Şimdi Ara

lenovo thinkpad mı asus n53sn mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,Ben bilg.müh. Projelerde kullanmak için pc almak istiyorum. İlk başta asus düşünmüştüm. Ama lenovo nın thinkpad ını inceleyince ilgimi çekti. Özellikle çıkacak olan x220 modeli. Ama fiyat konusu beni düşündürüyor. Tavsiye edeceğiniz başka seçenekler var mı?

• ABD fiyatı 1300 dolar kadar. Ve doğru dürüst gördüğüm ender notebooklardan.
    Bu Lenovo ThinkPad X220 Türkiye'de ve de Türkçe klavye ile satışa çıkar mı?
  • IPS panel, SSD ve 15 saatlik pil ömrüyle N53SN tabii ki X220'ye rakip olamaz ama fiyatı da çok yüksek olacaktır. Thinkpad'ler ömürlük bilgisayarlar, bir kere alınır. X220 modeli de en iyilerinden. Tek dezavantajı 1366x768 olan biraz düşük çözünürlüğü. Ancak dediğim gibi IPS paneliyle açığı kapıyor. Tabii ki bilgisayar mühendisine IPS panel çok fuzuli bence. Siyah beyaz ekranlarda çalışıyorsunuz geceler boyu kod yazarken, gerçek renkler sunan bir ekrana gerek var mı iyi düşünün.
  • Merhabalar,

Hocam ilginizi cekerse elimde 1 adet sifir Thinkpad X220 modeli var, sifir, hic acilmamis, 2 yil ulsularasi garantiye sahip. SAndy brdige I7 islemcili versiyonu, pili 9 hiucre ve 20saatin uzerinde kullanim suresi sunuyor. 4GB rami, ama * GB olarak da teslim edebilirim.

Ilgilenriseniz PMden detaylari gonderebilirim.

Saygilar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    msi ge70 mi acer v3 772g mi
    11 yıl önce açıldı
    Asus,Msi,Lenovo Hangisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.