Şimdi Ara

LENOVO S90 NASILDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 senedir annemin kullandığı galaxy s4 oksitlenmiş ve kullanılamaz hala gelmiş (telefoncunun söylediğine göre) . Annemde telefona fazla para vermek istemiyordu ve bugün aveaya gidip lenovo s90 almış. Satıcı adam ıbm garantisindedir bu falan demişsanırım bu telefonu satmaya çalışmışlar ben orada değildim. Gel gelelim, s90 nasıl telefondur iphone 6 ya çok benziyor 32 gb hafızası filan var. Aylık 60 tl den 1440 tl yapıyor sizce değer mi bu telefona? Bu cihaz hakkındaki görüşlerinizi belirtiseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonu 2 aydır kullanıyorum.normal satış fiyatı 999 tl olarak geçiyor.
    normal kullanımda ufak tefek yazılım hataları dışında memnunum.
    özellikle kamerası (hem ön hem arka) ve malzeme kalitesi çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yumurtlu sucurta

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 senedir annemin kullandığı galaxy s4 oksitlenmiş ve kullanılamaz hala gelmiş (telefoncunun söylediğine göre) . Annemde telefona fazla para vermek istemiyordu ve bugün aveaya gidip lenovo s90 almış. Satıcı adam ıbm garantisindedir bu falan demişsanırım bu telefonu satmaya çalışmışlar ben orada değildim. Gel gelelim, s90 nasıl telefondur iphone 6 ya çok benziyor 32 gb hafızası filan var. Aylık 60 tl den 1440 tl yapıyor sizce değer mi bu telefona? Bu cihaz hakkındaki görüşlerinizi belirtiseniz sevinirim.

IBM garantisi ne alaka
    İyi sallamis.
    S90 önermem kardeşim. 999TL şuan fiyatı ve o fiyata çok daha iyi cihazlar var.
    Xperia C4 var. Xperia z1 var. M4 aqua var.
    Daha uygununa lenovonun A7000 modeli var 699TL.
    Sony serilerini tercih edersen daha iyi bir tercih yapmış olursun illa 999TL civarı bi urun alacaksan.
    Eğer lenovo alacaksan da A7000den başka bi cihaz alma simdilik.

Edit:
    S90in kampanyası aveada tarifeye ek 22TL
    Sony xperia m4 aquanin da tarifeye ek 22TL.
    Xperia en azından suya toza dayanıklı.
    Hem de donanım olarak s90dan çok çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 31 Ekim 2015; 23:32:22 >

• M4 aqua'nin hafızası 8 gb olduğu için uygulama verileri doldukça sıkıntı çıkarır. Ve ayrıca kasası plastik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.