Şimdi Ara

Lenovo ThinkPad E14 kurulum sonrası driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunsuz HP bilgisayarımı daha yeni ve küçük bir bilgisayar almak için sattım. Lenovo ThinkPad E14 aldım. Görüntüsü, kasa kalitesi müthiş.

Gel gelelim elimde sadece Windows 10 kurulum belleği var. USB ile kurarken 4-5 kez mavi ekran aldım. En sonunda kurdum. Bu sefer internete bağlanmıyor. WiFi, ethernet hiçbir şekilde bağlayamadım.

Driverları indirmek için elimdeki Android tableti kullandım. Modele göre driverları indirdim ve yükledim. Yükleme başarılı olmasına rağmen yüklenmemiş gibi gözüküyor.

Touchpad çalışmıyor. Kırmızı tuşu mouse işlevi görüyor, onda sorun yok. USB ile aygıt bağlayabiliyorum. Ama o kadar. İnternete bağlayabilsem Windows 11 indirip onu kuracağım.

Ayrıca sık sık mavi ekran veriyor. Mavi ekranda verdiği hata KMode_Exception_No_Handled

Bunu nasıl aşabilirim? Bilgisayar hiç açılmamış, orijinal kutusunda geldi. Donanımsal bir problem olabilir mi? İzlediğim video ve forumlardan sonuç bulamadım. Umarım bilen birine denk gelirim. Teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Windows 11 yüklediğimde sorun çözüldü. Google'dan gelen veya araştıran olursa diye yazayım.

Yalnız Windows 11'de de driverları görmüyor başta. WAN ve LAN driverını ayrıca bir usb belleğe atıp oradan yükledim. İnternete bağlandıktan sonra gerisi halloluyor zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.