Şimdi Ara

lenovo s10 3c yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptop açılınca biosa girmek için f2 basıyorum ve Enter Password ekranı geliyor bu şifreyi bilmiyorum birkaç denemeden sonra reset atıyorum Enter User or Master password ekranı geliyor oraya 1996 yazınca windows ekranına geliyorum ama windows şifresi de bilinmiyor bios ekranına girmeden format atamıyorum first boot flash disk göstermek için f12 boot menü açmak istesem yine Enter Password ekranı yani iki ucu ..k lu çubuk laptop yakınımın çalıntı falan değil burdan yardımcı olabilecek varmı acaba ben senelerdir bilgisayar sektöründeyim bu konuda takıldım laptopun içindeki bios pilini bile söktüm 30 dk tüm bileşenler ayrık bekledim ama şifre yine var kurtulamadım

• laptopundaki bios entegresini üreten firmayı öğrenirsen şu şifrelerle bios şifreni sıfırlayabilirsin;

AMI Bios Standart Sıfırlama Şifreleri :

.M.I., AAAMMMIII, AMI?SW , AMI_SW, BIOS, CONDO, HEWITT RAND, LKWPETER, MI ve PASSWORD.

Award Bios Standart Sıfırlama Şifreleri :

Award marka biosların şifreleri 8 basamaktan oluşmaktadır. 1322222, 589589, 589721, 595595, 598598 , ALFAROME, ALLY, ALLy, aLLY, aLLy, aPAf, award, AWARD PW, AWARD SW, AWARD?SW, AWARD_PW, AWARD_SW, AWKWARD, awkward, BIOSTAR, CONCAT, CONDO, Condo, condo, d8on, djonet, HLT, J256, J262, j262, j322, j332, J64, KDD, LKWPETER, Lkwpeter, PINT, pint, SER, SKY_FOX, SYXZ, syxz, TTPTHA, ZAAAADA, ZAAADA, ZBAAACA ve ZJAAADC.

Phoenix Bios Standart Sıfırlama Şifreleri :

BIOS, CMOS, phoenix and PHOENIX.

Diğer Markalar için Bios Standart Sıfırlama Şifreleri :

VOBIS & IBM merlin
    Dell Dell
    Biostar Biostar
    Compaq Compaq
    Enox xo11nE
    Epox central
    Freetech Posterie
    IWill iwill
    Jetway spooml
    Packard Bell bell9
    QDI QDI
    Siemens SKY_FOX
    SOYO SY_MB
    TMC BIGO
    Toshiba Toshiba

2.yöntem Bu program ile şifreni sıfırlayabilirsin.

olmazsa bir kaç şey daha ekleyeceğim

edit: Bios pilini sökmeni önermedim laptop olduğu için zahmetli iş ama sen sökmüşsün bile, düzelmemesi ilginç. Laptopu açabiliyorsan anakart kitapçığına bak cmos un gücünü kesecek jumperların yerini öğren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Authorized -- 5 Haziran 2015; 2:35:08 >

• windows7 kurulu laptopta windows şifresi de yok windows açılsa bişeyler yapıcam ama bide şunu düşündüm hdd yi başka laptop a takıp şifresiz bir vindows yüklesem sonra hddyi geri taksam diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.