermeden direk tekrardan kuruyor..

SLXRom+Next Launcher.... Süper ikili :)
  • VIBE rom 16 Ocak yeni bir gücelleme daha çıkarmış, 2 haftada bir güncelleme vaad ediyor. Forumunda kullanıcı geribildirimine çok önem veriyorlar bu doğrultuda düzelmer yapılıyor.

Eski güncellemeyi yükleyemedim, fabrika ayarlarına dönmek gerekebilir yada bir kaç sistem programını silmiştim ondanda olabilir. Haftasonu yüklemeyi düşünüyorum ayrıntıları yazarım.
  • Mıuı rom yukledım ancak görüntülü görüşme ozellegı yok nasıl yukleyebılırız bılen varmı

Ve life 7 'yi deneyen oldumu aranızda imei problemi varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinCC -- 24 Ocak 2014; 11:30:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLX ROM 'da rehberi WhatsApp ve Tango ile neden senkronize edemiyorum. kişilerin resimleri çıkması lazım ama yok. Diğer Romlarda senkronize edebilen var mı?
  • Tango kullanmiyorum fakat whatsapp ile sorun yok sanirim.bende resimler cikiyor.sayet resimler için kullanmak istiyorsan ubersync facebook var.onu kullanabilirsin.ubersync programida clean master vb programlar ile taratinca rehberden gidiyor.tekrar acman gerekli porogrami.(not:ayrica rehberden birlestirirsen ubersynactaki kişileri herkesin resmi cıkıyor ve onlar arayinca arayanin resmi cıkıyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinCC

Mıuı rom yukledım ancak görüntülü görüşme ozellegı yok nasıl yukleyebılırız bılen varmı

Ve life 7 'yi deneyen oldumu aranızda imei problemi varmı ?

Slxromda görüntülü konusma özelliği var.şayet romda görüntülü görüşme yoksa yoktur.yüklenmez saniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filinta7 -- 28 Ocak 2014; 21:49:05 >
  • Slxrom v22 yükledim akşam.
    Bana v21b den daha stabil gibi geldi.
    Açılışta pin kodunu bile girerken tuşlara tepkime hemen oluyor, v21 de bastıktan yarım saniye sonra tuş tepki beriyordu.

Yalnız ilk kurulumdan sonra cihaza Gravity box ile değişiklik yapıp restart ettiğimdi cihaz Google yazısında takılı kaldı.. Güç tuşunu basılı tutup cihazı kapatıp açtığımda sorunsuz açıldı.
    2 defa oldu bu ama daha sonra defalarca restart ettim olmadı..
  • Biraz önce Life v0.7 Romunu yükledim.
    Türkçe yok, Imei sorunu devam ediyor.
    Vibe daha iyi bir seçim olsa gerek..

Zzz. Life romları türkçe yapmak için yama mı yüklememiz gerekiyormuş :/
    Eğer öyleyse nereden bulabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Invictus -- 2 Şubat 2014; 14:37:12 >
  • P780_S125_130529 Numaralı Rom'u kurdum.
    Fakat Gps çalışmıyor, yardım edebilecek olan?

Edit: Gps sorununu hallettim.
    Yeni Lenovo launcher, takvim ve rehber flaşladım.
    Yalnız Saat Widget'ında hava durumları arasında bulunduğum şehir yok.
    O kadarı da olsun artık :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Invictus -- 2 Şubat 2014; 22:53:35 >
  • Slx rolün v23 u cikmis pek bir değişiklik yok gibi

• Merhaba

Bir süredir Miui romu kullanıyorum ve gayet memnunum. Telefonumda çok fazla program olmamasına rağmen Miui yetersiz depolama alanı mesajı veriyor. Orijinal romda özellikle fotoğraflardan dolayı benzer sıkıntım vardı, ara sıra temizlik yapıp çözüyordum. Miui'de bu durumu yaşayan ve çözümünü bileniniz var mı acaba?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forcsf

Merhaba

Bir süredir Miui romu kullanıyorum ve gayet memnunum. Telefonumda çok fazla program olmamasına rağmen Miui yetersiz depolama alanı mesajı veriyor. Orijinal romda özellikle fotoğraflardan dolayı benzer sıkıntım vardı, ara sıra temizlik yapıp çözüyordum. Miui'de bu durumu yaşayan ve çözümünü bileniniz var mı acaba?

Teşekkürler.

evet ben miui kullanıyorum ve memnunum 1. sayfada arkadaşımızın anlattığı hafızayı artırma yapın sorun çözülür.

• Daha önce de yazmıştım ama cevap veren olmadı..

Bu hafıza arttırma yöntemi slxrom da da oluyorumu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: centilmen55

quote:

Merhaba

Teşekkürler.

evet ben miui kullanıyorum ve memnunum 1. sayfada arkadaşımızın anlattığı hafızayı artırma yapın sorun çözülür.

Teşekkürler. Tam da cevap verdiğiniz sıralarda önerdiğiniz çözümü uyguluyordum. Deneyip göreceğiz:)

• quote:

Orijinalden alıntı: e_cool

Daha önce de yazmıştım ama cevap veren olmadı..

Önce life kurup hafızayı arttırır ve ardından slx rom kurarsanız oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e_cool

Daha önce de yazmıştım ama cevap veren olmadı..

Önce life kurup hafızayı arttırır ve ardından slx rom kurarsanız oluyor.

Anladım dostum,,cevap için teşekkürler..

Peki Life romu twrp üzerinden kurmalıyım yoksa Flash Tool üzerinden mi kurmalıyım..?
    Geri dönüş olacak ya sorun çıkmasın sonra.. :)
  • e_cool kullanıcısına yanıt
    Life romu flash tool yüklüyoruz. Zaten indirdiğiniz romun içinden çıkıyor. Ben en son v0.7 üzerine denemek için slx 23a versiyonu kurmuştum

• quote:

Life romu flash tool yüklüyoruz. Zaten indirdiğiniz romun içinden çıkıyor. Ben en son v0.7 üzerine denemek için slx 23a versiyonu kurmuştum

Dostum işlemleri yaptım.. önce Life 0.7 kurdum ve akabinde hafıza arttırma işlemini yaptım.. peşinden de slxrom yükledim ancak bir sorun var..
    Ayarlar-Depolama kısmına gelince 2.5gb olarak görünüyor ama dosya yöneticisi ile bakmaya çalıştığımda dahili bellek sadece 4mb olarak görünüyor..
    PC'ye bağladım,aynı..
    Böyle mi olmalı yoksa yanlış bir şey mi yaptım..?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.