Şimdi Ara

Lenovo Ürüne Bakmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimdeki laptop 5 seneyi doldurmuş bu yüzden servise alamazlarmış,ee ne yapıcam ben alt kasa çatlak menteşeler arızalı,parçayı nereden temin edicem diyorum biz bilmeyiz diyorlar şaka gibi değil mi arkadaşlar 2500 lira verip bilgisayar almışız ama firma ürüne sahip çıkmıyor ellerinde parça sıkıntısı olduğu için mi bunu yapıyorlar acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 24 Ekim 2016; 17:29:49 >

• Markayı da öğrenebilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drowen

Markayı da öğrenebilir miyiz?

Lenovo üstad buraya açtım zaten konuyu,elimdeki alet de y570 serisi laptop

çöpe mi atayım şimdi ben bunu, ne yapabiliriz İstanbul da nereye versem acaba fabrika çıkışı malzeme bile çok kalitesiz nette satılan kasaların kalitesini düşünemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 24 Ekim 2016; 17:32:43 >
  • yasalar gereği sattıkları ürüne 7 yıl boyunca yedek parça ve servis desteği vermek zorundalar. araştırın bu yasaları. daha sonra servise giderek veya telefondan ulaşarak yasanın içeriği hakkında bilgilendirin ve ses kaydı alın. yine yapmayacaklarını söylerlerse tüketici hakem heyetine gidip şikayet oluşturun. 1-2 ay içinde şikayetiniz sonuçlanır. mecburi olarak size sevis hizmeti verecekler. fiyatları yurtdışı kaynaklı olarak belirlendiği için size gıcık gidip 100 liralık parçaya 1000 lira fiyat da çekemezler.
  • istanbulda servis önerecek yok mu
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    Kadıköy'de Yazıcıoğlu İşhanı'nın oralara bakabilirsin.

• Hocam ne alakası var. Y570 leri servis kabul ediyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 yıllık için tamir edemeyeceklerini kaşeli ve imzalı bir kağıda yazdır ve direk tüketici hakem heyetine git kanunen satıcı sattığı ürüne 10 sene boyunca işleyişini devam ettirebilecek onarım- yedek parça desteği vermeli.
  • Arkadaşar on sene mi 7 sene mi karar versek iyi olur?
  • Bilgisayar ürünleri için garanti süresi 2 yıl, destek süresi 5 yıldır. 5 yılı doldurmuş ise destek verilmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.