Şimdi Ara

Lenovo V560 Sim Kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni almış olduğum Lenovo V560 bilgisayarımın bataryasını çıkarttığımda ,arkasında sim kart girişi olduğunu fark ettim , acaba bununla ilgili bilgisi olanlar varmı ? dahili 3g modem mı var ?

• evet arkdaşlar bilgisi olan varsa bizimle paylaşabilirni lenovo v560 sim kart girisi var aktife etmek nasıl acaba
  • Bilgisayarda sim kart girişi olması, 3G modemi olduğu manasına gelmez, çoğu bilgisayar üreticisi yeni bilgisayarlarda onu standart olarak bulunduruyor. Bilgisayarı alırken özellikleri arasında 3G dahili modem yoksa, o giriş bir işe yaramaz. Eğer 3G modem varsa üretici ve satıcılar özellikle belirtiyor. Benim aldığım son iki bilgisayarda da bu girişten vardı, ama işlevsizdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatiboglu

Bilgisayarda sim kart girişi olması, 3G modemi olduğu manasına gelmez, çoğu bilgisayar üreticisi yeni bilgisayarlarda onu standart olarak bulunduruyor. Bilgisayarı alırken özellikleri arasında 3G dahili modem yoksa, o giriş bir işe yaramaz. Eğer 3G modem varsa üretici ve satıcılar özellikle belirtiyor. Benim aldığım son iki bilgisayarda da bu girişten vardı, ama işlevsizdi.

neden koyuyorlarki o zaman
  • arkadaşalar bende lenovo vibe x2 var ama telefon ime atıldı sim kartı takıyorum görmüyor bana yardımcı ola bilirmisinzi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6230i Sim Kartı Takın hatası
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.