Şimdi Ara

Lenovo S10-3 Paylaşımları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende artık lenovo s10-3 kullanıcısıyım :) format atan varmı format atınca ubuntuda gidiyormu?
  • Ubuntu isletim sistemiyle beraber mi geliyor? Bir de hocam nereden aldiniz? Hic bir yerde kalmadi diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwightt

Ubuntu isletim sistemiyle beraber mi geliyor? Bir de hocam nereden aldiniz? Hic bir yerde kalmadi diyorlar.

Windows 7 Starter ile geliyor
  • Alan arkadaşlardan bir ricam olacak. 1GB ram kullanan modellerde ramler 512mb*2 mi yoksa 1 gb tek ram mi var? Bir de ram slotları kaç tane? Almaya niyetliyim de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: noluftu

Alan arkadaşlardan bir ricam olacak. 1GB ram kullanan modellerde ramler 512mb*2 mi yoksa 1 gb tek ram mi var? Bir de ram slotları kaç tane? Almaya niyetliyim de...

1*1gb ram bulunmakta slot 1 tane
  • Arkadaşlar wireless kartında sorun çıktı.Kablosuz ağlara bağlanamıyorum.
    Sistemi geri yükledim, wireless sürücüsünü kaldırıp tekrar kurdum ama sorunu çözemedim

edit:Çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inocence -- 6 Haziran 2011; 9:54:02 >
  • Teşekkür ederim. O zaman bir soru daha sorayım. Bu cihaz 3 gb ram destekler mi? Desteklerse bu cihaza uygun tek parça 3 gb ram var mıdır?
  • Tek parça 3gb ram olmaz diye biliyorum. 2 gb nin üstünü desteklerse zaten 3-5 gb olması fark etmez herhalde.
  • max. 2 gb destekliyor bildiğim kadarıyla.
  • Teşekkürler.. Ben de biraz araştırma yaptım. 2gb ram ile birlikte gelen modellerin ekran kartları da daha performanslı. 2gb ram ile gelen modellerde Bluetooth yok ama pek sorun değil bence.
  • Bu netbooka sahip olanlar nette haxball oyunu var onu kaldirip kaldiramadigini deneyebilir misiniz acaba? Oyun flash tabanli zaten haxball yazip cikan ilk sonuctaki site. Bu oyunu oynarken kasmamasi almamda belirleyici etken olacak. Oyun yon tuslari ve x ile oynaniyor. 5 dknizi ayirip denerseniz mutlu olurum. Tesekkurler.
  • quote:

Bu netbooka sahip olanlar nette haxball oyunu var onu kaldirip kaldiramadigini deneyebilir misiniz acaba? Oyun flash tabanli zaten haxball yazip cikan ilk sonuctaki site. Bu oyunu oynarken kasmamasi almamda belirleyici etken olacak. Oyun yon tuslari ve x ile oynaniyor. 5 dknizi ayirip denerseniz mutlu olurum. Tesekkurler.

ben denemiştim oynanmıyor nickini yazdığın sayfa geliyor nickini yazıp giriyosun odalar falan gözükmüyor takılıyor ve tarayıcı kapanıyor. belki 2gb lı modellerde oynanır.
  • arkadaşlar bende bu aralar netbook alacağım, eğer işimi gorurse ttnetin verdiğini alırım,
    sürekli travian oyununa bakıyorum bunu açmama gibi bir durum olabilirmi, elinde olan arkadaş bir kontrol etse :)
  • masaüstü bilgisayrda da oynayamadım ki:)
  • oyunu açsın yeter :)
  • quote:

Bu netbooka sahip olanlar nette haxball oyunu var onu kaldirip kaldiramadigini deneyebilir misiniz acaba? Oyun flash tabanli zaten haxball yazip cikan ilk sonuctaki site. Bu oyunu oynarken kasmamasi almamda belirleyici etken olacak. Oyun yon tuslari ve x ile oynaniyor. 5 dknizi ayirip denerseniz mutlu olurum. Tesekkurler.

Bende 2gb olan model var çok rahat oynayabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

arkadaşlar bende bu aralar netbook alacağım, eğer işimi gorurse ttnetin verdiğini alırım,
    sürekli travian oyununa bakıyorum bunu açmama gibi bir durum olabilirmi, elinde olan arkadaş bir kontrol etse :)

Travian hiç oynamadım ama Haxball oynattığına göre onuda oynatır sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inocence

quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

arkadaşlar bende bu aralar netbook alacağım, eğer işimi gorurse ttnetin verdiğini alırım,

Travian hiç oynamadım ama Haxball oynattığına göre onuda oynatır sanırım.

tamamdır ya zaten pcde flash oyunf alan açmıyacağım, sadece nette gezinmek ve travian hesabımı kontrol etmek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: inocence

quote:

Bende 2gb olan model var çok rahat oynayabiliyorum.

Teşekkürler zaten oynanması lazım. Kasmadan bazı 720p videoları açabiliyor sonuçta

• bugün ttnet şubesine sordum yok artık gelmiyor dedi..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.