Şimdi Ara

Lenovo Tab 2 a7 30-H (arama ve 3g) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
7
Favori
21.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün banada bir bildirim geldi s000027 güncellemesi 931 mb bu güncelleme hakkında bilgisi olan var mı ? Yüklemelimiyiz sonra tablet meftah olmasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vav1en

Arkadaşlar dün banada bir bildirim geldi s000027 güncellemesi 931 mb bu güncelleme hakkında bilgisi olan var mı ? Yüklemelimiyiz sonra tablet meftah olmasın :)

30hyi kaça aldınız
  • Merhaba ben 240 tl ye almıştım.Ben aldıktan sonra satış patlaması oldu adam fiyatını 360 tl yaptı :) N11 den almıştım. :)
  • Bu tablete uygun ekran koruyucu arayan arkadaşlarada şu linki tavvsiye edebilirim. 2 adet ekran koruyucu 8 tl 20 günde elime ulaştı çinden bilginize

http://tr.aliexpress.com/item/2Pcs-Clear-LCD-Screen-Protector-Protective-Film-for-Lenovo-Tab-2-A7-30-A7-30-A7/32547981030.html?detailNewVersion=2

Bu mesaja eklenen görseller:

Lenovo Tab 2 a7 30-H (arama ve 3g)

• vav1en V kullanıcısına yanıt
    30h yok şu an hiç bir yerde
  • Çok rağbet gören bi tablet. Ben bu özelliklere bu fiyata başka tablet tanımıyorum üstüne.Hem 3g olacak hem analog gps hemde 3500 mah bataryası bu fiyata harbiden yok. Takip etmeye devam et inş bulursun
    Yok aldım ben bugün elime geçti. Fakat 30 f modeli. Neyse kullanıcaz artık.
  • Benimki 3g li ama sadece 1 kere taktım simkartı o da deneme amaçlı. Hep wifi den giriyorum o yüzden telefon olarak kullanma gibi bir amacın yoksa 30f miş 30h mış pek önemi yok hayırlı olsun güle güle kullan.
    lpye güncelledim root ettim. tanıtım programın sileyim dedim. silmez olaydım tablet lenovo logosun takıldı .nasıl rom atacaz buna acaba
  • Ben garantisi bozulmasın diye lollipop yüklemedim daha ama. Denememekle beraber şöyle bir yöntem varmış forumda bu şekilde telefon özelliğini aktif eden arkadaşlarımız var sağolsunlar paylaştılar benle.Önce cwm den flashlanan lollipop rom linkini indiriyoruz :https://yadi.sk/d/sm8Lic-biCGCm .Bunu zipten çıkarmadan sd kartın içine atıp cihazı kapatıyoruz,ses açma ve güç düğmesine basılı tutup lenovo yazısı gelince bırakıyoruz . Cwm ekrani gelecek ses asagi tusuyla aplpy from sd kart secenegine basıp onaylıyoruz sonra sd kartın içindeki rom dosyasını seçip onaylıyoruz cihaz kapanıp açılıyor kapanmazsa biz kapatıp açıyoruz birraz bekledikten sonra lollipop yüklenmiş oluyore. Sağolsun sunucu arkadaşımız bana söyledi bunu ben bi kenara yazdım garanti dışı kalmasın diye daha denemedim ilerde yapacam bildiklerim bunlar inş sorununu çözersin.

• Selam arkadaşlar bende lenovo tab 2 a7-30 almayı düşünüyorum bu hafta içinde fakat bazısında sim kart desteği var bazısında yok turkcell sitesinden baktığım kadarıyla bir tek turkcell de mevcut gibi ama daha önce oradan alışveriş yapmadığım için tarifeye ek mi turkcell li olmak gerekir mi? Yoksa ücretini verir vermez kontrat ve sözleşme olmadan nakit alabilirmiyim.Bildiğiniz başka bir yer varsa kocaeli göcük civarında sim kart destekli lenovo tab 2 a7-30 bu hafta içi alacam.Farklı sitelere baktım fakat h ve f model olup olmadığı yazmıyor.3g de bulunmadığı yazıyor şimdi sipariş etsem bi dert etmesem bir dert edince sim kart desteksiz gelirse hayal kırıklığı yardımlarınızı bekliyorum...

• selam arkadaşlar lenovo a7-30 tabletime yazılım attıktan sonra telefon sustu hiç tepki vermiyor lütfen yardımcı olurmusunuz
  • Televizyon ve elektroniğe dahil bir şey aklınızda varsa bu siteye bakmadan alışveriş yapmayın derim herşey bu sitede ve ucuz ben memnun kaldım canlı sohbetiyle yardımlarıyla bana her desteği verdiler.her ürünün açıklayıcı bir şekilde anlattılar bakmadan geçmeyin arkadaşlar

http://www.elmagurusu.com/

http://www.elmagurusu.com/indirimli-urunler

• Bende a7-30h modeli vardi. Lollipop yükledim süper oldu. Telefon konuşma ozelliği açıldı.alet hizlandi dokunmatiği pili daha güzel oldu. Sadece fm radyo kayboldu. İsteyen varsa 330 tl satabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayfunak T kullanıcısına yanıt
    336 tl ye trcell den sıfırını alıyorsun :)
  • Kalmamiş hocam hiçbi yerde. 260tl ye 3g siz modeli var.turkcell.com da çok yakinda gelecek diyor ama ayni fiyattan gelirmi bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3gli modeli 280tl nakite buldum bugün alıcam. kontratlı alan biri satmış telefoncuya telefoncudan alıcam trcell faturalı. fiyat iyi değil mi?
  • bazıları telefonda radyo var lolipop 5.0 güncelledikten sonra kayboldu diyor. cihazı yeni aldım 4.4.2 var ve radyo yok. yazılımsal mıdır? çözüm yolu bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pejmurde

bazıları telefonda radyo var lolipop 5.0 güncelledikten sonra kayboldu diyor. cihazı yeni aldım 4.4.2 var ve radyo yok. yazılımsal mıdır? çözüm yolu bilen var mı?

Hocam rom numarasi kac acaba sizdeki. radyo olmayan rom hangisiymis bilelim ona gore yuklemeyelim. Bende s00118.row radyo vardi lollipop yukleyince kayboldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.