Şimdi Ara

Lenovo V580C Kullanıcıları Platformu [Sorunlar ve çözümleri 2. Mesajda] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
9
Favori
23.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar v580c almaya karar verdim, bir arkadaşımın world cardıyla n11 den alacağım.. bu arada genel olarak alanlar memnun gibi inşallah doğru tercih yapıyorumdur..

sizlere birşey sormak istiyorum.. n11.com , gittigidiyor gibi aracılık yapan bir firmaymış, bir arkadaşım o aracı olduğu firmayı araştır dedi.. peki v580c alacağım firma nasıl bir firmadır acaba? n11 de sadece 1 tane bu makineyi satan ilan gördüm demekki daha önce alanlar da o firmadan almışlar galiba.. bu konuda bilgisi olan paylaşabilir mi? bir de ürün garantisini kim veriyor, lenovo mu yoksa satıcı firma mı?
  • Arkadaşlar bu arada ram i 8 gb veyahut daha da yükseltmek istiyorum.En fazla kaç gb ram destekli cihaz bilginiz varmıdır ?
  • Oyun tavsiyesinde bulunacak varmıdır arkadaşlar ?
  • hocam cevap için teşekkürler, senin şanssızlığını okudum umarım senin sorunun da çözülür.. senin haricinde memnun olmayan yok sanırım, inşallah senin gönderdiğin makineyi de bana göndermezler.. ben de bugün siparişi verdim, 1 saat kadar sonra mesaj geldi kargoya vermişler oldukça hızlılar, artık yarın bana ulaşır sanırım.. sorun olup olmadığını da burdan yazarım..
  • Oyun olarak sizin oyun zevkinize kalmış bir durum bu :) Call of duty , Battlefield oyunlarını sorunsuzca oynayabilirsiniz. V580c zaten yeni bir makine. Güncel oyunları sorun çıkarmadan rahatlıkla çalıştırır.
  • Hocam sonunda vermissiniz cihazi insallah gonlunuze gore bir cihaz bulursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veee Cihaz bugün elime ulaştı şu anda Windows 7 Kurulumunu da yaptım.

Isınma Problemi Şu an için Yok.
    Aşırı Ses Sıkıntısı Yok.
    Ekran da Pixel Kaybı yok.

Tek Sorun, Driverleri Teeek Teekk İndirip Kurmaakk :/
  • bu 3 ü nedir arkadaşlar bulamadım bir türlü ?
  • öncelikle burdan sorularıma cevap veren tüm arkadaşlara (teşekkür etmeyi unuttuğum arkadaşlar vardı) teşekkür ederim.. dün siparişini verdim ve bugün laptop geldi.. adamlar gerçekten çok hızlı.. dün 1399 liraydı bugün 1449 lira olmuş ve sadece 2 tane kalmış ellerinde (n11 de) neyseki şanslıyım hem tükenmeden hem de zamdan etkilenmeden aldım..

ben kardeşime aldım, o işletim sistemleriyle uğraşıyor hala.. linux yüklemek kolay diye önce onu yükledi (gerçekten linux yüklemek çok kolaymış driverlarıyla uğraşmak zorunda kalmıyorsun) şimdi de window 7 ultimate yükleyip driverlarıyla uğraşıyor..

değerlendirme yapacak olursam, ben ürünü çok beğendim..
    fan sesi nerdeyse hiç yok gibiydi, tabi henüz yük altında çalıştırma imkanımız olmadı ama en azından djcool un bahsettiği o daha açılıştaki fan gürültüsü yok, bu konuda djcool bariz senin bir şansızlığın var, inşallah senin sorun da biran önce hallolur da biz de servisin iyi olduğuna seviniriz, seni takipteyiz sonuçtan bizleri de bilgilendirmeyi unutma..
    ısınma sorunu yok, ama tabi yük altında bakmak lazım o olaya da..
    ölü piksel sorunu da çıkmadı..
    ben özellikle ürünün kutusunu inceledim açmadan önce, olur da başkasından dönen (djcool dan dönen mesela) bir laptopu bize göndermiş olabilirler diye, ama kutu kesinlikle daha önce açılmamış lenovo etiketi sapasağlam duruyordu biz yırttık onu (tabi o etiketi yapmak da çok zor olmasa gerek ama neyse psikopatlığa gerek yok)..
    makinede çizik mizik falan öyle şeyler de yoktu gayet temizdi..

benim ilk izlenimlerim olumlu, şimdilik olumsuz birşey bulamadım, inşallah uzun yıllar sorunsuz götürür..

bu arada aklıma gelen tek olumsuzluk çok da olumsuzluk denmez ama, n11 deki v580c fotolarıyla gelen ürün birebir aynı değil.. tasarım olarak aynı orda bi sıkıntı yok.. ama n11 deki resimlere dikkat ederseniz klavyenin alt kısmı yani touchpad in sağ ve sol tarafı yatay çizikli metalik bir görüntüye sahip, oysa bize gelen ürünün aynı kısmı aşındırılmış siyah plastik bir yüzeyden oluşuyor.. bu modeli alan arkadaslar sizde durum nedir? fotolardakiyle birebir aynı mı sizinki?

• emrec6 kullanıcısına yanıt
    sinirlii kullanıcısına yanıt
    Buradan Sisteminizle uyumlu olan System Update programını indirip bilgisayarınıza kurunuz. Eksik olan bileşenler, sürücüler bu şekilde eksiksiz ve güncel bir şekilde kurulacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRiSe* -- 21 Aralık 2013; 0:23:04 >
  • aRiSe* kullanıcısına yanıt
    eywallah kardeşim saolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Buradan Sisteminizle uyumlu olan System Update programını indirip bilgisayarınıza kurunuz. Eksik olan bileşenler, sürücüler bu şekilde eksiksiz ve güncel bir şekilde kurulacaktır.

bendemi sıkıntı var çözemedim :s programı kurdum fakat halen o 3 tanınmamış cihaz aktif :s napıcaz bilmiyorum valla
  • Nvidia'nın sitesinden GT 740m sürücüsünü indirip kurunuz. System update onu yüklemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRiSe* -- 21 Aralık 2013; 2:39:44 >
  • Teşekkür Ederim uyguladım ve tam manası ile her sürücüm yüklü. :)
  • Merhaba arkadaşlar , bende bu bilgisayarı almayı düşünüyorum önümüzdeki 1-2 gün içinde. Fakat nereden alacağıma karar veremedim. Beni güvenilir bir siteye yönlendirebilirmisiniz?

Teşekkür ederim.
  • teşekkür ederim sen oradan aldın ve problem mi çıktı pc de ?
  • çoğu forumu gezdim gerçekten lenova türkiye servisinde var ilgisizlik , halbuki lenova (IBM) en çok güvendiğim markaydı. demekki türkiye disbiritöründe problem.
  • windows 7 mi windows 8 mi öneriyorsunuz v580c için
  • Windows 8 den memnun değilim. Kurdum fazlasıyla pişmanım. Şu sınavlar bitsin Windows 7 ye döneceğim..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.