Şimdi Ara

Lenovo V330 Intel Core i7 8550U 8GB 1TB + 128GB SSD 3999.90₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.852
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Özellikleri fiyatına göre gayet iyi gibi. Ekran karti hakkında fikrim yok açıkçası onu da size sorayım.

Diğer fiyatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vay arkadaş piyasa ne olmuş öyle 4 bin para vereceksin freedos öyle mi..

ekran kartı çöp giriş seviyesi

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

vay arkadaş piyasa ne olmuş öyle 4 bin para vereceksin freedos öyle mi..

ekran kartı çöp giriş seviyesi
    +1

• geçtiğimiz blackfriday de bunu 3,100 e aldım o zaman dolar daha yüksekti sanırsam.

ürün hakkında objektif yorum okumak İsteyen varsa çok aktİf kullanan biri olarak yazayım.
    OYUN OYNAMAK İÇİN ÇÖP. OYUN OYNANMAZ
    ben konsol sahibi olduğum için yani hiç oyun oynamayıp iş için kullacağımdan bu bilgisayarı aldım ve performansından çok memnunum. Son derece hızlı hiç bir kararsızlık donma kasma yaşamıyorum, sürekli aktif antivirüsle bile en ufak bi donma yaşamadım aylardır. ssd ye windowsu kurdun mu canavar gibi bilgisayar. günlük kullanım için müthiş. ama oyun oynanmaz.

diğer eksi yönleri kasa kalitesi çoğu lenovo gibi çöp, plastiğini beğenmiyorum Klavye kalitesi iyi değil ben metal kasa bilgisayarlardan hoşlanıyorum, daha uzun ömürlü olur bu pc ye gözünüz gibi bakacaksınız hor kullanır çantaya oraya buraya atarsanız ekran elinizde kalır. çok mobil bi kullanıcıysanız sıkıntı oluşturur. masada sabit duracaksa sıkıntı yok.
    ekran ile sıkıntı yşıyorum ips ekran değil hd olsa da mat olmasının etkisi ile ufak bi pus görüyorum ekranda. renk ve canlılık olarak çok tatmin etmiyor. macbookların retina ekranı gibi bi ekranım olsun isterdim. ilerde yeni laptop alırsam en önemli bakacağım şey bu olacak yüksek netlik ve canlılıkta ekranlı alacağım

durum bu şekilde arkadaşlar, masa başında günlük işler için fazla kaliteli gelen oyun için yetersiz birpc

SONUÇ: İHTİYACINIZA GÖRE ALINABİLİR, OYUNU UNUTUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 18 Ağustos 2019; 12:58:33 >

• Para etmez bu pc max 2900-3000

• Bu cihaz her halükarda çok daha iyi linkteki cihazdan ve 1000 lira daha ucuz. Tek eksiği depolamanın sadece 256 gb olması. Bunu aşmak için isterseniz 200 tlye gider 1 tb hdd alırsınız. İsterseniz içinden çıkan SSD'yi 220 TL civarı bir fiyata satıp üzerine 410 lira daha ekleyip 1TB Intel 660P M.2 SSD alırsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.