Şimdi Ara

LENOVO S960 A ROM YÜKLEME (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
11.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar s960 ların şebeke ve wireless çekim gücü nasıl lütfen cevap verebilirmisiniz
  • salvo87 S kullanıcısına yanıt
    salvo imei için bilgisayarda mtk writer isimli bir program ile MP0B_001 isimli dosyayı oluşturup telefona atıyorsun oluyor.
  • tbluee T kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler. Bende öyle yapıyordum ama olmuyordu. Lenovo s960 tek sim kartlı olduğu için tek imei yazıyordum. Rastgele ikinci imei girince çalıştı.

Wireless gücü iyi, çekim gücü de genelde iyi. Kullanmaya ilk başladığım zamanlarda telefonda kesilme oluyordu. Sonradan kendinden düzeldi. (Telefonu Avustya'da kullanıyorum)

@tbluee
  • Lenovo S968T telefonu türkçe yapabilirmiyim. Yaparsam nasıl yaparım biraz detaylı anlatabilirmisiniz. Bu işlerde acemi sayılırımda.

Teşekkürler.
  • Rom varsa turkce yaparsin bakak varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size zahmet. Teşekkür ederim.
  • ramco77x kullanıcısına yanıt
    Yok mu baka bildiniz mi?
  • Erzurumdayim ist ye vi donim

• Arkadaşlar merhaba,

GMD'den Lenovo S960 Vibe X terfi ettim fakat telefona imei çakmam gerekiyor. Bir türlü yapamıyorum.

IMEI&SN Writer V1.5.3 olmadı,
    MTK droid denedim olmadı,
    Mobile Uncle Tool denedim olmadı,
    MTK engineermode denedim olmadı,

Kısaca ne yaptıysam olmadı,

Yardım edin lütfen....
  • güncel stabil rom tavsiyesi olan varmı? batarya yarım gün gidiyor 4.4 degılde 4.2 de olabılır
  • arkadaşlar ben s960 imei atmaya çalışırken telefonun sol üstünde bir android logosu sol altında security problem yazısı belirdi. çözümünü bilen varsa lütfen yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bemanetoglu

arkadaşlar ben s960 imei atmaya çalışırken telefonun sol üstünde bir android logosu sol altında security problem yazısı belirdi. çözümünü bilen varsa lütfen yardım edin.

http://www.needrom.com/download/lenovo-s960-vibeui-2-0-multilang-gapps-root/

bu linkteki romu kurun. Hem sade hem hızlı pil ömrüde çok iyi.
    imei onarımı için ise tavsiyem başka bir android telefonda oluşturucağınız 120 baytlık imei dosyasını nvram içine atarsanız sorun hallolur. Ben öyle hallediyorum. Sıkıntı yok.

• adminia A kullanıcısına yanıt
    Sağolun hallettim.

• Arkadaslar imei atmak icin cok ugramaya gerek yok bununla ilgili zaten acik konu var mtk engineer ile degisiyor ben yaptim sadece tek bir nüans farki var
    Normalde AT+EGMR den sonra numarayi yaziyoruz sonra ATve + arasına bir bosluk koyuyoruz oldu bitti
    herkese kolay gelsin

• Tabiki gigascor45 arkasımıza tesekkuru bir borc biliriz emegine saglik

• adminia A kullanıcısına yanıt
    Ustam ben bu surumu yukledim ama sebeke cekmiyor yanlis bisey mi yaptim acaba. yuklerken resimde gosterildigi gibi yapmadim ama tamamini secmistim ondan mi acaba. Orjinal romu nasil bulabiliriz geri yuklesem olurmu kac gundur ugrasiyorum, lutfen yardim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre6720 kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Hocam sizin imei numaranız ıçmuş olmalı.
    İmei numaranızı güncelleyin gelecektir.
    Olmadı İstanbul İçindeyseniz gelin beraber bakalım.
  • düzelttim ustam imei numarasını ama değişen bişey olmadı İstanbulda değilim keşke olsaydım. Kaç gündür uğraşıyorum kafayı yiyeceğim. VİBEUİ_V2.5_1927_2_ST_S960 üzerinde kurulu gelen Rom buydu. Ama bunu bulamadım internette. Bunu tekrar kurmayı deneyecektim
  • imei uçsa da 2 ay süresi yok muydu herhangi bir imei olsa da açılması gerekmezmiydi
  • yedek alan varmı arkadaşlar bu Rom u download edebilirmisiniz. üzerinde gelen Rom VİBEUİ_V2.5_1927_2_ST_S960 . Yada kurabileceğim başka Rom varmı? Kursam düzelir mi ? Telefoncularda bilmiyor :-(
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.