Şimdi Ara

Lenovo pc aldım, iade etmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istanbulbilişimden lenovo ip500 bir pc aldım. klavye hafif havada duruyor, yani klavyenin tabanı bastıkça çöküyor özellikle sol kısım. Bazen tuşa basınca yazmıyor, iyi basmak gerekiyor. Yalnız şöyle bir sorun var ki teknosa,vatan,bimeks gibi değil, yani sitelerinden iade koşullarına baktım. 7 gün içinde diyor, arıza yoksa olmaz diyor, tüketici kargoyu ödeyecek diyor falan. Böyle bir hizmet anlayışı olabilir mi? Benim bildiğim ilk bilmem kaç gün koşulsuz şartsız iade olmalı. Ben şimdi göndersem bile kabul etmeseler bir de kargo parası, laptopun daha problemli gelmesi gibi dertlerle başbaşa kalabilirim. O kadar para veriyoruz, kullanırken içimize bir şey oturuyor bu hoş değil ya. 14 gün içinde kolay iade yazmışlar, onda da hasarlanmamış ve kullanılmamış olması diyor. Kullanıp da ne yaptık sanki, kullanmadan problemli olup olmadığını nasıl anlıcaksın?
    Ne önerirsiniz 7 günlük sürem de dolmadı henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogersin -- 13 Mart 2016; 10:37:34 >

• Sözleşme şartları çok ağır teknik olarak iş etiğine aykırı yani bir mahiyeti olmayacak muhtemelen sadece insanları uğraştırmak 4077 sayılı kanunla hakların güvence altında,

Ürün zaten ayıplı mal muhtemelen iade iste hangi site bu acaba ucuz diye mi seçtin siteyi sitede defolu teşhir vs yazıyor muydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    istanbulbilisim, evet piyasadan biraz daha ucuzdu. Teşhir falan yazmıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.