Şimdi Ara

Lenovo SL 500 Hakkında Herşey & Tüm Sorunlar (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
4
Favori
65.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bayadır buraya gelmıyormuşum. Kısa ozet ve guncelleme geceyım o zaman. Gundelık hayatımda SL500 u ilave VGA monıtor ıle bırlıkte (cıft ekran) calıstırıyordum. Ikıncı ekranda genelde uzak masaustu ıle sunucuya baglı, ya da dızı/fılm ızlerdım. Bır gun, Alttakı sogutucu fanın usb kablosunu takmayı unutarak ızlıyormusum. Cat dıye gıttı ekran. Ama windows saglam. Emınım yanı. Nıye? cunku ıkıncı ekranda goruntu var :))) Anakart lehımlerı asırı sıcaktan gevsemıs cevabı aldım. Uzun arastırmalar sonucu bu lehım tazeleme ısınden sonra kullanım omrunun 6 ayı gecmeyecegeı ve o zmaan da bır daha (tekrar)lehım tazeleme ısı yapılamayacagını ogrendım.

İşlerim aksamaın dıye ivedi bir şekilde E470 e terfı ettım. Ancak SL500 ıcın farklı bırr metoda gıttım. Cıkma 2 farklı SL500 buldum. benımkı dahıl 3unden VOLTRON yaptım. Su an SL500 u ılkokul ogrencısı olan kızım kullanıyor. E470 grubuna da dahıl olma ıhtıyacı hıssetmedım yalan yok. Ama sız sız olun (marka model bagımsız) fanlı notbuk standlarından asla vazgecmeyın. Notbuktan kıymetlı olsa bıle...

Not: E470 den acayıp memnunum. SL500 un pabucunu dama attıracak kadar memnun ettı benı.

• guncelleme:

sl500 e 500 luk SSD takıp, 2gb ram ılavesı yapıp w10pro kurdum. alet yenıden dogdu...

• Dile Kolay 15 sene Önce Açmışız Başlığı :))

Herkese selamlar...

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.