Bildirim
LENOVO s650 mi LENOVO a850 mi??? (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Expert#Ali
http://www.aliexpress.com/item/Support-russian-Free-shipping-Original-Lenovo-A850-IPS-Android-MT6582-1-3Ghz-Quad-Core-Phone-5/1238784667.html
bu lenovo a850+ (plus) 165.99dolara aliexpress de satılıyor
http://www.aliexpress.com/item/Support-russian-Free-shipping-Original-Lenovo-A850-IPS-Android-MT6582-1-3Ghz-Quad-Core-Phone-5/1238784667.html
sepetimde bekliyor şu an zaten hocam
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: bemanetoglu
quote:
Orijinalden alıntı: muratai
S650 alın bence.
s650 yi sipariş ettim. 26.03 te yurtdışı sevki yapıldı. gümrükte bir sıkıntı olmazsa haftaya elimde olur inşallah.
Ya gerçekten Çin den gümrüğe takılmadan geliyormu yada takılırsa para iadesinde sorun çıkmıyor mu ne zamandır merak ettiğim konu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çinden ilk defa telefon sipariş ettim. şu an kritik günlerdeyiz geçerse bu hafta elimde olur. geri dönmesi durumunda aliexpressin buyer protection olayı sayesinde parayı geri alabiliyorsun. tabi uğraştırır biraz. -
quote:
Orijinalden alıntı: bemanetoglu
çinden ilk defa telefon sipariş ettim. şu an kritik günlerdeyiz geçerse bu hafta elimde olur. geri dönmesi durumunda aliexpressin buyer protection olayı sayesinde parayı geri alabiliyorsun. tabi uğraştırır biraz.
aliexpresste otomatik para aktarımı var mı belirli bir gün geçerse gittigidiyordaki gibi? belki 1 ayda gelecek telefon otomatik para akışı oluyor mu satıcıya? ayrıca ne kadar iadesini alıyorsun adam ödemeyebilir mi sana paranı? -
Cevap için teşekkürler.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
özellikler çok iyi umarım gümrükten geçer -
evet var. o süre dolmadan önce dispute açılması gerek bu gibi durumlarda. -
telefon durumu ne oldu acaba geçti mi gümrükten -
Geçmedi maalesef geri gitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şans ya zaten gümrükden geçmesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X