Bildirim
Lenovo V560 Sim Kart
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet arkdaşlar bilgisi olan varsa bizimle paylaşabilirni lenovo v560 sim kart girisi var aktife etmek nasıl acaba -
Bilgisayarda sim kart girişi olması, 3G modemi olduğu manasına gelmez, çoğu bilgisayar üreticisi yeni bilgisayarlarda onu standart olarak bulunduruyor. Bilgisayarı alırken özellikleri arasında 3G dahili modem yoksa, o giriş bir işe yaramaz. Eğer 3G modem varsa üretici ve satıcılar özellikle belirtiyor. Benim aldığım son iki bilgisayarda da bu girişten vardı, ama işlevsizdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: hatiboglu
Bilgisayarda sim kart girişi olması, 3G modemi olduğu manasına gelmez, çoğu bilgisayar üreticisi yeni bilgisayarlarda onu standart olarak bulunduruyor. Bilgisayarı alırken özellikleri arasında 3G dahili modem yoksa, o giriş bir işe yaramaz. Eğer 3G modem varsa üretici ve satıcılar özellikle belirtiyor. Benim aldığım son iki bilgisayarda da bu girişten vardı, ama işlevsizdi.
neden koyuyorlarki o zaman -
arkadaşalar bende lenovo vibe x2 var ama telefon ime atıldı sim kartı takıyorum görmüyor bana yardımcı ola bilirmisinzi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X