Şimdi Ara

Lenovo V155-15API (3500U) Ana Konu; Kendi Fiyat Aralığındaki En İyi Dizüstü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.960
Cevap
32
Favori
128.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler, bu bilgisayarın Lenovo TR sitesinde olmamasının sebebi daha çok yeni olması mı yoksa Türkiye'de resmi olarak satışa sunulmayacak mı ? (Konuyu soru bombasına tuttuğumun farkındayım, üzgünüm 💀💀)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Şu 8+4 ün çift kanal olup olmadığını bir öğrenebilsek şu cihazda. 8GN uzun vadede yetmez gibi geliyor ondan biraz çekinceliyim cihaza.
  • EPYC E kullanıcısına yanıt
    Valla o Lenovo Türkiye'nin üşengeçliği, cihaz Lenovo Turkiye garantisinde ve Türkçe klavyeli olarak satılıyor, daha ne kadar resmi olabilir ki

@EPYC Yani olmaması çok komik olur, bunu Lenovo düşünmese çipsetin üreticisi olan AMD'nin düşünmesi gerek, APU'ların grafik performansı büyuk ölçekte dual channel olmasına bakıyor, konudan sapacak ama düşünüyorum da masaüstünde bir sonraki APU'lar 4 kanal ram desteklese ne performans sıçraması olur var ya

• Epyc 2güne hepsiburada teknik ekip cevap yazacak bakalım şu an için b3nim kafamı kutcalayanda o zaten ram grldi bu arada açmıorum cevap gelirse açıcam 8gb ddr4 2400mhz kingston hazır bekliyor 😁😁

Oyun oynamıyorsanız yeter bence

Hatta hiç biley yapmasan pc dağ taraftan bildirim çıkarıyor ses ekran güncelle diyor amd kendi uygulaması yeterki internete bağlı olsun. Dostum böylesi zor zamanda gitmeseydin be

• Updateman kullanıcısına yanıt
    Devlet istemişse gerisi teferruattır, bir şey olmaz uzun sürmeyecek, ben gelene kadar iyice çözersin cihazı, gelince konuyu güncelleriz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Updateman

Epyc 2güne hepsiburada teknik ekip cevap yazacak bakalım şu an için b3nim kafamı kutcalayanda o zaten ram grldi bu arada açmıorum cevap gelirse açıcam 8gb ddr4 2400mhz kingston hazır bekliyor 😁😁
    Mantıklı olanı yapmışsın
    Ah olsa keşke ama işte bu küresel pazarı dağıtır yaptırmazlar :)
    Düşünsene Vega 8 4x4 3000MHz. GTX1050 üstü performans verir, yanında birde Ryzen 3 G serisi bir işlemci.
    Tam f/p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPYC -- 27 Ağustos 2019; 19:33:4 >
    Sağ olun hocam ram değil de vram korkutuyor. Dolar fırlıyor ürünü alacağım bilen varsa acil yardım edebilir mi bu programlarda vram sorun yapar mı kimya mühendisliği öğrencisi kullanacak oyun oynanmayacak? Herkese teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    2GB Vram yeter, zaten MX150 de alsanız 2GB Vram olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodin

Valla o Lenovo Türkiye'nin üşengeçliği, cihaz Lenovo Turkiye garantisinde ve Türkçe klavyeli olarak satılıyor, daha ne kadar resmi olabilir ki

@EPYC Yani olmaması çok komik olur, bunu Lenovo düşünmese çipsetin üreticisi olan AMD'nin düşünmesi gerek, APU'ların grafik performansı büyuk ölçekte dual channel olmasına bakıyor, konudan sapacak ama düşünüyorum da masaüstünde bir sonraki APU'lar 4 kanal ram desteklese ne performans sıçraması olur var ya
    Aklıma takılan, 8+4 dual çalışırsa, VRAM dual kısımdanmı yoksa single kısımdan mı kullanılıyor.

1 değil mi hocam?

Hayır 2GB.

Sağ olun hocam bir sitede 1 olarak görmüştüm dahili ekran karrı için 2 gb çok iyi cidden. Ürünü nereden aldınız n11 düşünüyorum ben.

Cihaz bende yok ama araştırdığım kadarı ile söyledim. Ryzen 5 3500u vega8 2gb vram, ryzen 5 2500u ise 1gb verebiliyor. 3.nesilde arttırıldı.

Ayrıca 2GB istemezseniz bunu BIOS tan da değiştirebiliyorsunuz diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPYC -- 27 Ağustos 2019; 20:2:58 >
    Hepsiburada'dan aldım size de orayı öneriyorum eğer hızlı gelmesini istiyorsanız, N11 de kargo ücretsiz sanırım ama daha uzun sürüyor gelmesi

• Teşekkürler herkese son kontrollerimi yapıyorum alacağım 1 2 saate.

Edit: Arkadaşlar alacağım yanına hdd de alayım mı şimdi kararsız kaldım. Kurulumda biosta bir sorun var mı performans iyi mi kullanan arkadaşları bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLordOfTheGames -- 27 Ağustos 2019; 21:34:59 >
  • Arkadaşlar bilgisayar ilgimi çekti almayı düşünüyorum fakat bu ryzen olayına vs yabancıyım .
    Hali hazırda 8 ay önce aldığım şu lenovo pc yi kullanıyorum. Kasa aynı sanırım. Size sorum bu vega 8 ekran kartı bilgisayarı aldığım hali ile (ram eklemeden) r530 a göre bariz iyidir diyebilir miyiz.
    Birde kasa aynı ise bu pc de de 2 usb olacak ve 3. yü aratıyor uyarayım.

• Hocam HB de 1gb vram gözüküyor size gelen ürün 2 GB mi ?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.