Şimdi Ara

Lenovo Tab 2 a7 30-H (arama ve 3g) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
7
Favori
21.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a. bu tablete lollipop gelmis yurtdisinda. turkiyeye gelecekmi acaba. rus romunu yuklersek ileride uzerine lolipop romu yukleyebilirmiyiz. rus romuda eski tarihli sanirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım kullandım asla tavsiye etmem uzak durun bu cihazdan. Bu parayı hakeden bir cihaz değil. Paranızı çöpe atmayın!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunucu54

s.a. arkadaşlar.. tab2 a7 30h telefon olarak kullanan arkadaşlar nasıl memnunlar mı. her kulaklık tablete uyuyor mu. kulaklık olmadan konuşunca dışarı ses vermesi nasıl.

güncel
  • Telefon olarak kullanmadım. Uğraşmadım mı uğraşdım ama sayfa sayfa romu yüklemek için bir günümü harcadıkdan sonra bi b... yaramaz bir tablet olduğu kanaatine varınca sattım. Dışarı ses vermesi o dolby falan olayları yalan. Sesi çok tiz ve çooook düşük cihazın. Her kulaklık uyar birde ;)
  • eco67 kullanıcısına yanıt
    nasıl yapılıyor anlatırmısın.
  • yapamadığım ve o kadar uğraşmaya değecek bir tablet olmadığı kanaatine vardığım için sattım zaten.
  • beceremeyince sinirlenmişin anlaşılan :D özellikleri ve fıyatını kıyaslayınc abence +ru romla tavsiye edilebilicek bir tablet
  • kesinlikle tavsiye etmem paranızı çöpe atmayın ;)
  • Arkadaslar arama ozelliginde değilim de su cihaza diğer ülkelere gelen lolipop guncellemesini saglikli bir şekilde almak için ne yapmak gerekiyor, biraz detaylı anlatabilir misiniz işin acemisi için? :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo Tab2 A7-30H için
    Android 5.0.1 yukledim telefon simgesi geldi ve aramaya açıldı.IMEI sorunu olmadı ve dil türkçe açıldı.
    Link
    Tab 2 A7-30HС_S126_150824_ROW (PC)

Veya buradan dosyayı indirebilirsiniz
    Файл из Облака Mail.Ru

• quote:

Orijinalden alıntı: kastalune

Lenovo Tab2 A7-30H için
    Android 5.0.1 yukledim telefon simgesi geldi ve aramaya açıldı.IMEI sorunu olmadı ve dil türkçe açıldı.
    Link
    Tab 2 A7-30HС_S126_150824_ROW (PC)

Veya buradan dosyayı indirebilirsiniz
    Файл из Облака Mail.Ru

dostum yüklemeyi nasıl yaptın, adım adım anlatabilir misin rica etsem?

• quote:

Orijinalden alıntı: balcis

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=112174982

linkteki tab 1 bu konuda belirtilen tab 2

aynı rom oluyor mu yani tab1 deki romu tab 2 için atabilir miyiz
  • tanerali kullanıcısına yanıt
    link dediğiniz benim başka bir konudaki kendi mesajım ve tab 1 değil tab2 a7 30h modeli için geçerli. mobilde direkt konu başlığına götürüyor olabilir pc'de direkt benim iletime götürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balcis -- 1 Aralık 2015; 9:48:45 >
  • Aslında telefon özelliğini açmaktan vazgeçmiştim ama duramadım, başka bir forumdan bulduğum açıklamalar ile (sp flashtool kullanarak) yaptım. Arama özeliği açldı. Şimdilik imei sorunuda olmadı.
    Üstelik, aldığımdan bu yana hiç güncelleme almayan cihaz -sürekli sürüm güncel diyordu- en son yaptığım romu yüklemeden önce bir rom yüklemiştim, hemen arkasından güncelleme aldı 5.0.1 oldu.
  • Ben bundan aldım bir tane. Perşembe elimde olacak inşallah. Amacım sadece navigasyon olarak kullanmak. Sitesinde dahili GPS var diyor. Navigasyon özelliğini deneyen oldu mu ? Düzgün çalışıyor mu?
  • çalışıyor kardeş..ben bi sıkıntısını görmedim gps var
  • Beyler lenovo update takviminde bu tablet için 2015 aralık için 5.0 güncellemesi gösteriyor. Ama hala güncelleme gelmedi bir bilgisi olan var mi bu konuda ?

• WinchesteeR kullanıcısına yanıt
    Bana dün gece 5.0.1 güncellemesi geldi hocam. Ardından 15 mb lık bi düzeltme güncellemesi daha geldi şuan tablet süper. Çift tık ile ekran açıp kapama gibi artı güzellikleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: krki

Bana dün gece 5.0.1 güncellemesi geldi hocam. Ardından 15 mb lık bi düzeltme güncellemesi daha geldi şuan tablet süper. Çift tık ile ekran açıp kapama gibi artı güzellikleri var.

Ben ayarlardan güncelle dediğimde yazılım güncel diyor ne yapmak lazım 4.2 de kaldı cihaz dostum rom felan mı kurmak lazım yardımcı olurmusun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.