Şimdi Ara

lenovo U450 aldim bilgilerim ve sorularim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    lenovo u450 modelini gecen hafta aldim. 14 inc. 4gb ram Su 7300 galiba emin deilim-
    fanda forumun diger uyelerinin dedigi gibi 1 dakikada bir gurultulu calisma oluyor kafaniza takmassaniz sorun yok..

Sorularim
    1) kablosuz internet baglantisinda sorun yok ancak kabloludan baglanamiyorum. birseyi aktive etmeniz lazim dior. almanyadan aldim almancam o kadar iyi deil bu nedenle tam emin degilim hatadan ancak. dns ayarlarim otomatikte yani olmasi gereken de?yine de kabloludan internete baglanamiyorum.

2)bilgisayara windows 7 yuklu. sizce xp ye donsem cok mu garip olur

tesekkurler

• 2 şık için cevap vereyim 2002 de çıkmış bir işletim sistemi sizce hala kullanılır mı?
  • 2. soruya cevap. neden kullanılmasın xp hala stabil çalışan bir sistem ayrıca windows 7 nin hangi paketi yüklü buna bağlı birazda
  • merak etmeyin arkadaslar geri kafali deilim ama bilgisayarin hizli olmasi benim icin gercekten onemli.
    eski dell bilgisyarim xp idi ve su andakinden hizli calisiyordu ve bunun 6da biir ozelliklere sahipti belli ki bilgisayari bosuna kastirmanin anlami yok.
    arka fon fotosu otomatik deigisiyor veya bazi linkler daha cafcafli diye onu kullanamya gerek duymuyorum.
    win7 home prem.

ilk soruya kimsenin bir cevabi var mi acaba tesekkurler
  • 1. Bunu bir cok nedeni olabilir, kabloda temazsizlik, ip cakismasi, guvenlik duvari veya antivirus sistemi ip almanizi engelliyor olabilir, network karti veya driver i problemi ve daha nicesi..Daha spesifik olman gerek sorun hakkinda

2. Driver sikintisi cekmiyceksen XP ye gecebilirsin ancak win 7 de oldukca stabil calisiyor ramin yeterliyse.
  • anladim bilgisayarin dili almanca sorunu tanila coz diyince
    lan verbindung verfügt keine gültige ip
    lan baglantisi gecerli ipyi saglayamiyor
    tarzi bisiy dior ne dusunursun??
  • 2. soru için cevabım hangisi daha rahat geliyorsa onu kullanın bana kalsa bende xp kuracam da çift ekran kartlı sistemi tanıtamadım xpye o olsa düşünmem bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zamanın olunca buraya bir göz athttp://www.facebook.com/note.php?note_id=167844975043
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.