Şimdi Ara

LENOVO ryzen 3 2200u

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
12.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, okul icin gnellikle veri tabanı yazılımı uygulamaları kullanmak için (sql, r studio, arena vb.) Programlar kullanmak için oyun olarak da lol oynamak için bilgisayar bakiyordum, media marktts su bilgisayar gözüme çarptı:

Amd ryzen 3 var işlemci ekran kartıda radeon 535 isimi gorurmu? Veya bu bilgisayarı almak mantikli mi? Islemci nasıldır ? Konu hakkında yardımcı olabilicek varsa sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende şu anda nette bu laptobu araştırıyordum senin başlığı gördüm bir baktım yeni açılmış :) takipteyim bende emulatörden pubg oynamak için alcam. Şu an eski lenovo g580 var 20 fps de zor oynuyorum :(
  • O PC para vereceğinize bunu alın daha iyi. GTA 5 i falan geçtim Wincher 3 orta seviyede açıbilen bilgisayar. İ7 7.nesil U serisiyle kafa kafaya işlemcisi var. MX 150 kartıyla beraber aynı performansı vermekte dağlar kadar farkı yok yani. 535 in 4KHDMI özelliği yok 4K TV takarsanız görüntüyü aktaramazsınız. RX 540 4K60FPS HDMI sayesinde görüntüleri kesintisiz aktarabilirsiniz. 4 çekirdekli işlemcisi var. Ryzen 5 oyuncu işlemcisi zaten. Ryzen 7 ile arasında yine dağlar kadar farkı yoktur. Nette açıp bakabilirsiniz testlerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 12 Mart 2019; 18:18:18 >

• 2600 e aldım ertesi gün 3300 tl oldu :) pc süper çok memnunum bil istedim
  • nrcnft N kullanıcısına yanıt
    O yine düşer ben çok gördüm düştüğünü. Bir indirip birde arttırıyor. ;)
  • Az önce bu bilgisayara bakiyordum 3100 e var hatta bir tane ama açıkçası freedos olayını pek anlamiyorum nasıl yaparım o konuda bir bilgim malesef yok o yuzden biraz daha uzak kaldım bu bilgisayara

• Az önce bu bilgisayara bakiyordum 3100 e var hatta bir tane ama açıkçası freedos olayını pek anlamiyorum nasıl yaparım o konuda bir bilgim malesef yok o yuzden biraz daha uzak kaldım bu bilgisayara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Technopatyoutube
    FreeDOS Laptopa Windows 10 Kurma
    https://www.youtube.com/watch?v=JT-1ou7j7T8
  • Media marktta aynısını 3500 e buldum. Ama attigim ryzen 3 2700 tl olanla aralarinda cok buyuk fark var midir yani 800 tl fazla vermeye deger mi acaba ? Ne gibi oyun performansi değişir?

• Aynısı bende var tabiki. RX 540 geçiyor o kart. 535 den %55 daha hızlı. 2500U 4 çekirdekli. 7.nesil i7 U serisiyle aynı hızda.

• Fiyat farkına değer diyorsunuz yani

• Hepsiburada ya bakın orada biraz daha uygun. Herhalde ben Acer da aynı özellikte 2200U ve 535 grafik kartıyla sorun yaşadığım için iade ettim. Siz bilirsiniz hocam bütçen az ise Acer RX 540 olanını alın daha iyi. Şuan o PC üzerinden mesaj yazıyorum. Güncelleme sıkıntısı yok en son sürücüleri kullanabiliyorsunuz. 2200U da olan da HDMI 4k yok 4k TV takınca görüntü aktarmıyor ben bizzat denedim. 4k videoları indirdim rahatlıkla takılmadan 60FPS izleyebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 15 Mart 2019; 14:5:27 >
  • Oradakiler freedos olduğu için yanaşmıyorum pek freedos dan dilim yandı daha önce açıkçası o yuzden direk media mark gibi yerlerden bakıyorum. Ryzen5 olan bilgisayar 3200 tl ye düşmüş almayı düşünüyorum güncelleme konusunda vs sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum inşallah bekledigim gibi gelir

• Ben güncelledim sorun yaşamadım. Neden başınız yandı açıklaya bilir misiniz? AMD bileşenleri galiba Chrome ve Youtube de sıkıntısı var galiba. Sürücüyü kurarken de bilinen hatalar da yazıyor siyah ekran yeşil ekran gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 15 Mart 2019; 22:53:12 >
  • 2012 senesinde hollanda dan laptop almıştım freedos du o laptopda ne yaptıysam bir türlü tutturamadım normal windows formatini açıkçası o yuzden bilindik yerden normal ayarlarında almak istiyorum. Media marktan alırsam güncelleme problemi vs de yaşamam diye düşünüyorum

• Media marktan da alsanız aynı güncellemeyi alacaksınız. Ben 3 PC değiştirdim hepside FreeDos işletim sistemiydi. Windows kurmakta sorun yaşamadım. 2200U lusunu aldım ona da sorunsuz Windows atmıştım fakat yazılım desteği yoktu yeni çıktı fakat çok iyi olmadığını gördüm sonra servislerde geçti Windows atıp geri gönderiyordu FreeDos bilgisayara fakat kendi attıkları Windows da aynı iade ettim. Bu bilgisayarı aldım içini açmak istedim ben biraz meraklıydım içini açarken bayağı zorlandım tırnakları bayağı kasaya yapışık DVD yerinde ki bir tırnağı kırınca ekranı açarken ve ya kapatırken kırılan yer ufak havaya doğru kalkıyor neyse iade hakkım vardı iade etim baktım başka alınacak bu özellikte ve fiyatta derken aynısını aldım. Klavye ve Touchpad Acer aldığım gibi değil biraz sert yani. Touchpad e çok iyi değil fareye ihtiyacım oluyor bazen. Ses konusunda başarılı ve e spor oyunlarda iyi. CS:GO LOL gibi oyunları sorunsuz oynarsınız. O kadar para veriyorsun fakat istediğini bulamıyorsun. Eskiden 2000 TL oyuncu performanslı bilgisayar alırdık o da yok oyun oynayacaksan 5k vermen lazım. Oyun olarak alıyorsan düşünme fakat günlük performansa ihtiyacın varsa ofis programları gibi şeylere bayağı çok iyi. Çift tıklama yaparken Acer da Sağ tık yapardı bunda yok üzüldüm ya. Üç tıklama ve 4 parmakla tıklamada çalışıyor ve rahat iki parmakla yukarı aşağı yaparken çift tıklamada o dediğim sağ tık yok.

• Asıl amacım ders, dersle ilgili programlar da problem çıkarmasın oyun olarak da lol oynarım belki fifayi kaldırursa fifa oynarım o kadar başka pubg vs çok hevesim yok

• FİFA PES OYNARSINIZ. 535 ile pes 19 orta ayarlarda rahat oynuyordum. Bu lenovo %55 daha iyi 540 ekran kartı fakat denemedim.
  • Anladım sagolun inşallah bilgisayarı alicam kafama yattı baya

• Az önce AMD güncelleme geldi güncelledim. Demek sıkıntı olmuyor güncellemede. Tabi bazen güncelleme ile beraber sorun getirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 16 Mart 2019; 0:21:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.