Şimdi Ara

lenovo ssd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.expertreviews.co.uk/laptops/1281424/lenovo-ideapad-z560/specifications

arkadaşlar elimdeki bilgisayar bu.daha dogrusu bu laptop un 3gb ram li hali. fazla anlamıyorum bilgisayarlardan. 1 sene oldu ve biraz yavaşlamaya başladı.bilgisayarımın masa üstü performansını artırmak istiyorum. yani basayım açılsın klasör, hzılı kopyalayayım fotograflarımı vs. hepsiburadadan 50 tl lik hediye çekim var. ssd almayı düşünüyorum ve maksimum 225tl+ 50tl hediye çeki bütçem var.
    sizce almaya değer mi?
    hangi markayı almalıyım?
    bu arada kapasite olarak 128 gb bana yeter arkadaşlar.
    şimdiden çok teşekkür ediyorum.

• İntel almanızı öneririm, eski anakartlarda en sorunsuz ve stabil çalışan SSD. 330 Serisi fiyatıda uygundur. Aldığınız zaman, bios'tan SATA modunu AHCI olarak ayarlayıp sistem kurmayı unutmayın, daha performanslı olur.
  • kusura bakmayın gerçekten pek anlamıyorum ama intel marka ssd ler hepsi burada da mevcut degil. siz olsanz hangi ssd yi alırsınız hepsiburada dan benim dediğim fiyat dahilinde?
  • HB'da zaten bütçene ve kriterine göre 2 adet seçeneğin var. Biri Team S3 Xtreem 120GB, diğeri Sandisk 128GB. Bu ikisi arasından Team'i alabilirsin. Sandisk Extreme olsaydı bu fiyatlarda onu al derdim.
  • çok çok teşekkür ederim yhardımlarınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LENOVO GTX 1060 6GB LAPTOP
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.