Şimdi Ara

Lenovo V580C Kullanıcıları Platformu [Sorunlar ve çözümleri 2. Mesajda] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
9
Favori
23.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün pcdepodan almış bulunmaktayım. 1461 liradan aldık. Taksitle 100 lira daha koyuyordu. Taksitle almak isteyenler istanbul bilişime baksın.

Her ne kadar dolar kırım olaylarından dolayı düşecekte olsa aldık. Hayırlısı artık.

Alacak olanlar fiyatları sürekli gözlesin her değişiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca benzer özellikte g500 serisi bimekste iyi fiyattaydı. Çok arada kaldım ama bunu seçtim.

Önemli detay özellikler var bu 580 de. 1 tb 4 usb gibi. Ama asıl avantaj nvidia ve intel olması bence bu firmalar daha çok yazılım desteği veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RüzgarGibiGeçti- -- 18 Mart 2014; 0:37:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar laptop bugün geldi bunu uzun süre şarj etmek gerekiyormu.

• Uzun süre şarj etmenize gerek yok. %100 dolunca şarj olmuyor zaten.
  • aRiSe* kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• kullanıcı klubü nü bilmiyordum ya sizce bu fiyata alınır mı şimdi ?

www.n11.com
    Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar n11.com
    http://www.n11.com/lenovo-v580c-59-392191-i5-3230m-6gb-1tb-2gb-gt740m-156-P20371889

• ben çok yabancı dzi falan izlerim,ekran çok iyi değilmiş acaba çok etkiler mi ?
  • Hocam bende bu lenovo v580c modelini almak istiyorum. Ama hiç bir bilgim yok. Acaba yardimci olurmusunuz. Cihaz nasıldır alınacak bir bilgisayar mıdır. Fan sesi diyorlar acaba çok mu sesli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünü nereden satın almalıyım ? PCdepo iyimi acaba
  • Ürünü nerden alayım? Bir çok yerde tükenmiş. N11'de 1.579 TL bu fiyata alınmaz bence.
    Önerileri bekliyorum.
  • Arkadaşlar daha 1 aylık lenovo v580c model bilgisayarımın ekranında sorun çıktı galiba panelle anakart arasında temazsızlık var.Ekranı 90 derece açıp tuşa basınca bilgisayar açılmıyor.30 derece falan bir açıda tutup tuşa basınca her zamanki gibi normal açılıyor bilgisayar.Açıkken (ekranı tam kaldırmamışken) ekranı tam kaldırınca uyku moduna geçiyor.Ne yapmalıyım ?

Yani daha önceki sayfalarda bahsi geçmiş paneli açmak çok basit videosunu da izledim açıp kabloda vs. temazsızlık varsa gidersem garanti dışı kalırmı acaba diye düşünüyorum arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58zara -- 29 Mart 2014; 23:41:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 58zara

Arkadaşlar daha 1 aylık lenovo v580c model bilgisayarımın ekranında sorun çıktı galiba panelle anakart arasında temazsızlık var.Ekranı 90 derece açıp tuşa basınca bilgisayar açılmıyor.30 derece falan bir açıda tutup tuşa basınca her zamanki gibi normal açılıyor bilgisayar.Açıkken (ekranı tam kaldırmamışken) ekranı tam kaldırınca uyku moduna geçiyor.Ne yapmalıyım ?

Yani daha önceki sayfalarda bahsi geçmiş paneli açmak çok basit videosunu da izledim açıp kabloda vs. temazsızlık varsa gidersem garanti dışı kalırmı acaba diye düşünüyorum arkadaşlar ?

Servis dışı her müdahale garanti dışı bırakır. Bence servise gönder.

• Servise vericem bilgisayarı yarın inşallah tamirini düzgün bir şekilde yaparlar ve garanti kapsamındadır
  • Ürünü nereden satın alabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

Ürünü nereden satın alabilirim?

Şu anda bir çok yerde stoklar tükenmiş.

• Arkadaşlar cihazımı satıyorum.2.5 AYLIKTIR.Çizik falan yoktur.Kutusu faturası herşeyi tamdır.Fiyat 1200 lira
  • arkadaşlar bir problemim var benım notebook arada modemı kesıyor neden oldugunu cozemedım..win8 yukledım olmadı wın7 yukledım olmadı..durup dururken modemı etkılıyor..diğer cıhazlarda ınternete gıremıyor..diğer pc de cep telefonlarında sorunsuz kullanırken v580c devreye gırınce modem sapıtıyor...basına boyle bır sey gelen varmı..modem airties 5440..
  • reko kullanıcısına yanıt
    Utorrent aciksa ve dosya gonderimi yapiyosa eger 3 den fazla dosyayi seed ediyosaniz internette sikinti yasamaniz normal

• aRiSe* kullanıcısına yanıt
    yok dostum oyle degil normal gezinti sırasında oluyor..bı anda ünlem işareti çıkıyor wifi sembolunde 2 dakıka modem kendıne gelemıyor..belki modemdendır bilmiyorum .. baska wifide denemedım ama ılgınc geldi bana evde bır pc daha var onda sorun yok 3 cepte sorun yok ama v580c devreye girince 2-3 saate bı anda wifiyi kesıyor modem sorunlu olsa 2 yıldır sıkıntısız kullanıyorum daha önce çıkardı sorun..airties 5440 yada benzer modem ile birlikte kullanan varmı bu cihazı..
  • reko kullanıcısına yanıt
    Servise gönderin bi baksınlar. Burada böyle bir çözüm bulamayız. Ama detaylı şekilde arızayı kağıda döküp laptopun içine koyun.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.