Şimdi Ara

Icloud ve yedekleme hakkinda sorularim var cevaplayabikir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar herkese iyi forumlar dilerim.

Uzun donemler android isletim sistemi kullandim ve yaklasik 1.5 ay once iphone 6 aldim cok sukur memnunum fakat benim sorularim var ,merak ettigim yardimci olabilir misiniz?

1- icloud yedeklemesi ile format sonrasi telefona ayarlar uygulama verileri falan geri yukleyebilir miyim?
    2- icloud yedeklemesi foto muzik olmamasina ragmen neden bu kadar uzun surer arkadaslar?
    3- itunes ile yedekleme ile icloud yedeklemesi arasindakk farklar nelerdir acaba?
    4- icliud yada itunes farketmez acaba uygulama verilerini tek tek geri yukleyebikir miyim mesela a ve b uygulamasini yedekledim fakat format sonrasi a uygulamsini yukledim sadec onun verisini nasil yuklyebilirim.
    5-yedeklemelerde yine tek tek geri yukleme yapabilir miyim mesela rehber yuklensin geri ama ayarlar verisi yuklenmesin?
    6 bu da son sorum mesela facebook uygulimasi indirdigim zaman 50mb mesela ama kullankm sonrasi 300 mb olmus bunu sifirlamak icin yani fscebooka ilk giris yaptigim anda olmasi icin nasil bi yol izlemeliyim cacheler telefonda biriktikce kasar belki diye dusunuyorum biraz andrpid mantigi:(

Vaktini ayirip kiymetli tecrubelerini paylasan arksdaslarkma tesekkur ediyorum iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2442 -- 29 Ağustos 2015; 16:19:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir telefon yedeği var, bir de iCloud'un tek tek yedeklediği veriler var.
    Telefon yedeğini itunes ile bilgisayara, ya da otomatik yedeklemeyle buluta atabiliyorsunuz.

Bunun haricinde,
    iCloud tek başına rehber, notlar, ajanda, klavye kısaltmaları, uygulamaların kendi veri yedeklerini de buluta alıyor.
    Mesela telefonu sıfırladınız, rehber dönsün ama notlar dönmesin istiyorsunuz, iCloud'da sadece rehberi etkinleştiriyorsunuz sadece rehber geri dönüyor.
    Biraz teferruatlı, aklınıza takılanı sormaya devam edin anlatayım hocam
  • Cok tesekkur ederim hocam yani icloud da yedeklemeyi yaptiktan sonra telefona format atarsam telrar icloud etkinlestirdigimde ayni hesap uzerinden istedigim uyguluma mesela iscep onu appstoreden indiridikten sonra verisini iclouddan isaretleyince verisi mi gelecek hocam:( ios u yeni yeni cozuyorum kusura bakmayin belki kolay sorudur bunlar bilemiyorum:)

• Yedekten geri yüklerken seçim şansın yok şunu al, bunu alma diye. Yedekte ne varsa yüklenir direk. O seçimi yedek alırken yapman lazım.
    Icloud'a girip alanı yönet dediğinde aşağıda uygulamalar gözükür. Onlardan hangisini kapatırsan o uygulamanın sadece kendisini yükler, eski veriler yüklenmez. Bu şekilde ordan tek tek seçim yapman lazım hangi uygulamanın verisini istiyor ya da istemiyorsan.

• Anladim hocam 30uyguluma var mesela telefonda 10 unun verisi format sonrasi lazimsa eger o 10 taneyi yedeklemem yeter icloud da oyle mi hocam? İtunesde boyke bi durum yok galiba o cihazda ne var ne yok yedekliyo galiba?
    Cevabiniz icin tesekkur ederim

• Hocam telefonu komple yedeklersen uygulamalar, içindeki veriler vsvs hepsi paket halinde yedeklenir.
    Ayrıca bazı uygulamalar siz telefon yedeği almasanız bile kendi verilerini iCloud'a yedekliyorlar. Ayarlar/iCloud/iCloud Drive'a tıklarsanız orada kendi verilerini buluta yedekleyen uygulamaları görürsünüz.
    Formattan önce/sonra telefon yedeği almasanız bile bu uygulama verileri iCloud'da saklanır. Tekrar uygulamayı kurarsanız verileri içinde gelir (Ya da programın içinde verileri indir vs. seçeneği bulunur)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar icin cok tesekkur ederim arkadaslar:)

• bu yedekleme daha ne kadar sürer arkadaşlar 1 saat oldu işk başladığında 26dk kaldı diyordu sonra 1 saat 2 saat şimdi 5 saat diyor çok bir şeyde yok 2 gblık felandır en fazla internetimdede sorun yok ne yapmalıyım önerisi olan varmı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.