Sistem bilgileri aşağıda olan dizüstü bilgisayarımın ekranında her zaman olmamak kaydıyla aynı yerde 2-3 cm genişliğinde görüntü bozulması oluyor. Ekranın en üstünden en altına kadar uzanan bu çizgi bilgisayarı açtıktan kısa sonra çıkıyor. Titreme şeklinde oluyor çoğu zaman, bazen de beyaz bir alan olarak kalıyor.
Önce driver'lardan diye düşündüm. Format attıktan sonra güncel driver'ları yükledim, birçok farklı ekran kartı driver'ı yükledim ama nafile :( SS aldığımda görünmüyor ama ben paintte elle yaptım çizgiyi, onu da ekledim.
Yardımcı olabilecek olan var mı?
İşlemci: Core 2 Duo Mobile P8600 Yonga seti: Intel GM45 Express (GMA4500MHD) Grafik yongası: AMD/ATI Radeon HD 3450(*), 256 MB Bellek: 2 GB DDR3-1066, en yüksek 4 GB Ekran: 13.3" çerçevesiz LED aydınlatmalı WXGA (1280×800), parlak Kamera: 1.3 MP, ekran üstünde Sabit disk: 320 GB SATA 5400 rpm, aktif koruma sistemi Pil: 6 hücreli 5200 mAh Pil ömrü: 3.5 saat harici grafik, 5.5 saat dahili grafik Boyutlar: 31.8 x 23.7 x 2.8 cm Ağırlık: 1.96 Kg Kasa malzemesi: Tepe ve taban magnezyum-alüminyum alaşımı Giriş/çıkışlar: 2 USB, VGA, HDMI, Ethernet, FireWire Bağlanabilirlik: Intel 5100 WLAN, BlueTooth 2.0, 10/100 Ethernet Kart okuyucu: Tek yuvada MMC, MS, MS Pro, SD, SD Elite, xD-Picture İşletim sistemi: Microsoft Windows Vista Home Premium
Bende ekranda oalbileceğini düşündüm problemin ama öyle olsaydı ati catalyst control'den ekran kartını hariciden, dahiliye ya da tersini yaptığımda sorun geçiçi olarak düzelir miydi? Ya da farklı görseller üzerinde, farklı videolar üzerinde farklı davranır mıydı?
Böyle olunca yazılımsal olduğunu ummuştum ben :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme