Şimdi Ara

Lenovo ThinkPad X1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamu aleyküm . 10.sınıf öğrencisiyim geçenlerde kendim eve çıktım . Ultrabook almayı düşündüm . Lenovo ThinkPad X1 aldım . Piyasada 0 fiyatı 3400 liradan başlıyor . 13.3'' ekran Led 128 GB SSD . i5 3.nesil . Tavsiye ederim çok kullanışlı ve çok hızlı . 2.50 işlemci hızı var . Ultrabook alacaklara tavsiyemdir .

• nerden aldınız? ben i7 işlemcili 256 gb ssd modelini almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OknGnydn

Selamu aleyküm . 10.sınıf öğrencisiyim geçenlerde kendim eve çıktım . Ultrabook almayı düşündüm . Lenovo ThinkPad X1 aldım . Piyasada 0 fiyatı 3400 liradan başlıyor . 13.3'' ekran Led 128 GB SSD . i5 3.nesil . Tavsiye ederim çok kullanışlı ve çok hızlı . 2.50 işlemci hızı var . Ultrabook alacaklara tavsiyemdir .

iyi bayramlar, cihazi nerden aldiniz ? ve ne kadara hayirli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercanfx

quote:

Orijinalden alıntı: OknGnydn

Selamu aleyküm . 10.sınıf öğrencisiyim geçenlerde kendim eve çıktım . Ultrabook almayı düşündüm . Lenovo ThinkPad X1 aldım . Piyasada 0 fiyatı 3400 liradan başlıyor . 13.3'' ekran Led 128 GB SSD . i5 3.nesil . Tavsiye ederim çok kullanışlı ve çok hızlı . 2.50 işlemci hızı var . Ultrabook alacaklara tavsiyemdir .

iyi bayramlar, cihazi nerden aldiniz ? ve ne kadara hayirli olsun

bu arada aldiginiz cihaz x1 carbon mu ?
  • Bir Muhasebeci arkadasimizdan az kullanılmış şekilde aldım. Intel i5 3.nesil dir. Piyasada en ucuz Sifiri 3400 tl. Carbon kaplama ve cok memnunum. Su gecirmedigini söylüyorlar fakat denemedim. 128gb ssd dir. 1kg 1.5 agirligindadir. Tavsiyemdir kısaca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1350 tl ye aldim. Hayırlı bayramlar..

• http://www.lenovo.com/products/us/laptop/thinkpad/x-series/x1-carbon/

ayni cihazdan bahsetmiyoruz sanirim. benim kastettigim bilgisayar yukarda
    yurtdisindan nerden getiriyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Thinkpad Serisi Öneri
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yurtdışından bilgisayar getirmiyorum. Aksesuarlarıni getiriyorum. Farkli ulkelereden Hong Kong Amerika falan.

• bu cihazda hdmi çıkışı var mı? sanki yok gibi geldi bana.
  • Var var arkasinda.

• ben de almak istiyorum bundan, ultrabook alacam ya bunu ya da macbook air karar veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailcbk

http://www.netsiparis.com/detay/11201666441/LENOVO-X1-NWG2ZTX-NOTEBOOK-I5-2520-4GB-160GB-SSD-13-3-W7PRO aynen 3400 küsür çok iyi diyorlar makine için

Bu konuyu açan kişideki ve linkteki ürün thinkpad X1 modeli. yeni 3. nesil işlemcili olan X1 carbon.
    3400 tl normal X1 için değmez çok pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuSoniC

quote:

Orijinalden alıntı: ismailcbk

http://www.netsiparis.com/detay/11201666441/LENOVO-X1-NWG2ZTX-NOTEBOOK-I5-2520-4GB-160GB-SSD-13-3-W7PRO aynen 3400 küsür çok iyi diyorlar makine için

Bu konuyu açan kişideki ve linkteki ürün thinkpad X1 modeli. yeni 3. nesil işlemcili olan X1 carbon.
    3400 tl normal X1 için değmez çok pahalı.

peki x230 ile arasındaki fark sadece harddiskmi

• bilmiyorum x230 ilgimi çekmediği için ilgilenmedim hiç
  • 2500 liraya Vaio T13 corei5 128SSD dokunmatik ultrabook varken...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.