Şimdi Ara

Lenovo SL 500 Hakkında Herşey & Tüm Sorunlar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
4
Favori
65.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baymirza

harddiskimde toplam 21,4 gb lık alan görünmez oldu. şimdi bilen arkadaşlardan arzum bu 15,5 gb lık alanı nasıl ordan ayırıp yeni bir bölüm olarak açabileceğim ya da nasıl C ye dahil edebileceğim konusunda yardımlarını esirgememeleridir. bunu yapan var mı? bunu partition magic veya muadili bir program kullanarak yapan var mı? Varsa nasıl? teşekkürler.

http://forum.donanimhaber.com/m_35658560/tm.htm

bu linkteki anlatımları okursan bu sorularına büyük oranda cevap bulabilirsin bulamazsan yine yaz kolay gelsin

http://forum.donanimhaber.com/m_35658560/tm.htm

bu link daha aydınlatıcı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camokan -- 12 Ocak 2010; 10:25:54 >

• @camokan
    Öncellikle yardım için teşşekkür ederim. Verdiğin linkteki işlemlerin hiçbirine gerek kalmadı. Şöyle ki:" ben kurtarma ortamı deyip dvd ye yazdıktan sonra sürücü alanını kurtar dediğimde ilgili program bu bölümü toptan sildi ve harddiskimde toplam 21,4 gb lık alan görünmez oldu. " demiştim. demiştim ama meğersem gözümden kaçan küçük bir nokta varmış. dünkü msjımı yazar yazmaz aynı işlemi tekrarladım ve aslında kaybolduğunu sandığım 21,4 gb lık alanın önceden 209 gb olarak gözüken C bölümüne eklenerek onu 230,4 gb yaptığını farkettim. yani o bölüm Sl500 ün bünyesinde barındırdığı kendi programı sayesinde ayrı bir sürücü olarak harflendirilmiyor ancak C bölümüne dahil ediliyor. yine sl500 ün kendi içinde barındırdığı recovery programı sayesinde tek bölümlü (C) bilgisayarınız çökse bile sahip olduğunuz tüm dosyaları, belgeleri, medyanızı vs. harici bir hard disk kullanarak rahatlıkla kurtarabiliyorsunuz. O yüzden sl500 ün hardiskini C ve D şeklinde ikiye bölmenin hem gereksiz hem de bilgisayarınızı yavaşlatacak bir iişlem olduğunu düşünüyorum. Çökme durumunda size ücretsiz olarak gönderilen recovery dvdlerle bilgisayarnızı elinize aldığınız ilk zamanki haline getirebiliyorsunuz ki o da insanda çok hoş bir duygu uyandırıyor. Merak eden olabilir: LenovoQ bölümünü yazdırdığın dvd sistemi kurtarma operasyonunda işe yaramadı mı? valla hiç bir işe yaramadı arkadaşlar. sebebide buymuş: "C sürücüsünün kapasitesi, fabrika tarafından belirlenmiş olan değerden farklı olduğu müddetçe, "Recovery" bölümündeki "orijinal" recovery dosyalarından sistem geri-yükleme yapılamaz" mış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 12 Ocak 2010; 15:51:50 >

• Arkadaşlar Wireless çalışmıyor. Modemin yanına elsem bile görmüyor.Önceden böyle bi sorun yoktu.Ghos yedekten yeni kurulum yaptıktan sonra karşıma çıktı öyle bi sorun.Daha Önceden bi sorun yoktu.Driverin de bi sorun yok.Neden olabilir.Drayvırı kaldırıdım kurudum yine olmadı. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  • :) Soruma Kimse cevap vermemiş ama ben sorunu çözdüm.Güncel bi Driver çıkmış Onu Kurunca Düzeldi Kablosuz Bağlantı sorunum.Dün Akşam Dedim bir de bu pcnin oyundaki performansını deneyim dedim. cryses si bir çoğumuz bilir. oldukça zevkli bi o kadr da pc yi kasan bi proğram. Yükledim Lenovo ya. Tık demiyor ağabi cayır cayır çalışıyor. yalnız fanın ufleme yerin den bi sıcaklık geliyor ağabi bi görecen. :)))))))) felaket ısınıyor işlemci. birde 20 dk da bi kapanıyor sanıyorum ki sıcaklıktan pc kendini güvenliğe alıyor olsa gerek.ama pc güzel.Masa üstü pcmden ii çalışıyor.
  • ürünü kullanıyorum ancak 3d perofrmansı crysis gibi bir oyun için pek yeterli değil zaten oyun notebook u değil bu cihaz kasasındanda belli iş dünyasına yönelik bir pc dir
  • bende sl500 kullanıyorum. acaba win 7 64bit te mouse da birkaç saniyelik takılma oluyor mu arada? ubuntu, pardus2009 ve kurumsal2 de de denedim. hiçbir sorun yoktu..
  • Merhaba Arkadaşlar
    Windows Vista Home Premium yüklü olarak gelen makineme OEM olarak satın aldığım Windows 7 Professional kurdum.Sistemim virüs saldırısından çöktü. Recovery yaparken Fabrika ayarlarına dön dediğimde makineme tekrar Vista home Premium yüklendi. Şimdi yapmak istediğim şey fabrika ayarlarını Windows 7 olarak değiştirerek bir Recovery Media Kiti oluşturmak istiyorum. Nasıl yapabileceğim konusunda fikir sahibi arkadaşlardan destek bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrErcument

Merhaba Arkadaşlar
    Windows Vista Home Premium yüklü olarak gelen makineme OEM olarak satın aldığım Windows 7 Professional kurdum.Sistemim virüs saldırısından çöktü. Recovery yaparken Fabrika ayarlarına dön dediğimde makineme tekrar Vista home Premium yüklendi. Şimdi yapmak istediğim şey fabrika ayarlarını Windows 7 olarak değiştirerek bir Recovery Media Kiti oluşturmak istiyorum. Nasıl yapabileceğim konusunda fikir sahibi arkadaşlardan destek bekliyorum.

recovery kısmını komple uçurdum dediğiniz gibi win7 yüklemek için o kısma epey uğraştım sonudna 16 gb lık bir SD kart alıp içine yedek aldım ve silmeye karşı kilitledim sürekli pc de takılı boot değiştirerek geri yükleme yapabiliyorum
  • Arkadaşlar,
    Lenovo SL500c kullanıyorum, xp yükledim geçenlerde ve o günden beri ses çıkmıyor bilgisayardan. Lenovo Support'ta da bulamadım buna uygun driverı, yardımcı olabilir misinz?
  • sitesinde muhakkak vardır. bir kez daha bakmayı dene. orda yoksa ses kartının sitesine bak.
    ark.lar benim sorum şu: laptobun pilini çıkarıp direk kabloyla çalıştırmak bilg.a zarar verir mi?
  • "laptobun pilini çıkarıp direk kabloyla çalıştırmak bilg.a zarar verir mi?"

Elektrikler kesilmediği sürece hayır
    Ama neden böyle yapıyorsunki
    Sürekli adaptör ile kullan
    Battery %100 olduktan sonra zaten cihz adaptör ile çalışmaya devam eder
    1-2 haftada bir adaptörü çıkar ve şarjı komple bitir hiç bir sorun olmaz
    Önemli olan battery sürekli dolu kalmasın ara sıra boşalsın
  • bulunduğun bölgede aşırı sıcaklar var ve bu da özellikle pilli elektronik aletlerin tehlikeli olması demek. bunula ilgili bir haber de geçtiğimiz günlerde yapıldı. lithum piller şarzda fazla kalınca şişme yapıyor.
    Arkadaşlar bir sorunum var. Kapağı kapattığımda hazırda beklete geçicek şekilde ayar yapmıştım ve o şekilde çalışıyordu. Ama son bir kaç gündür nedense çalışmaz oldu o ayar. Ayarları kontrol ettim ayarlarda bir sorun yok. Sizce hazırda beklete neden geçmiyor olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 4 Ekim 2010; 1:32:50 >
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle bu konu baya arka sayfalara tasındıgına göre model baya eskimis demekki. Benim sorum bu modeli kullanan arkadaslar arkada bulunan slottaki sim kart yuvasını nasıl aktif edebiliriz. Turkcell vodofone vınn kullanıyoruz mesela. Bu sim kartları direk oraya taksak bunun aktif olma imkanı varmıdır? Daha önceden normal sim kart takmıstım ama alet tanımadı sim kartı. Şimdi dire kabul eden bu slotla tim lerde falan diz üstü satıslarıo basladı daha önceden yasal nedenlerle ülkemizde aktif degil denilmisti ama sanırım artık yasal ve biz nasıl bunda fabrikasyon olarak olan sim yuvasını aktiflestirebiliriz?
  • sen hangi slottan bahsediyorsun dostum?
  • Slm arkadaşlar 1.5 senedir sl 500 kullanıyorum kızımın düşürmesi sonucu ne yazık ki sol menteşem kırıldı.O kadar araştırmama rağmen bulamadım bana gönderebilecek veya yardımcı olabilecek biri varsa çok memnun olurum.
  • Sanırım en hızlı yetkili teknik servislerden temin edilebilir
  • hala bu konuyu takibeden varsa bi sorum olacak. sl500 32 bit mi 64 bit mi?
  • quote:

hala bu konuyu takibeden varsa bi sorum olacak. sl500 32 bit mi 64 bit mi?

İşletim sisteminden bahsediyorsunuz sanırım
    Üzerinde işletim sistemi olan modeller 32bit geliyor ama 64bit kurup kullanabilirsiniz
  • peki 32 bit mi 64 bit mi avantajlıdır? hız bakımından. Thinkpad SL500 P8600 işlemci.
  • quote:

hala bu konuyu takibeden varsa bi sorum olacak. sl500 32 bit mi 64 bit mi?

üzerinde gelen ağırlıklı 32 bit dir ama arkadaşımızın dediği gibi 64 bit de kendıgınız kurabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.