Şimdi Ara

LENOVO P780 CUSTOM RECOVERY/LIFE/MIUI/MUSE/SLXROM/VIBE KURULUM REHBERİ-KITKAT GELİYOR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
14
Favori
26.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim üstadım. Sorunumu çözdüm.
    Mobile uncle tool ile imei sorunumu, şurada yazdığı biçimde de :
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2197378
    wifi mac sorunumu çözdüm.
  • Müjde kitkat gelmek üzere!!! Lenovonun beta kitkat sürümü (4.4.2) çin forumlarında dolaşmaya başlamış.

Güncel:
    Denemek için VIBEUI_V1.5_1419_DEV_P780_RU sürümünü yükledim. Play store arada bir hata veriyor. Rootladım ve gapps yükledim. Mobiluncle çalıştı ama imei değiştiremedim. Hiçbirşey yüklü değilken açılışta 350mb cibarı boş bellek kalıyor. Imei sorununu halledemediğim için uzun süre kullanamadım.

Vibe 1.5'in eksikleri:
    Türkçe
    Kalıcı imei
    Dual 3G
    Fazla bellek kullanımı

Ben miui yi beklemeye devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 24 Nisan 2014; 13:50:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mav1li

Müjde kitkat gelmek üzere!!! Lenovonun beta kitkat sürümü (4.4.2) çin forumlarında dolaşmaya başlamış.

Güncel:
    Denemek için VIBEUI_V1.5_1419_DEV_P780_RU sürümünü yükledim. Play store arada bir hata veriyor. Rootladım ve gapps yükledim. Mobiluncle çalıştı ama imei değiştiremedim. Hiçbirşey yüklü değilken açılışta 350mb cibarı boş bellek kalıyor. Imei sorununu halledemediğim için uzun süre kullanamadım.

Vibe 1.5'in eksikleri:
    Türkçe
    Kalıcı imei
    Dual 3G
    Fazla bellek kullanımı

Ben de takipteyim kitkatı yazdığınız iyi olmuş. Vibe 1.5 gerçekten çok hoşuma gitti görsel olarak. Ben de bir türlü imei değiştiremedim uzunca da uğraştım sonra tekrar miui ye döndüm. imei sorunu çözüldüğünde geçmeyi düşünüyorum. bu arada miui ye de gelir mi kitkat? ne kadar sürer sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: isevim34

quote:

Müjde kitkat gelmek üzere!!! Lenovonun beta kitkat sürümü (4.4.2) çin forumlarında dolaşmaya başlamış.

Güncel:

Vibe 1.5'in eksikleri:
    Türkçe
    Kalıcı imei
    Dual 3G
    Fazla bellek kullanımı

Ben de takipteyim kitkatı yazdığınız iyi olmuş. Vibe 1.5 gerçekten çok hoşuma gitti görsel olarak. Ben de bir türlü imei değiştiremedim uzunca da uğraştım sonra tekrar miui ye döndüm. imei sorunu çözüldüğünde geçmeyi düşünüyorum. bu arada miui ye de gelir mi kitkat? ne kadar sürer sizce?

Haziranı bulur.

• Telefonumu satıyorum.

Lenovo P780 sıfır alındı. Kutulu ve içeriği tam. Kayıtlıdır ve sorunsuz olup sıfır gibi temizdir. Nillkin super clear ekran koruyucu film takılı yakında bir adet Nillkin mat ekran koruyucu film verilecektir. Sandisk ultra 32GB microsd kartı takılı durumdadır. Kart ayrı satılmayacaktır.

Pazarlık ve takas söz konusu değildir. Tercihen Bursa'dan elden satış yapılacaktır.

Yakın zamanda telefonun fotoğrafları eklenecektir.

Fiyat 650 TL dir.
  • mav1li kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun satmışsınız. P780 de yazmaya devam mı yoksa teli değiştirdiniz mi hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutis

Hayırlı olsun satmışsınız. P780 de yazmaya devam mı yoksa teli değiştirdiniz mi hocam.

Kısmetse S860 alacağım. 4000 lik pilin keyfini aldıktan sonra Lenovo'dan vazgeçmek zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 25 Nisan 2014; 21:23:10 >
  • quote:

quote:

Kısmetse S860 alacağım. 4000 lik pilin keyfini aldıktan sonra Lenovo'dan vazgeçmek zor.

Ben s860 almaya niyetlendim şimdi çinde tanıdık var ona sipariş vermiyi düşündüm ançak telefon çıkmadı galiba söylesem orada bulabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaskiney

quote:

quote:

Ben s860 almaya niyetlendim şimdi çinde tanıdık var ona sipariş vermiyi düşündüm ançak telefon çıkmadı galiba söylesem orada bulabilirmi

Sordum "şuan stokta var" dediler.

• quote:

quote:

P780 ile s860 arasında bence çok fark yok gibi.imei sorunu olmasa vibe z daha iyi bir tercih olurdu bence.ayrıca kitkat 4gb model için mi yoksa 8gb için mi?needroma koymuşlar 2 gün önce.imei değişim sorunu var yazmışlar fakat bence mtk uncle ile değişmiyorsa root explorer ile data altındaki nvdram klasöründen imeileri kopyalamak mümkün bence.tabi denemek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• filinta7 kullanıcısına yanıt
    Imei sorunu olmasa birçok kişi vibe kullanır ama ben yinede miui yi tercih ederim. Kitkat 4gb için, 8gb için de çıkacaktır.

Bence çok fark var.

1.Kasa kalitesi daha iyi.
    2.Kasa çok az büyüyüp ekran epey büyümüş.
    3.Performans az olsada artmış.
    4.1gb bellek p780a anca yetiyor. Vibe 4.4 ile bellek ihtiyacı artmış. Vibe 4.4 e hiçbirşey kurmadan bellek ~330mb boş kalıyor. Eğer S860 2gb ise ileride büyük fark olacaktır.
    5.Ses kalitesi artmış ayrıca iki hoparlör ile geliyor.
    6.Arka kamerayı bilmiyorum ama ön kamera da kalite ve çözünürlük ciddi artmış. Kendini çekenler için çok önemli. :)
    7.Hafıza bölümlerini yeniden yapılandırsanız dahi sisteme 2.7gb kalıyor. Sistem yüklü iken kalan miktar 2gb ın altında. Data dosyaları sd card a yüklense bile apk dosyaları sistem bölümüne yükleniyor. App to sd programları ile boğuşmuyorsunuz. Ayrıca bazı uygulamalar sdcard a aktarılamıyor. Aktarılıp çalışmayan yazılımlar var. Artık kocaman apk dosyaları var. 16gb burada avantaj sağlıyor. Kalan 10-11gb a uygulama yükleyip dizi, film, müziklerininizi bir tarafı microusb olan beleğe atıp kapasite sorunu çözülebilir.
     LENOVO P780 CUSTOM RECOVERY/LIFE/MIUI/MUSE/SLXROM/VIBE KURULUM REHBERİ-KITKAT GELİYOR

8. Güç düğmesi daha kullanışlı yere konmuş.
    9. Miui desteği yok. (şimdilik)
    10. Radyo yok.
    11. Stand by süresi p780 de 840saat iken s860da 960saat.

Bence S860, P780 e göre ciddi derecede iyi olmuş. S860 da keşke olsaydı dediğim birşey var o da mt6592.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 29 Nisan 2014; 1:05:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: filinta7

quote:

quote:

P780 ile s860 arasında bence çok fark yok gibi.imei sorunu olmasa vibe z daha iyi bir tercih olurdu bence.ayrıca kitkat 4gb model için mi yoksa 8gb için mi?needroma koymuşlar 2 gün önce.imei değişim sorunu var yazmışlar fakat bence mtk uncle ile değişmiyorsa root explorer ile data altındaki nvdram klasöründen imeileri kopyalamak mümkün bence.tabi denemek lazım

ben denedim rootexplorerle onlada olmuyor hata veriyor imei girebilen olursa bilgi bekliyoruz
    s860 2gb remden başka farkı yok
    androidde ram ister 10gb olsun ister 1gb enaz %70 ini kullanır gözükür fark etmez çok iddalı oyun oynamayacksanız p780 yeterde artar bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanka38 -- 28 Nisan 2014; 17:14:39 >

• S860 icin bazı yerlerde 1 gb ram bazı yerlerde 2 gb ram yazıyor.ama en önemlisi rom sıkıntısı.4gb romla gelenler hemen doluyor içi.artık ram için nasıl 1gb standart seviye ise rom içinde artık min. 8Gb şart.ayrıca quadcore işlemci bile haliyle yeterli fakat stabil yazılımlar şart.bir önceki telefonum dual core olmasına karşın p780 den daha iyi çalışıyordu inanın.ayrıca benim p780 de kesinlikle fabrika kaynaklı bir sıkıntı var.ne yaptıysam bazı romları kurmuyor.sd kartımdan kendi kendine dosyalarım siliniyor.bugün cektiğim resim bir bakmışın 2ay sonra bozulmuş.miui deneme şansım olmadı.slx rom kullanıyorum.lenovo cok sağlam ve kaliteli bir marka.ama yazılım için hala çok yol kat etmeleri gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: karanka38

quote:

quote:

quote:

ben denedim rootexplorerle onlada olmuyor hata veriyor imei girebilen olursa bilgi bekliyoruz
    androidde ram ister 10gb olsun ister 1gb enaz %70 ini kullanır gözükür fark etmez çok iddalı oyun oynamayacksanız p780 yeterde artar bile

Bence olması lazım.sadece bir önceki romdan nvdram imei klasörü altından mp0b-001 dosyasını kopyalayıp yeni roma atmak.a
     LENOVO P780 CUSTOM RECOVERY/LIFE/MIUI/MUSE/SLXROM/VIBE KURULUM REHBERİ-KITKAT GELİYOR

• Bence vibe z çok çok daha iyi.fakat en son 399 dolardı.çift sim kullanıyorum.snapdragonlu ve çift sim kartlı.ayrıca f1.8 sony sensörlü kamerası var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bence olması lazım.sadece bir önceki romdan nvdram imei klasörü altından mp0b-001 dosyasını kopyalayıp yeni roma atmak.a

maalesef çok denedim ama yapmadı rootlu zaten

• Root explorer ile r/o olan ayarı r/w olarak değiştirdiniz mi?yoksa yine yazmaz.gerçi needromda zaten benzer imei değişimindevproblem var yazmışlar ama bilemiyorum.bir çözüm yolu illaki bulunacaktır.romu test etme şansınız oldu mu?

• quote:

Root explorer ile r/o olan ayarı r/w olarak değiştirdiniz mi?yoksa yine yazmaz.gerçi needromda zaten benzer imei değişimindevproblem var yazmışlar ama bilemiyorum.bir çözüm yolu illaki bulunacaktır.romu test etme şansınız oldu mu?

yok çok denemedim ama türkçe yine yarım yamalak
    görsellik güzel ama miui daha iyi
    ilk kurulumda ve sonrasında arasıra hata veriyor
    bi kaç klasör var çince yazıyor ama silinebilir heralde
    4.2.1 den görsellik olarak farkını görmedim
    biri windows 8 se diyeride 8.1 gibi yani
    imei değiştirmiş olsaydım 3 5 gün denerdim ama tekrar miui ye geçtim
  • 6 aydır kullanıyorum telefonu miui yükledim, miui yi tek geçerim.
  • quote:

quote:

Root explorer ile r/o olan ayarı r/w olarak değiştirdiniz mi?yoksa yine yazmaz.gerçi needromda zaten benzer imei değişimindevproblem var yazmışlar ama bilemiyorum.bir çözüm yolu illaki bulunacaktır.romu test etme şansınız oldu mu?

yok çok denemedim ama türkçe yine yarım yamalak
    görsellik güzel ama miui daha iyi
    ilk kurulumda ve sonrasında arasıra hata veriyor
    bi kaç klasör var çince yazıyor ama silinebilir heralde
    4.2.1 den görsellik olarak farkını görmedim
    biri windows 8 se diyeride 8.1 gibi yani
    imei değiştirmiş olsaydım 3 5 gün denerdim ama tekrar miui ye geçtim

Yaa bu miui yi nasıl kuruyorsunuz.ben gercekten kafayı yiycem.life üzerine mi miui kuruyorsunuz?yoksa orjinal yazılım üzerinemi miui kuruyorsunuz?yoksa gerçekten benim telefon mu arzalı.slx rom ile karşılaştıran oldumu?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.