Orijinalden alıntı: ScriptKidie bugün ttnet şubesine sordum yok artık gelmiyor dedi..
Neredeki subesine sordunuz? Hepsinde boyle midir?
quote:
Orijinalden alıntı: dwightt
quote:
Orijinalden alıntı: ScriptKidie bugün ttnet şubesine sordum yok artık gelmiyor dedi..
Neredeki subesine sordunuz? Hepsinde boyle midir?
çoğunda bu şekilde, ben hatayda oturuyorum
Söz konusu bölgelerde kalmadığından bu tür bir söylemde bulunmuş olabilirler. Kampoanya hâlâ devam ediyor. Ttnet bayilerine giderek elinde bulunanlardan alışverişi gerçekleştirebilirsiniz. Kampanya geçerlilik tarihleri : Kampanya 26 Nisan 2011- 30 Agustos 2011 tarihleri arasında geçerlidir.
kampanya devam ediyor evet ama bulmak tam bir felç :D
cihazlarinizin bios versiyonunu yazar misiniz? galiba yukselteyim derken dusurdum ve pili dogru tanimamaya basladi.
Bazı arkadaşlar wireless ile ilgili sorun yaşadıklarını belirtmişler.
Eğer wireless ışığınız yanmıyorsa FN tuşlarından wireless komutunu açın sorununuz çözülecektir. Bazen kendiliğinden kapanabiliyor.
Arkadaşlar Format Attım ve XP yükledim ... Yanlız Wireless driver yüklü olduğu halde açık değil diyor . FN + F5 ilede açamıyorum nasıl bir yol izelemem gerekiyor yardımcı olabilirseniz sevinirim ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme