Şimdi Ara

LENOVO P780 CUSTOM RECOVERY/LIFE/MIUI/MUSE/SLXROM/VIBE KURULUM REHBERİ-KITKAT GELİYOR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
14
Favori
26.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: filinta7

quote:

Orijinalden alıntı: karanka38

quote:

Root explorer ile r/o olan ayarı r/w olarak değiştirdiniz mi?yoksa yine yazmaz.gerçi needromda zaten benzer imei değişimindevproblem var yazmışlar ama bilemiyorum.bir çözüm yolu illaki bulunacaktır.romu test etme şansınız oldu mu?

yok çok denemedim ama türkçe yine yarım yamalak
    görsellik güzel ama miui daha iyi
    ilk kurulumda ve sonrasında arasıra hata veriyor
    bi kaç klasör var çince yazıyor ama silinebilir heralde
    4.2.1 den görsellik olarak farkını görmedim
    biri windows 8 se diyeride 8.1 gibi yani
    imei değiştirmiş olsaydım 3 5 gün denerdim ama tekrar miui ye geçtim

Yaa bu miui yi nasıl kuruyorsunuz.ben gercekten kafayı yiycem.life üzerine mi miui kuruyorsunuz?yoksa orjinal yazılım üzerinemi miui kuruyorsunuz?yoksa gerçekten benim telefon mu arzalı.slx rom ile karşılaştıran oldumu?

Arkadaşim bende zor kurmustum. İlk önce x vibe diye ROM var flastool ile onu kur sonra miui yi SD karta at telefonu recovery mod da ac wipe yap sonra instaldan miui yi kur kabul ediyor
    Bana gore slx çok kotu hic bi partisini görmedim miui yi tek gecerim cok basarili yapamassan öz elden teli brakayim ararsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Slx üzerine miui kurmuşluğum vardır. Recovery si farklı olabilir.

• Telefonumun içinde çok apk yüklü olduğu için çokta cesaret edip kurmaya kalmakta istemiyorum.bir kaz kez denedim.life 0.7 üzerine kurmaya uğraştım kabul etmedi.officinal rom kurup attım yine olmadı.tekrar slx roma geri döndüm.başka telefonlarda miui denedim ama ufak tefek sorunlar var diye hoşuma gitmedi.her iki romuda kurup karşılaştırma yapabilecek var mı?

• pandawill den yurt dışındaki akrabama getirttiğim p780 geldi üzerinde p780_row_s116_130828 4.2.1 rom vardı imei işinden dolayı custom rom yüklemek istedim bu konuda yazılanları yapmaya çalıştım needrom daki 4.4.2 romu ve vibe 1415 i yüklemeyi başardım ama imei değişmedi mobil uncle ile denemiştim olmadı diğer romlar yüklenmedi flash tool ve recovery den denedim. daha sonra orijinal rom geri dönmek istedim ama en son P780_S125-130529 roma dönebildim slx life veya imei nin kesin olarak değişebildiği bir rom nasıl yükleyebilirim elimdeki cihaz çin versiyonumu yoksa dünya versiyonumu nasıl anlarız telefon şuan P780_S125-130529 romunda burdan nasıl ilerleyebilirim 3 gundur yerimde sayıyorum yardımlar için şimdiden teşekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: odufb

pandawill den yurt dışındaki akrabama getirttiğim p780 geldi üzerinde p780_row_s116_130828 4.2.1 rom vardı imei işinden dolayı custom rom yüklemek istedim bu konuda yazılanları yapmaya çalıştım needrom daki 4.4.2 romu ve vibe 1415 i yüklemeyi başardım ama imei değişmedi mobil uncle ile denemiştim olmadı diğer romlar yüklenmedi flash tool ve recovery den denedim. daha sonra orijinal rom geri dönmek istedim ama en son P780_S125-130529 roma dönebildim slx life veya imei nin kesin olarak değişebildiği bir rom nasıl yükleyebilirim elimdeki cihaz çin versiyonumu yoksa dünya versiyonumu nasıl anlarız telefon şuan P780_S125-130529 romunda burdan nasıl ilerleyebilirim 3 gundur yerimde sayıyorum yardımlar için şimdiden teşekkurler

sayfalarca konu var kimse cıkıp dememiş ki şu romlar rus şu romlar çin telefonu için.dolana dolana buldum.burdaki arkadaşlar genelde çinden aldıkları telefon üzerine konusuyolar.rus romlarına (row) deniyor s124 yazana kadar olanları rus rom u.s125 ve üzerindeki romlar çin p780 leri için.s125 diye başlayanı rus telefonuna yüklediğinde telefon power tuşundan dahi açılmıyo (benim telefon rus başıma geldi) külçe gibi duruyo.vericeğim linkte hangi romlar çin hangi romlar rus yazıyo.http://lenovop780en.blogspot.com.tr/2014/02/stock-rom-links.html tavsiyem flash tool ile life rom kur.onu kurdugunda twrp recovery de yüklenmiş oluyo.daha sonra slx rom v24a yı download et ve sd kart a at.daha sonra twrp recovery ye girip slxrom u yükle.benim rus telefonumda bu sekilde sorunsuz oluyo senin telefon çin sanırım.imei değişme ile ilgili de burda tarifi var birileri okursa faydası olsun.http://www.aykiribakis.com/post/56351683715/cin-mtk-telefonlarina-imei-kopyalama bu arada benimde bi problemim oluştur slx romda romu yapanların verdiği lenovo camera yı yükedim lenovo kameranın gallery uygulaması kendi çektiği videoyu oynatamıyo cannot play video yazıyor uğraşıyorum varsa bilen cevaplarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trust_Me -- 5 Mayıs 2014; 2:21:17 >

• rus veya çin bende bilmiyorum ama life vibe slx miui dördünüde yükledim vibe 4.4.2 yi kurdum ama çok stabil gelmedi bana sorar sanız en iyisi miui bide imei girmek için şu program var çok güzel anlatımınıda yazıyorum
    link
    https://www.dropbox.com/s/x8gp6m0r7yvucye/MtkDroidTools_v253.exe

anlatım
    1. bağlayın telefon olarak USB ve seçin ( telefon) -> " USB depolama " ve "USB hata ayıklama " . 2. çevirin programı MtkDroidTools_v253 3 . programı algılar , telefon seçmek " KÖK " 4 . Sarı simge

değişiklikleri yeşil için simgesine
    5 . Seç " IMEI / NVRAM'si "
    6 . "yazıp IMEI 1 "ve" IMEI 2 " sonra "DEĞİŞTİR IMEI "
    7. YENİDEN
    8.. tavsiye sonra da tekrar yapmak " YEDEK NVRAM'i "
    başarı :)
    Büyük, sen IMEI tamir , thx

diyer imei tekarar girme konusunda daha kullanışlı geldi bana arşivinizde bulunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanka38 -- 5 Mayıs 2014; 9:33:32 >

• evet master bi sorun buldum.slx rom yüklü olan arkadaşlardan cevap bekliyorum. 2 handikap var slx rom un kendi verdiği Lenovo_SuperCam_v.2_SLXROM supercamera yı kurunca supergallery den girip tıklayınca videoları oynatmıyor.yada başka versiyon bir supercamera yükleyince bu seferde resim modundan video mod a geçmek istediğimdehata veriyor.konuyu baştan sona okudum bundan bahsedeni de duymadım.ben illa da slx rom kullanmak istiyorum sade android görüntüsü ve gravitymod un özelleştirebilme olanakları için.böyle bi sorun yaşayan ve çözümü varsa yardımlarnızı bekliyorum.iyi günler
  • quote:

pandawill den yurt dışındaki akrabama getirttiğim p780 geldi üzerinde p780_row_s116_130828 4.2.1 rom vardı imei işinden dolayı custom rom yüklemek istedim bu konuda yazılanları yapmaya çalıştım needrom daki 4.4.2 romu ve vibe 1415 i yüklemeyi başardım ama imei değişmedi mobil uncle ile denemiştim olmadı diğer romlar yüklenmedi flash tool ve recovery den denedim. daha sonra orijinal rom geri dönmek istedim ama en son P780_S125-130529 roma dönebildim slx life veya imei nin kesin olarak değişebildiği bir rom nasıl yükleyebilirim elimdeki cihaz çin versiyonumu yoksa dünya versiyonumu nasıl anlarız telefon şuan P780_S125-130529 romunda burdan nasıl ilerleyebilirim 3 gundur yerimde sayıyorum yardımlar için şimdiden teşekkurler

Yükleyeceğiniz rom tabi ki uyumlu olmalı eğer uyumsuzsa önce yüklemek istediğiniz romun taban yani flashtool ile yüklenen romunu kurup üstüne cwm ile uyumlu olanı kurabilirsiniz, yüklemek istediğiniz rom da row eklentisi varsa rus romdur eğer flashtool ile yüklediğiniz rom rus ise üzerine kurulur örnek:life flashtool ile yüklenen rus taban rom üzerine slx rom kurulabiliyor konuda belirtiliyor zaten, birde rom tanıtımında bazen açıklama düşülüyor şu taban rom üzerine kuruluyor diye.
    İki mesaj önce verilen site gerçekten ayrıntılı imiş.

• Trust_Me karanka38 ve abdullahkan öncelikle cevaplar için teşekkürler cevaplardan anladığım kadarı ile benim telefon ilk geldiğinde rus versiyonu idi çünkü üzerinde bu p780_row_s116_130828 vardı sonra ben nasıl yaptıysam bunu çin romuna değiştirdim ve rom bu oldu P780_S125-130529 o kadar çok denedim ki bu iş nasıl oldu bilmiyorum fakat sorun diğer rom ları life slx mui vb hiçbir şekilde yükleyememde PMT changed for the Rom it must be downloaded hatası veriyor. Google dan hataya baktığımda partition la ilgili hata olabileceğini soyluyor. fakat ilginç olan vibe 442 romunu ise yükleyebiliyor. imei ile ilgili programları ise deneyemedim
  • odufb O kullanıcısına yanıt
    Yanılmıyorsam Vibe çin romu üzerine kurulabiliyor. Bu yüzden yükleyebilmeniz normal. Eğer life ve sonrasında slx kurmak istiyorsanız önce ROW uzantılı bir romu indirip flashtool ile yüklemeniz lazım.

Kolay gelsin

• forcsf F kullanıcısına yanıt
    az önce sp flash tool ile format attıktan sonra life 7 rom u kurabildim imei kalıcı olarak değişti rom İngilizce ama benim için sorun değil herkese teşekkürler
  • Sonunda miui kurdum.neden life üzerine twrp ile kuramadığımı bulamadım.her telefonda inanın farklı işliyor programlar.birkez bir rom kurup tekrar başka rom kurmaya kalkınca oldu oldu.olmayınca botloop olabiliyor telefon.miuiyi enson life 7 üzerindeki twrp ile kuramayınca carliv touch recovery ile sorunsuz kurdum.bir çok kez miui romu başka telefonlarda denesemde p780 ile ilk kez test etmiş olacağım.daha önceki slx rom ile kıyaslamak gerekirse şu an için çok fazla ram tüketiyor diyebilirim.

• mav1li kullanıcısına yanıt
    Sar değeri hakkında bilginiz var mı?

• quote:

az önce sp flash tool ile format attıktan sonra life 7 rom u kurabildim imei kalıcı olarak değişti rom İngilizce ama benim için sorun değil herkese teşekkürler

Life 7 üzerine hiç olmasın slx rom çok rahat kuruluyor.bence ingilizce life yerine vipe x rom çok çok daha güzel.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Root explorer ile r/o olan ayarı r/w olarak değiştirdiniz mi?yoksa yine yazmaz.gerçi needromda zaten benzer imei değişimindevproblem var yazmışlar ama bilemiyorum.bir çözüm yolu illaki bulunacaktır.romu test etme şansınız oldu mu?

Yaa bu miui yi nasıl kuruyorsunuz.ben gercekten kafayı yiycem.life üzerine mi miui kuruyorsunuz?yoksa orjinal yazılım üzerinemi miui kuruyorsunuz?yoksa gerçekten benim telefon mu arzalı.slx rom ile karşılaştıran oldumu?

Arkadaşim bende zor kurmustum. İlk önce x vibe diye ROM var flastool ile onu kur sonra miui yi SD karta at telefonu recovery mod da ac wipe yap sonra instaldan miui yi kur kabul ediyor
    Bana gore slx çok kotu hic bi partisini görmedim miui yi tek gecerim cok basarili yapamassan öz elden teli brakayim ararsin

Miui kurdum.slx çok kötü diyorsun ama v24a gerçekten stabil çalışıyor.miui romun slxroma oranla bariz bir üstünlügü yok.sanırım şarjı miui çok gidecek fakat miui de görüntülü arama ve wifi display mevcut değil.ayrıca çok az farklada olsa miui internet performansı daha iyi diyebilirim.fakat gravity box ekleniyor mu bilmiyorum miui ye.slxromda gravity box ile birçok şeyi istediğin gibi özelleştirebiliyorsun.ben bildirim çubuğunda birçok ayarı kullanıyorum.miuide sadece 12 adet mevcut.ayrıca her iki romda da bildirim ışığı tam randımanlı çalışmıyor.yanmasında sorun yok fakat kapanması ya geç oluyor yada çok nadir hiç kapanmıyor.miuide bütün programlar ama ekranda olduğu için klasör yapmadan kullanmak mümkün değil.bende 100 yakın apk olduğu için vede bazılarını nadir kullandığım için miuide aradığımı bulmam biraz zor oluyor.slxromda rehber çok daha kullanışlı.fotoğrafı olan arkadaşların rahatlıkla görünüyor.miui de kişinin üstüne dokunman gerekli.slxromda ağ simgeleri renkli olduğu için hangi hat hangisi belli oluyor.miuide bu beyaz olduğu için ayrım yok.miui çok fazla ram kullanıyor.hiçbirşey çalışmazken bile 750mb yakın ram kullanıyor.slxde bu daha az olsada örneğin 900mb ram kullanımında miui hızından birşey kaybetmiyor gibi geldi bana.miuide ses seviyesi sanki slxden daha iyi.oyun oynamadığım için oyun performansını bilemiycem.slxromun yeni versiyonu cıkana kadar miui kullanacagım.fakat arada çok fark yok.slxromda bence çok güzel.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Miui kurdum.slx çok kötü diyorsun ama v24a gerçekten stabil çalışıyor.miui romun slxroma oranla bariz bir üstünlügü yok.sanırım şarjı miui çok gidecek fakat miui de görüntülü arama ve wifi display mevcut değil.ayrıca çok az farklada olsa miui internet performansı daha iyi diyebilirim.fakat gravity box ekleniyor mu bilmiyorum miui ye.slxromda gravity box ile birçok şeyi istediğin gibi özelleştirebiliyorsun.ben bildirim çubuğunda birçok ayarı kullanıyorum.miuide sadece 12 adet mevcut.ayrıca her iki romda da bildirim ışığı tam randımanlı çalışmıyor.yanmasında sorun yok fakat kapanması ya geç oluyor yada çok nadir hiç kapanmıyor.miuide bütün programlar ama ekranda olduğu için klasör yapmadan kullanmak mümkün değil.bende 100 yakın apk olduğu için vede bazılarını nadir kullandığım için miuide aradığımı bulmam biraz zor oluyor.slxromda rehber çok daha kullanışlı.fotoğrafı olan arkadaşların rahatlıkla görünüyor.miui de kişinin üstüne dokunman gerekli.slxromda ağ simgeleri renkli olduğu için hangi hat hangisi belli oluyor.miuide bu beyaz olduğu için ayrım yok.miui çok fazla ram kullanıyor.hiçbirşey çalışmazken bile 750mb yakın ram kullanıyor.slxde bu daha az olsada örneğin 900mb ram kullanımında miui hızından birşey kaybetmiyor gibi geldi bana.miuide ses seviyesi sanki slxden daha iyi.oyun oynamadığım için oyun performansını bilemiycem.slxromun yeni versiyonu cıkana kadar miui kullanacagım.fakat arada çok fark yok.slxromda bence çok güzel.

güzel yorum.bende bildirim ışıklarında sorunyok ben slx e ısınamadım itici geldi arayüzler felan miuide ram fala kullanıyar gibi ama herhangi sıkıntı yaşatmıyor. ayıca son sürümünde rami daha az kullanıyor. kısacası miui bana daha görsel ve kullanışlı geldi gerisi artık zevk meselesi
     LENOVO P780 CUSTOM RECOVERY/LIFE/MIUI/MUSE/SLXROM/VIBE KURULUM REHBERİ-KITKAT GELİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanka38 -- 6 Mayıs 2014; 16:30:46 >

• quote:

quote:

Life 7 üzerine hiç olmasın slx rom çok rahat kuruluyor.bence ingilizce life yerine vipe x rom çok çok daha güzel.

bencede x vibe süper ama ingilizce kulanacaklar için kesinlikle tavsiye ederim
  • quote:

Trust_Me karanka38 ve abdullahkan öncelikle cevaplar için teşekkürler cevaplardan anladığım kadarı ile benim telefon ilk geldiğinde rus versiyonu idi çünkü üzerinde bu p780_row_s116_130828 vardı sonra ben nasıl yaptıysam bunu çin romuna değiştirdim ve rom bu oldu P780_S125-130529 o kadar çok denedim ki bu iş nasıl oldu bilmiyorum fakat sorun diğer rom ları life slx mui vb hiçbir şekilde yükleyememde PMT changed for the Rom it must be downloaded hatası veriyor. Google dan hataya baktığımda partition la ilgili hata olabileceğini soyluyor. fakat ilginç olan vibe 442 romunu ise yükleyebiliyor. imei ile ilgili programları ise deneyemedim

nasil yapacağını resimdeki sırayla yap telefon kapalı olsun. 3. adımı yaptıktan sonra telefonu pc ye tak tamamdır ben xp de yapıyorum win 7 veya 8 se drivers sorunundan yapamayabilirsin
    ben ilk önce flashtool la x vibe kurduktan sonra twrp den miui kuruyorum
     LENOVO P780 CUSTOM RECOVERY/LIFE/MIUI/MUSE/SLXROM/VIBE KURULUM REHBERİ-KITKAT GELİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanka38 -- 6 Mayıs 2014; 16:33:08 >

• Head 0.654
    Body-worn 0.470
  • mav1li kullanıcısına yanıt
    Nereden almayı düşünüyorsunuz. Bende tetikteyim. P780 ciddi kulak ağrısı yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.